>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Droga do Mundialu 2018

islandski 905

islandski

Użytkownik
Dzisiaj nie mogłem się zdecydować na kupon, więc postanowiłem trochę w nie moim stylu zagrać więcej typów płaską stawką 30,00 PLN. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ogólnie nie jest narazie źle z Wimbledonem, więc trzymajmy kciuki.
#90 Unibet
Sorana Cirstea - Evgeniya Rodina 1-2
TYP: Cirstea -1.5s @2,15 ⛔
STAWKA: 30,00 PLN
#91 Unibet
John Millman - Milos Raonic 0-3
TYP: Poniżej 3.5s @1,85 ✅
STAWKA: 30,00 PLN ✅ 25,50PLN
#92 Unibet
Aljaz Bedene - Radu Albot 2-3
TYP: Albot @3,30 ✅
STAWKA: 30,00 PLN ✅ 69,00PLN
#93 Unibet
Mackenzie Mcdonald - Nicolas Jarry 3-2
TYP: Jarry @2,08 ⛔
#94 Unibet
Rebecca Peterson - Donna Vekic 0-2
TYP: Vekic -3.5 @1,80 ✅
STAWKA: 30,00 PLN ✅ 24,00PLN

islandski 905

islandski

Użytkownik
Jeszcze dwa kupony na Wimbledon bo nie mogłem się powstrzymać.
#95 Unibet
John Millman - Milos Raonic TYP: Raonic @1,13 ✅ 0-3
Guillermo Garcia - Lopez- Danil Medvedev TYP: Medvedev@1,38 ✅ 0-3
Sam Querrey - Siergiey Stakhovsky TYP: Querrey @1,18 ✅ 3-0
Alexandra Dulgheru - Venus Williams TYP: Williams @1,11 ✅ 1-2
@2,08 STAWKA: 30,00 PLN ✅ 32,40PLN
#96 Unibet
Agnieszka Radwańska - Lucie Safarova 0-2
TYP: Radwańska @2,10 ⛔

islandski 905

islandski

Użytkownik
#97 Unibet
Taylor Townsend - Aleksandra Sasnovich TYP: Sasnovich @1,68 ✅ 0-2
Barty Ashleigh - Eugenie Bouchard TYP: Barty @1,19 ✅ 2-0
@2,00 STAWKA: 48,00 PLN ✅ 48,00PLN
#98 Unibet
Stephane Robert - Mattew Ebden TYP: Ebden -1.5s @1,44 ✅ 1-3
Marcos Baghdatis - Karen Khachanov TYP: Powyżej 31.5 @1,34 ✅ 2-3
@1,93 STAWKA: 40,00 PLN ✅ 37,18PLN

islandski 905

islandski

Użytkownik
#99 Betsson
St. Joseph - B36 Torshavn TYP: Torshavn DNB @1,34 1-1
FC Prishtina - College Europa TYP: Prishtina @1,74 ✅ 5-0
@2,33 STAWKA: 38,00 PLN ✅ 27,74PLN
#100 Betclic
Mikhail Kukushkin - Rafael Nadal 0-3
TYP: Kukushkin +2.5s @2,30 ⛔
Nie ma dzisiaj znowu meczów mundialowych to trzeba zadowolić się eliminacjami i Ligi Europy i Wimbledonem ???? Na pierwszym kuponie stawiam na drużyny z Wysp Owczych i Kosowa. Wiadomo nie będę tutaj głęboko analizował, po prostu są to drużyny przynajmniej na papierze lepsze od swoich przeciwników z Gibraltaru, a ponadto wyniki pierwszych meczów nie są korzystne dla tych drużyn, więc muszą starać się o zwycięstwo aby uzyskać awans. Co do meczu Nadala, to Hiszpan od lat nie wypada na Wimbledonie najkorzystniej. Nie jest to jego nawierzchnia, pomimo tego, że w 2008 będąc w wielkiej formie wygrał ten turniej. Później jednak w większości zdarzały się wpadki, takie jak np. przegrana 3-0 ze Stevem Darcisem w pierwszej rundzie. Kukushkin gra na trawie świetnie i wykorzystuje swoje atuty. Nie mówię, że wygra tutaj z Nadalem, ale seta na pewno jest w stanie ugrać. Obaj panowie spotkali się ze sobą ostatni raz właśnie na trawiastych kortach Wimbledonu i wtedy Hiszpan wygrał 3-1. Myślę, że dzisiaj wynik będzie podobny, może nawet trochę korzystniejszy dla Kazacha.

