0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #63 norek grasz? Kliknij aby rozwinąć... a dziala jak załozysz?? no to moge grac
P 0 pipitta Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #64 chyba nie zadziala,mtslaelme ze Ty juz do tego doszedles. sprubujmy
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #65 chyba nie zadziala,mtslaelme ze Ty juz do tego doszedles. sprubujmy Kliknij aby rozwinąć... nie dziala...narazie nie ma bata na te porty ;/ zeby zagrac turniej musimy jakos rozwiazać ten problem ...
chyba nie zadziala,mtslaelme ze Ty juz do tego doszedles. sprubujmy Kliknij aby rozwinąć... nie dziala...narazie nie ma bata na te porty ;/ zeby zagrac turniej musimy jakos rozwiazać ten problem ...
P 0 pipitta Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #66 nie dziala...narazie nie ma bata na te porty ;/ Kliknij aby rozwinąć... szkoda,bo bym sobie z nrkiem zagral ???? . moze pozniej cos sie wymysli. a narazie bede trenowal ????
nie dziala...narazie nie ma bata na te porty ;/ Kliknij aby rozwinąć... szkoda,bo bym sobie z nrkiem zagral ???? . moze pozniej cos sie wymysli. a narazie bede trenowal ????
7,4K bam14 Forum VIP Wrzesień 15, 2010 #69 kto pyknie ? zresztą, obojętnie. byle z foruma. join, join ...
765 gmark Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #70 Gmark możesz zakładać :?: Kliknij aby rozwinąć... Taaaaaaa ???? gramy ?
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #71 kto pyknie ? zresztą, obojętnie. byle z foruma. join, join ... Kliknij aby rozwinąć... grasz? ???? nie ma serwa
kto pyknie ? zresztą, obojętnie. byle z foruma. join, join ... Kliknij aby rozwinąć... grasz? ???? nie ma serwa
7,4K bam14 Forum VIP Wrzesień 15, 2010 #73 grasz? ???? nie ma serwa Kliknij aby rozwinąć... kukaj, zrobiłem.
765 gmark Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #74 Gra ktoś :?: Nie mogę zakładać niestety. Kliknij aby rozwinąć... No pisze przecież że ja moge zakładać i że zagram z tobą ????
Gra ktoś :?: Nie mogę zakładać niestety. Kliknij aby rozwinąć... No pisze przecież że ja moge zakładać i że zagram z tobą ????
269 belchior89 Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #75 Jak jest ktoś wolny to proszę pisać GMARK to zakładaj
636 hellraiser Forum VIP Wrzesień 15, 2010 #76 taki sam stoseuk jak z pipi Hellraiser def. Kowalikowo 6/1 6/2
1 clubers Użytkownik Wrzesień 15, 2010 #77 taki sam stoseuk jak z pipi Hellraiser def. Kowalikowo 6/1 6/2 Kliknij aby rozwinąć... Hell zagrasz ze mną?
taki sam stoseuk jak z pipi Hellraiser def. Kowalikowo 6/1 6/2 Kliknij aby rozwinąć... Hell zagrasz ze mną?
636 hellraiser Forum VIP Wrzesień 15, 2010 #78 Hell zagrasz ze mną? Kliknij aby rozwinąć... no dobra robie serwer i wbijaj