69 kamil90 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #21 Kamil, "join failed" niestety;/ Kliknij aby rozwinąć... lipa, a może Ty spróbuj założyć?
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #22 lipa, a może Ty spróbuj założyć? Kliknij aby rozwinąć... spróbuje ale na bank bedzie to samo... ????
69 kamil90 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #23 spróbuje ale na bank bedzie to samo... ???? Kliknij aby rozwinąć... no niestety też mam join failed
140 haftus Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #25 co zrobić by działalo podlaczanie się? ja do niektórych moge (wcozraj grałem z Poznaniakiem i betheone) a do niektórych join failed. sam tez przy zakladaniu mam to samo :/
co zrobić by działalo podlaczanie się? ja do niektórych moge (wcozraj grałem z Poznaniakiem i betheone) a do niektórych join failed. sam tez przy zakladaniu mam to samo :/
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #26 Ciekawe czy przez hamachi by się wam udało ? Kliknij aby rozwinąć... mozna sprobowac dla spokoju ducha, juz instaluje jak zainstalujecie hamachi wbijac na sieć: " forumbukmacherskie-tenis " hasło: forumbukmacherskie
Ciekawe czy przez hamachi by się wam udało ? Kliknij aby rozwinąć... mozna sprobowac dla spokoju ducha, juz instaluje jak zainstalujecie hamachi wbijac na sieć: " forumbukmacherskie-tenis " hasło: forumbukmacherskie
0 boberek34 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #27 Norek89, ten serial co podałeś chyba zły jest. Wpisuję PFPPXZ i wyskakuje, że invalid code,
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #28 Norek89, ten serial co podałeś chyba zły jest. Wpisuję PFPPXZ i wyskakuje, że invalid code, Kliknij aby rozwinąć... serial: CPFPPXZ sorry mój bład zjadło mi C w pierwszym poscie ????
Norek89, ten serial co podałeś chyba zły jest. Wpisuję PFPPXZ i wyskakuje, że invalid code, Kliknij aby rozwinąć... serial: CPFPPXZ sorry mój bład zjadło mi C w pierwszym poscie ????
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #29 Hamachi nic nie pomogło niestety probowalismy z Batikiem...
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #31 Kto zagra? Zapraszam na serw. Kliknij aby rozwinąć... nie ma Cie
128 poznaniak Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #32 Szukam chętnych amatorów do gry :] @Norek rewanż? ????
765 gmark Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #37 jak tam jest jeszcze ktos chetny do gry? ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja, ale chyba mam problem z serwerem ????
jak tam jest jeszcze ktos chetny do gry? ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja, ale chyba mam problem z serwerem ????
P 0 pipitta Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #39 Gra ktoś ze mną ? Kliknij aby rozwinąć... ja moge ???? zakladaj
0 fioletowy1 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #40 Gra tylko multiplayer? Czy też można z kompem popykać, żeby zapoznać się z grą? Żeby nie dostać szybkie 2 6/0 6/0
Gra tylko multiplayer? Czy też można z kompem popykać, żeby zapoznać się z grą? Żeby nie dostać szybkie 2 6/0 6/0