MAJ
Kupony: 11/4
Stawki: 435,40 PLN
Wygrane: 587,62 PLN
Kasa: 152,22 PLN
Yield: 34,96%
Znowu może nie za dużo grania, ale zysk jest i to cieszy. Ostatnie dwa nietrafione kupony popsuły trochę ogólny zysk. Z czerwcem poczekałem już do mundialu, ponieważ okres przed wielkim turniejem zawsze wypadał słabo u mnie. Zwiększę trochę stawki na Mundial, na który tak czekałem. Kupony z niego będą specjalnie oznaczone kolorem złotym i turniej będzie miał u mnie w temacie osobne podsumowanie. Oczywiście czerwiec jako całość też podsumuję, ponieważ będzie też troche tenisa, którego bardzo lubie stawiać.
JEDZIEMY Z MUNDIALEM!!!
#75 Unibet
Rosja - Arabia Saudyjska 5:0
TYP: Rosja powyżej 1.5 @1,76
STAWKA: 55,00 PLN
41,80PLN
#76 Unibet
Rosja - Arabia Saudyjska 5:0
TYP: Rosja powyżej 2.5 @3,60
STAWKA: 20,00 PLN
52,00PLN
#77 Unibet
Rosja - Arabia Saudyjska
TYP: Przyznany zostanie rzut karny @3,75
STAWKA: 25,00 PLN
Pierwszy mecz mundialowy już dzisiaj. Stawiam typy trochę ryzykowne, ale moim zdaniem realne. To prawda
Rosja jest najsłabsza w ostatniej historii w występach na wielkich turniejach, ale na litość Boską oni grają u siebie mecz otwarcia z Arabią Saudyjską. Nikt mi nie wmówi, że nie są w stanie takiej drużynie strzelić 2-3 bramek. Pomimo braku formy to byłby blamaż, gdyby nie wygrali z Azjatami u siebie w Moskwie. Co do typu na rzut karny, opieram się tutaj na technologii VAR. Widzieliśmy jak w meczu Polski z Litwą pięknie to zadziałało. Sytuacja gdzie ręka zazwyczaj przechodzi zupełnie niewidoczna dla nikogo, tutaj oznacza karnego ponieważ sędzie może cofnąć akcję. Moim zdaniem prawdopodobieństwo karnych na tym mundialu znacznie wzrasta. Powodzenia!
Mecz:
68,80PLN
No i cudo! zabrakło przypadkowego karnego