clubers
Użytkownik
ojj ja sie na tym nieznam ale otworzył mi ten port jakiś i działało ????nie da rady :;/:
Kolega powyżej wcześniej nie mógł zakładać, a teraz może, CluBerS mógłbyś nam powiedzieć co ten Twój kumpel zrobił?
ojj ja sie na tym nieznam ale otworzył mi ten port jakiś i działało ????nie da rady :;/:
Kolega powyżej wcześniej nie mógł zakładać, a teraz może, CluBerS mógłbyś nam powiedzieć co ten Twój kumpel zrobił?
CluBerS wczoraj pisał, że mu kumpel coś poprzestawiał i teraz może zakładać.kto taki ? bo nie mysle logicznie o tej godzinie ????
192.168.1.1 jak juzCluBerS wczoraj pisał, że mu kumpel coś poprzestawiał i teraz może zakładać.
Poza tym jeszcze Aimar o tym pisał parę dni temu:
Wejdź w ustawienia routera i tam powinieneś mieć opcję "Ports forwarding" czy coś w podobie. Ustawiasz dla TCP i UDP oddzielnie i gra.
żeby wejść w konfiguracje routera trzeba wpisać w polu adresu przeglądarki 192.168.01/ jako hasło wpiasać admin.
Jednak mi ten adres przeglądarki nie działa, może dlatego że mam XP a on ma Vistę, nie wiem :-|
Postawia ale nie wiem czy sie wbijesz :;/: ale sprobojJa gram ,tylko musisz zalzoyc
Ja założe wbijać ????Postawia ale nie wiem czy sie wbijesz :;/: ale sproboj
widze tylko serwer greg... ale nie moge sie na niego wbicJa założe wbijać ????
wlasnie gralem z tym gregiem...Polak ale gra juz długooo... dostałem baty 6-1 ???? 2 metry za linia koncowa przy serwach i ledwo co przyjmowałem masakra tak dobry koleswidze tylko serwer greg... ale nie moge sie na niego wbic
ogolnie w tym wszystkich chodzi o to ze musi byc odblokowany jakis port 2319 TCP UPD ale jak go odblokowac to juz nie mam pojecia
Tez z nim cipualem troche wczesniej i przy 1-3 sie rozloczyl bo lagi były straszne.wlasnie gralem z tym gregiem...Polak ale gra juz długooo... dostałem baty 6-1 ???? 2 metry za linia koncowa przy serwach i ledwo co przyjmowałem masakra tak dobry koles
jeżeli chodzi o odblokowanie portów to może to zrobić tylko i wyłącznie dostawca internetu.. Tak mi się wydaje.
dużo osob sciągało gre z tego linku z pierwszego postu, w paczcie był serial w notatniku, wlasnie ten który podalem. Powinien śmigacPanowie mam pytanie wpisywał ktos dzisiaj serial podany w 1 poście? zadziałał>?
Filip może wybróbujemy taki patent?:Kurde to chyba nikt nie postawi i nie pogramy hehe
no to probojemy sciagamFilip może wybróbujemy taki patent?:
jest wersja nie pro, tylko "online" , tak sie nazywa
http://www.eprogramy.net/eprogramy/program/14728
tu można pograć, moze to jest tylko do grania przez neta i pojdzie ????
e dupa "not found"
tutaj dało rade http://download.cnet.com/Dream-Match-Tennis-Online/3000-7477_4-10460628.html
24 MB