1,8K rajdowiec75 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #341 czemu na Rybę taki wysoki kurs? (gra z Fallą) Puchar Davisa
963 kamil1989 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #343 gra ktoś ? Kliknij aby rozwinąć... jak chcesz sobie znowu poprawić humor to mogę zagrać. trochę ćwiczyłem :razz:
gra ktoś ? Kliknij aby rozwinąć... jak chcesz sobie znowu poprawić humor to mogę zagrać. trochę ćwiczyłem :razz:
64 batoniq Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #344 gra ktoś ? Kliknij aby rozwinąć... ja też mogę zagrać, jak skończycie :razz:
3 mlody-8934 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #345 ja moge zagrac, ale ostrzegam ze to moj pierwszy mecz i ktos musi zalozyc
64 batoniq Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #346 ja moge zagrac, ale ostrzegam ze to moj pierwszy mecz i ktos musi zalozyc Kliknij aby rozwinąć... ok to ja założe, spróbuj się połączyć :razz: gramy ? ????
ja moge zagrac, ale ostrzegam ze to moj pierwszy mecz i ktos musi zalozyc Kliknij aby rozwinąć... ok to ja założe, spróbuj się połączyć :razz: gramy ? ????
3 mlody-8934 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #347 nie widze cie na razie Lipa, mi też wyskoczył problem z routerem.. czyli nie pogram online ?
64 batoniq Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #348 nie widze cie na razie Kliknij aby rozwinąć... no teraz Tobie tworzę próbuj ???? ja zmieniłem ustawienia w ruterze, ale z tego co widzę, jedynie tylko do kogoś mogę się podłączyć...
nie widze cie na razie Kliknij aby rozwinąć... no teraz Tobie tworzę próbuj ???? ja zmieniłem ustawienia w ruterze, ale z tego co widzę, jedynie tylko do kogoś mogę się podłączyć...
3 mlody-8934 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #350 no teraz Tobie tworzę próbuj ???? ja zmieniłem ustawienia w ruterze, ale z tego co widzę, jedynie tylko do kogoś mogę się podłączyć... Kliknij aby rozwinąć... To jestem coś w stanie zrobić żeby zagrać ?
no teraz Tobie tworzę próbuj ???? ja zmieniłem ustawienia w ruterze, ale z tego co widzę, jedynie tylko do kogoś mogę się podłączyć... Kliknij aby rozwinąć... To jestem coś w stanie zrobić żeby zagrać ?
64 batoniq Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #352 zagra ktos ze mna jestem poczatkujacy ???? Kliknij aby rozwinąć... a utworzysz połaczenie ???? ?
64 batoniq Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #354 gra ktos ???? ? ze mna oczywiscie? Kliknij aby rozwinąć... ja mogę, zrób połączenie :razz:
963 kamil1989 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #355 gra ktos ???? ? ze mna oczywiscie? Kliknij aby rozwinąć... ja mogę jak możesz hostować
64 batoniq Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #357 Jakiegoś dobrego rywala potrzebuje, panowie ; ) Kliknij aby rozwinąć... mogę zagrać ???? sprawdzisz czy jestem "dobry" :jezora:
Jakiegoś dobrego rywala potrzebuje, panowie ; ) Kliknij aby rozwinąć... mogę zagrać ???? sprawdzisz czy jestem "dobry" :jezora:
P 0 pipitta Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #358 niestety ja nie moge robic roniez polaczen,jestes ktos chetny kto moze hostowac?
636 hellraiser Forum VIP Wrzesień 17, 2010 #359 mogę zagrać ???? sprawdzisz czy jestem "dobry" :jezora: Kliknij aby rozwinąć... ok
64 batoniq Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #360 ok Kliknij aby rozwinąć... stworzysz grę ? bo ja mogę się tylko podłączyć... e: no i lipa, po raz pierwszy mam "join failed" ...
ok Kliknij aby rozwinąć... stworzysz grę ? bo ja mogę się tylko podłączyć... e: no i lipa, po raz pierwszy mam "join failed" ...