Narazie tyle, Mertensa wczoraj grałem live, ale zagrał wręcz tragicznie, jak japończyk będzie regularny to wygra. Youznhy męczył się z marokańskim ogórkiem, popełniał sporo prostych błędów, wiadomo inny przeciwnik, inna motywacja, ale fakt pozostaje faktem. Garcia dobrze czuje się w Charleston, widziałem 3 set z Vickery i nie mam zarzutów co do jej postawy.
????
Mecz: Matteo Donati - Andrea Arnaboldi
Typ: Andrea Arnaboldi
Kurs: 1,62
Bukmacher: ŁilliamHill
2j
Wynik: 2:1
Czas ograniczyć tenis, przede wszystkim... męski i nie kombinować z różnymi stawkami, tylko grać płasko
Mecz: Ruch Chorzów - Cracovia Kraków
Typ: Ruch Chorzów +0
Kurs: 1,70
Bukmacher: bet365
1j
Wynik: 3-0
Cracovia ostatnio wygrała 3-2 z Lechią, ale Lechia w tym meczu była w mojej opinii tragiczna, przez całą drugą połowę mieli piłkę i nic nie zrobili. Cracovia strzeliła co miała, + jedna bramka z kontrowersyjnego karnego. Ruch złapał dobrą formę, Cracovia na wyjazdach słaba, do tego H2H pokazuje, że krakowianie nie umieją grać w Chorzowie. Zabezpieczam się jednak zwrotem w przypadku remisu, bo to tylko Ekstraklasa.
Kurs 1,20 to w Championship rzadka sprawa, wręcz niespotykana. I doświadczenie podpowiada mi, że nie warto się w to pakować, wręcz przeciwnie. Walka będzie po obu stronach: u gospodarzy o awans, u gości o kontrakty w przyszłym sezonie. Derby na wiosnę jest w bardzo slabej formie, najsłabszej z całej czołówki i dzisiejsza wygrana wcale może nie być formalnością.
????
Mecz: Andreas Beck - Jason Kubler
Typ: Andreas Beck
Kurs: 1,60
Bukmacher: Ónibet
1j
Wynik: 2:0
Mały powrót do tenisa, widziałem mecz Kubler - Jahn, tak niskiego poziomu w meczu tenisa dawno nie widziałem, a oglądam też ITF'y kobiet. Becka nie widziałem, ale tego Kublera z wczoraj pokonałby każdy ogarnięty tenisista.
????
Typ: Thomaz Bellucci + Thanasi Kokkinakis
Kurs: 2,08 (rozliczenie 1,36 [sam Bellucci])
Bukmacher: bet365
1j
Wynik: 2-1 ; mecz Kokkinakisa odwołany
Mecze w poniedziałek 18.05.2015 odpowiednio w Genewie i Nicei. Bellucci gra z Baghdatisem, a Kokkinakis z Duckworthem.