Po co odkopujesz ten temat?no ja im przesłałem wszystkie dokumenty tydzień temu i do dzisiaj ani odezwu ani bonusu..
Po co odkopujesz ten temat?
Czytaj pierwszą stronę jest napisane wyraźnie że bonus już nie obowiązuje bo był do końca zeszłego miesiąca. :zoltakartka:
obrót zrobiłeś? pewnie nie doczytales, ze aby dostac bonus musisz najpierw obrocic przyszłą suma depozytu 6razy po kursie min 1,65? ta promocja jest troche inna niz u reszty buków, tu najpierw robisz obrót a potem Ci dodadza pieniądze, a nie na odwrót. tez na początku nie doczytałem dobrze regulaminu i domyslalm sie , ze pomyslales tak jak ja - wplace, wysle meila z dokumentami i dostane bonus..tak nie jest, przeczytaj uwaznie regulamin.no ja im przesłałem wszystkie dokumenty tydzień temu i do dzisiaj ani odezwu ani bonusu..
Wpłaty przez MB i Netellera nie zaliczają się do bonusu.a jezeli wplacilem 45zl przez mb to jaki obrot musze wykonac ??
sąnie ma przelewów24?
1 gem musi być rozegrany i zakład zostaje rozliczanytrudno a jak tam jest z kreczami w tenisie ??
ja ostatnio gralem u nich sprawa wyglada w ten sposob ze polski support nie dziala w weekend na wszystkie e-maile odpisza ci w poniedzialekMam pytanko, widze, że je powtórze ale może ktoś aktualnie się orientuje. Jak wygląda kwestia wypłaty u nich ? Ja wczoraj im wysłałem po godz 16:00 skan dowodu dwustronnie i karty z któej wpłącam pieniądze, dodałem tam tak jak trzeba konto potrzebne do wypłaty ale czekam juz dzień i żadnej reakcji. Widze, że support anglojęzyczny i Polski są na czerwono czyli nie działają. Gram tam od dówch dni więc nie wiem, czy oni poprostu jak zwykli ludzie też mają wolne w weekendy czy coś nie gra ?