0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #83 to wbij do mnie Kliknij aby rozwinąć... nie widze serwa.. miales w nicku " ...(FB)" ?? to było join failed jak sie przylaczalem ;/
to wbij do mnie Kliknij aby rozwinąć... nie widze serwa.. miales w nicku " ...(FB)" ?? to było join failed jak sie przylaczalem ;/
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #85 tak to ja, załóż moze ty Kliknij aby rozwinąć... do mnie sie nie da niestety..nie moge hostowac.. ????
tak to ja, załóż moze ty Kliknij aby rozwinąć... do mnie sie nie da niestety..nie moge hostowac.. ????
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #87 trzeci mecz z rzędu 6/1 6/2 :-| Kliknij aby rozwinąć... grasz? znaki dobra ja bede potem jbc.
636 hellraiser Forum VIP Wrzesień 15, 2010 #89 hmm wszyscy przestali grać ? Kliknij aby rozwinąć... rewanzyk chciales?
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #90 rewanzyk chciales? Kliknij aby rozwinąć... ja chce ???? dostać lańsko
636 hellraiser Forum VIP Wrzesień 15, 2010 #92 Mnie juz nudzi dawac wpieprz, zagram z Anonimowym bo tam chyba pamietam jak przerwalo to gra sie kleila
Mnie juz nudzi dawac wpieprz, zagram z Anonimowym bo tam chyba pamietam jak przerwalo to gra sie kleila
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #93 Mnie juz nudzi dawac wpieprz, zagram z Anonimowym bo tam chyba pamietam jak przerwalo to gra sie kleila Kliknij aby rozwinąć... cynicznie to napisałem ze wpieprz :]
Mnie juz nudzi dawac wpieprz, zagram z Anonimowym bo tam chyba pamietam jak przerwalo to gra sie kleila Kliknij aby rozwinąć... cynicznie to napisałem ze wpieprz :]
45 anonimowy Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #94 Mnie juz nudzi dawac wpieprz, zagram z Anonimowym bo tam chyba pamietam jak przerwalo to gra sie kleila Kliknij aby rozwinąć... No ba ???? zakladaj ;p Edit: robisz ? ????
Mnie juz nudzi dawac wpieprz, zagram z Anonimowym bo tam chyba pamietam jak przerwalo to gra sie kleila Kliknij aby rozwinąć... No ba ???? zakladaj ;p Edit: robisz ? ????
765 gmark Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #95 rewanzyk chciales? Kliknij aby rozwinąć... no chciałem, ale jakoś nie możemy na siebie trafić czasowo ????
rewanzyk chciales? Kliknij aby rozwinąć... no chciałem, ale jakoś nie możemy na siebie trafić czasowo ????
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #96 no chciałem, ale jakoś nie możemy na siebie trafić czasowo ???? Kliknij aby rozwinąć... secik na rozgrzewke przed LM ? ????
no chciałem, ale jakoś nie możemy na siebie trafić czasowo ???? Kliknij aby rozwinąć... secik na rozgrzewke przed LM ? ????
765 gmark Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #97 secik na rozgrzewke przed LM ? ???? Kliknij aby rozwinąć... ok. zakładam.
D 25,5K dzidzok Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #98 Jakiś chętny do gry?Tylko taki mniej zaawansowany jak ja
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #99 Jakiś chętny do gry?Tylko taki mniej zaawansowany jak ja Kliknij aby rozwinąć... wszyscy poszli na M jak miłosc ???? ????
Jakiś chętny do gry?Tylko taki mniej zaawansowany jak ja Kliknij aby rozwinąć... wszyscy poszli na M jak miłosc ???? ????