islandski 905

islandski

Użytkownik
#101 Betsson
Damir Dzumhur - Ernests Gulbis TYP: Dzumhur @1,39 ⛔ 2-3
Benoit Paire - Denis Shapovalov TYP: Powyżej 3.5 seta @1,59 ✅ 3-1
@2,21 STAWKA: 30,00 PLN
Jeszcze jeden kupon, ponieważ Betsson zaproponował mi freebet za postawienie 30PLN na dowolny dubel z Wimbledonu. Dzumhur ostatnio wymiata na trawie, Gulbis ledwo gra jeszcze w tenisa. Strasznie zmarnowany talent i wątpie, że już się podniesie. Shapovalov dużym faworytem w meczu z Paire. Francuz jednak nie powinien tego tak łatwo przegrać. Świetne czucie i dobra gra przy siatce sprawia, że będzie groźny w tie breakach i powinien któregoś seta wygrać. Tak to widzę.
Edit: Dzumhur stoję i klaszcze jak żeś to przegrał..

islandski 905

islandski

Użytkownik
#103 Unibet
⚽ Urugwaj - Francja TYP: Powyżej 8.5 RR @1,56 ⛔ 7
⚽ Brazylia - Belgia TYP: Powyżej 8.5 RR @1,28 ✅ 12
@2,00 STAWKA: 100,00PLN
Stawka jak na mnie gruba, ale liczę na zaangażowanie drużyn na etapie ćwierćfinałów mistrzostw świata.
Edit: Świetnie

islandski 905

islandski

Użytkownik
#103 Unibet
Van Uytvanck - Kontaveit 2-0
TYP: Van Uytvanck @2,10 ✅
STAWKA: 50,00 PLN ✅ 55,00PLN
#104 Unibet
Van Uytvanck - Kontaveit 2-0
TYP: Van Uytvanck 2:0 @3,55 ✅
STAWKA: 25,00 pln ✅ 63,75PLN
Pozniej poprawię bo z telefonu. Oba typy w Unibet

islandski 905

islandski

Użytkownik
#107 Unibet
John Isner - Milos Raonic
TYP: Powyżej 2.5 Tie Breaka @2,05

#108 Unibet
Novak Djokovic - Kei Nishikori
TYP: Powyżej 3.5 seta @1,86
STAWKA: 50,00 PLN

Tak to widzę w dzisiejszych spotkaniach mężczyzn. W meczu Isnera z Raonicem każdy set bez tie breaka będzie niespodzianką. Siła serwisowa obu zawodników jest porażająca, liczę że się podzielą po jednym tie breaku w pierwszych dwóch setach to wtedy wejdzie. Co do Novaka to gra tutaj zaskakująco dobrze. Wraca do wielkiej formy ale to jeszcze jest ten dominator, żeby zmieść Keiego 3-0 na trawie. Liczę, że Japończyk tutaj trochę napsuje krwi Serbowi i urwie przynajmniej seta.

islandski 905

islandski

Użytkownik
Podsumowanie:

Kupony:4/12

Stawki: 705.75PLN
Wygrane: 352,10PLN
Bilans: ⛔
353.65PLN

Mistrzostwa okazały się tragiczne. Fakt, że później już odpuściłem ten turniej a większości potoczyło się po mojej myśli. Wygrała Francja, padało trochę bramek. Dodatkowo załatwiły mnie na tym turnieju rzuty rożne. 4 razy zabrakło jednego, niepotrzebnie w to poszedłem. Trudno, nie zawsze jest dobrze taki urok bukmacherki. Z zawodem i wstydem prezentuje ten minus za cały turniej w Rosji.

