Witajcie ponownie forumowicze! Stęskniłem się za podawaniem typów i w ogóle za bukmacherką więc postanowiłem wrócić na rok 2019! Do tej pory było całkiem dobrze kilka stówek do przodu. Kto śledził mój temat to wie, że gram typowo dla zabawy i relaksu często małymi stawkami. Tak też będzie tym razem, zacznę od tych najmniejszych 10/20/30zł. Stawiałem też tutaj kilka stówek, ale ogólnie nie lubię tego robić. Uważam, że nie jest ot potrzebne aby osiągnać fajny zysk i satysfakcję z gry. Podsumowanie będę robił tak jak wcześniej raz w miesiącu na koniec oraz duże imprezy, będą miały swoje statystyki. Kupony oznaczone specjalnym kolorem, będą właśnie oznaczały, że taki kupon jest postawiony właśnie na jakąś większą imprezę, z osobnym podsumowaniem. Będą to np. wielkie szlemy w tenisie. Zaczynam jeszcze w grudniu, ale już zaliczę te 2 dni do stycznia 2019 roku. Powodzenia oby było tak fajnie i do przodu jak w poprzednim roku. Oczywiście gram tylko w bukmacherach internetowych, bez podatku. Zazwyczaj jest to Betsson i
Unibet. Jeśli zagram coś z polskich to będzie oznaczało, że jest to jakaś promocja bez podatku. Zaczynamy!
STYCZEŃ 2019
Rozgrywki: Seria A godz. 15:00
#159 Betsson
Chievo - Frosinone Chievo DNB @1,36
Empoli - Inter Inter @1,45
Udinese - Cagliari Udine lub x @1,33
Stawka: 20,00 PLN
AKO: 2,62
Wygrana: 53,55 PLN