963 kamil1989 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #282 korci mnie do gry..eh.. gra ktos? ???? Kliknij aby rozwinąć... ja mogę zagrać ale nie mogę zakładać. możesz sobie poprawić humor bo jestem początkujący :razz:
korci mnie do gry..eh.. gra ktos? ???? Kliknij aby rozwinąć... ja mogę zagrać ale nie mogę zakładać. możesz sobie poprawić humor bo jestem początkujący :razz:
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #283 ja mogę zagrać ale nie mogę zakładać. możesz sobie poprawić humor bo jestem początkujący :razz: Kliknij aby rozwinąć... nie moge zakładac ???? to ćwicz z kompem ostro :> szybko sie człowiek rozwija w tej grze mowie Ci
ja mogę zagrać ale nie mogę zakładać. możesz sobie poprawić humor bo jestem początkujący :razz: Kliknij aby rozwinąć... nie moge zakładac ???? to ćwicz z kompem ostro :> szybko sie człowiek rozwija w tej grze mowie Ci
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #289 ja moge pograc jeszcze troszke .. Kliknij aby rozwinąć... za 5 min ok?
69 kamil90 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #291 ja moge pograc jeszcze troszke .. Kliknij aby rozwinąć... to może zanim z Norkiem zagrasz, to pykniesz ze mną? bo mieliśmy już zagrać wcześniej :razz:
ja moge pograc jeszcze troszke .. Kliknij aby rozwinąć... to może zanim z Norkiem zagrasz, to pykniesz ze mną? bo mieliśmy już zagrać wcześniej :razz:
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #293 ah Wy hahmenty ???? dobra to ja czekam jakby co daj znac ????
69 kamil90 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #294 to wchodz na serwa ???? Kliknij aby rozwinąć... wbiłem ale Ciebie nie widzę:razz:
69 kamil90 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #296 GMark gdzieś przepadł :razz: Kamil90 jaką masz wesję gry? sciagana tutaj z tematu? Kliknij aby rozwinąć... Mam wersję 2.15, gdzieś był link do tej wersji. A dlaczego pytasz?
GMark gdzieś przepadł :razz: Kamil90 jaką masz wesję gry? sciagana tutaj z tematu? Kliknij aby rozwinąć... Mam wersję 2.15, gdzieś był link do tej wersji. A dlaczego pytasz?
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #298 GMark gdzieś przepadł :razz: Mam wersję 2.15, gdzieś był link do tej wersji. A dlaczego pytasz? Kliknij aby rozwinąć... bo ktoś wcześniej sugerował ze błedy w połączeniu to być może z różnic w wersjach...ale ja mam ta sama co Ty... a wez no sprobuj wbic do mnie ja zaloze.
GMark gdzieś przepadł :razz: Mam wersję 2.15, gdzieś był link do tej wersji. A dlaczego pytasz? Kliknij aby rozwinąć... bo ktoś wcześniej sugerował ze błedy w połączeniu to być może z różnic w wersjach...ale ja mam ta sama co Ty... a wez no sprobuj wbic do mnie ja zaloze.
69 kamil90 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #299 a wez no sprobuj wbic do mnie ja zaloze. Kliknij aby rozwinąć... nie da rady :;/: Kolega powyżej wcześniej nie mógł zakładać, a teraz może, CluBerS mógłbyś nam powiedzieć co ten Twój kumpel zrobił?
a wez no sprobuj wbic do mnie ja zaloze. Kliknij aby rozwinąć... nie da rady :;/: Kolega powyżej wcześniej nie mógł zakładać, a teraz może, CluBerS mógłbyś nam powiedzieć co ten Twój kumpel zrobił?
0 norek89 Użytkownik Wrzesień 17, 2010 #300 nie da rady :;/: Kolega powyżej wcześniej nie mógł zakładać, a teraz może, Clubers mógłbyś nam powiedzieć co ten Twój kumpel zrobił? Kliknij aby rozwinąć... kto taki ? bo nie mysle logicznie o tej godzinie ????
nie da rady :;/: Kolega powyżej wcześniej nie mógł zakładać, a teraz może, Clubers mógłbyś nam powiedzieć co ten Twój kumpel zrobił? Kliknij aby rozwinąć... kto taki ? bo nie mysle logicznie o tej godzinie ????