Kupony:
12/7

Stawki: 713PLN
Wygrane: 1053.83PLN
Bilans: ✅
340,83PLN

Na szczęście w lipcu był jeszcze Wimbledon. Turniej okazał się świetny dla mnie do typowania. I to chyba najlepszy znak, że na tenisie znam się najlepiej i tutaj powinienem szukać pieniędzy. Jednak ciężko odpuścic sobie coś takiego jak mundial. Niestety mnie to kosztowało. Trzeba szukać pozytywów i cieszyć się, że Wimbledon praktycznie pokrył tę stratę. Do końca lipca puszczę jeszcze kilka kuponów. Pewnym jest, że narazie wracam do mniejszych stawek i spokojnie będziemy starali się dokończyć ten miesiąc.

islandski 905

islandski

Użytkownik
#112 Unibet
⚽ Górnik Zabrze - Trencin Typ: Górnik strzeli @1,37 ⛔
⚽ Zaljeznicar - Apollon Typ: Zaljeznicar lub x @1,49 ⛔
@2,04 Stawka: 20,00PLN

#113 Unibet
⚽ Nordsjealland - AIK ⛔ brawo za niestrzelony karny AIK
Typ: BTS @2.05
Stawka: 30,00pln
Edit: Lipca już nie uratujemy, bedzie nieznaczny minus w tym miesiącu. Eliminacje do LM i LE są straszne do typowania ale nie poddajemy sie. Oczywiście mega dużo pecha, bo tak spieprzyć karnego to nie wiem jak można.

islandski 905

islandski

Użytkownik
#114 Unibet +22,40 PLN
⚽ Spartak Trnava - Legia Warszawa 4:9
Typ: Powyżej 9.5 RR @1,8 ✅
Stawka: 28,00 PLN

#115 Unibet
⚽ Spartak Trnava - Legia Warszawa 0:1
TYP: Legia powyżej 1.5 @2,2 ⛔
Stawka: 25,00 PLN
Żeby uratować jeszcze ten dwumecz Legia musi rzucić wszystko na jedną szalę i po prostu przez 90 minut ostro atakować. W tym meczu typ na rzuty rożne jest dla mnie najpewniejszym rozwiązaniem. Jeśli Legia będzie atakować nieudolnie, to będzie nadziewała się na kontrataki bardzo często. Wszyscy wiemy jak polskie drużyny grają w ataku pozycyjnym, więc stałe fragmenty gry mogą pozostać jedynym rozwiązaniem. Co do dwóch bramek dla Legii, no to po prostu tyle przynajmniej trzeba strzelić, żeby awansować. Czy to się uda, nie wiem. Liczę, że jakiś kondon wpadnie dla Warszawiaków i później ataki na hura coś przyniosą. Spartak zagrał świetny pierwszy mecz, jednak Legia nie może po prostu uznać, że drużyna ze Słowacji jest lepsza i oddać dwumecz bez walki. Pewnie coś stracą, ale liczę, że dwie bramki strzelą choćby dla swoich kibiców.

islandski 905

islandski

Użytkownik
LIPIEC 2018
Kupony: 16/21
Stawki: 1487,75 PLN
Wygrane: 1347,57 PLN
Bilans: ⛔ 140,18 PLN
Yield: ⛔ 9.4%
Zdecydowanie najsłabszy miesiąc na forum, oraz w mojej ostatniej historii bukmacherki. Nie chcę się powtarzać, ale zawaliłem tutaj mundial, który był dla mnie mega pechowy. Reszta szła porównywalnie do wcześniejszych moich sukcesów. Bo dobrą zabawę oraz złotówki do przodu traktuje jako mały sukces. Pamiętamy, że liczy się zabawa i gramy sierpień z dobrym nastawieniem. Temat dalej do przodu i tym trzeba się pocieszać ????

islandski 905

islandski

Użytkownik
SIERPIEŃ

#117 Unibet
???? Robin Haase - Jaume Munar 6:7 4:6
Typ: Powyżej 2.5 seta @2,3 ⛔
Dzisiaj na tapecie ATP Kitzbuhel. Robin Haase, który potrafi grać fenomenalne pojedyncze sety jak choćby w tym sezonie z Federerem, gra dzisiaj z grającym najlepszy sezon w życiu ziemniakiem Munarem. Stawiam, tutaj na over setowy głównie ze względu na Holendra. Proszę spojrzeć na historię jego spotkań. Od Wimbledonu na 5 ostatnich spotkań tylko jedno skończyło się w dwóch setach, ponieważ grał z powracającym na korty Rublovem, który potrzebuje jeszcze czasu żeby wejść na swoje normalne obroty. Liczę, że skończy się jak w większości jego meczów czyli wygra pierwszego seta, a później lekki paraliż. Wiadomo, że jest to zakład dość ryzykowny ale kurs nam tutaj pomaga, i grając ten typ na Haase w dłuższym okresie czasu myślę, że to czysty zysk. Munar też nam statystycznie tutaj pomaga, dokładnie tak jak Holender od Wimbledonu 5 meczów w tym aż 4 trzysetówki na kortach ziemnych w różnych regionach świata. Oby dzisiaj było tak samo.
#118 Unibet +34,10PLN
???? Denis Istomin - Philipp Kohlschreiber 5:7 6:3 6:1
Typ: Istomin +3.5 @2,1 ✅
Stawka: 31,00 PLN
Stawiam tutaj na będącego w wyjątkowo dobrej formie Istomina. Uzbek, gra świetny turniej, coś mu tutaj wyjątkowo pasuje. Wygrał już trzy mecze w tym wywalił za burtę dwóch świetnych ziemnych graczy jakimi są Monteiro i Delbonis. Oglądałem mecz z Argentyńczykiem i Istomin grał świetnie, co potwierdzają wyniki na austriackiej mączce. Wiadomo Niemiec to świetny gracz na ziemi, ale spójrzmy co się ostatnio z nim działo. Przegrana na WImbledonie w 1/16 finału, a później tylko jeden występ. Na swojej mączce w Hamburgu i przegrana z Gruzinem Basilashvilim. Więc, po sezonie trawiastym tylko jeden występ na clayu i to w dodatku przegrany. Phillipp po prostu nie ma prawa być w tym momencie u szczytu swoich możliwości na tej nawierzchni, za to Istomin według mnie jest tego bliski. Myślę, że wygra jednego seta i mecz będzie przynajmniej bardzo zacięty. Tak wskazują ostatnie występy obu zawodników.

Otrzymane punkty reputacji: +7
islandski 905

islandski

Użytkownik
#119 Unibet +26,75 PLN
???? Dennis Novak - Dusan Lajovic 2:6 4:6
Typ: Lajovic -1.5 seta @2,07 ✅
Po obejrzeniu meczu Lajovica z GGL, właściwie nie meczu tylko miazdze stawiam spokojnie, że dzisiaj z Austriakiem obejrzymy to samo. Novak przeżywa ostatnio najlepsze chwile w swojej karierze, ale tak jak spokojnie tutaj gra Serb i jak w końcu działa jego backhand to nie mam wątpliwości, że dobra forma Dennisa tutaj nie wystarczy. Musiałby zagrać kolejny mecz życia, aby stworzyć zagrożenie dla Lajovica, który wygląda tutaj mega solidnie. To co jest moim zdaniem jego ogromnym atutem na clayu to fantastyczny drugi serwis. Wielokrotnie piłka skakała tak wysoko Garcia-Lopezowi, że ten ledwo ją muskał. Gram lekko bo nie lubię, stawiać na dokładny wynik setowy, wszak zawsze ktoś może mieć chociaż moment słabości, jednak po takim kursie muszę spróbować.

islandski 905

islandski

Użytkownik
I jeszcze na dzisiaj eliminacje do Ligi Mistrzów, już bez analizy.
#120 Unibet
⚽ Malmo FF - CFR Cluj 1:1
Typ: Malmo @2,00 ⛔
#121 Unibet +30,55 PLN
⚽ Qarabag - Kukesi Typ: Qarabag powyżej 1.5 @1,61 ✅ 3:0
⚽ FC Basel - PAOK Saloniki Typ: PAOK strzeli @1,38 ✅ 0:3
@2,22 Stawka: 25,00 PLN

islandski 905

islandski

Użytkownik
#122 Unibet
???? Feliciano Lopez - Cameron Norrie 3:6 3:6
Typ: Lopez +1.5 @1,9 ⛔
Stawka: 27,00 PLN
Nie wiem czemu Brytyjczyk miałby być tutaj faworytem. Fakt, Lopez dopiero grał na mączce w Gstaad, ale bardzo lubi ten turniej. 2 lata temu zaszedł tutaj do finału, gdzie przegrał z Karlovicem, któremu serwis siedział jak nigdy w życiu chyba. Norrie pokonał tutaj hindusa Gunneswarana w pierwszej rundzie, ale to przecież za mało, żeby powiedzieć, że spokojnie ogra tutaj weterana Feliciano Lopeza. Ten góruje tutaj doświadczeniem, serwisem i dobrą grą przy siatce. Biorę handi gemowe, jeśli miałbym nie wytrzymać fizycznie pod koniec meczu i w ten sposób zabezpieczam się przed kreczem. W normalnej walce, moim zdaniem tutaj powinien wygrać Hiszpan.

Do góry Bottom