Mecz: Halmstad - Brommapojkarna
Typ: Brommapojkarna DNB
Kurs: 2,70
Bukmacher: bet365
1j
Wynik: 3-0
Bilans ogólny: 10,49j
Bilans maj 2014: 2,45j
PS. jeśli temat nawiedzi jakiś moderator, proszę o usunięcie postu, który jest wyżej
:hokej:
Mecz: USA - Czechy
Typ: Czechy awansują
Kurs: 1,80
Bukmacher: Bet365
1j
Wynik: 3:4
Widziałem Czechów kilka razy na tym turnieju, grają naprawdę niezły hokej. Norwegia mimo niskiej porażki nie miała nic do powiedzenia, z Francją po przespaniu pierwszej tercji zrobili niesamowity comeback i pokonali Trójkolorowych po dogrywce. Stany z meczu na mecz niby wyglądają coraz lepiej, ale moim zdaniem to za mało.
???? +
Typ: Eugenie Bouchard + Malmo
Kurs: 1,83
1j
Wynik: 2-0 ; 0:1
Bouchard po turniejach w Madrycie i Rzymie, gdzie wcześnie odpadła w końcu pokazuje co potrafi. Jest dobrze przygotowana. Ze Shvedovą grała w Portugalii i było to łatwe zwycięstwo Kanadyjki. Tenisistka z Kazachstanu pokazała wtedy gorącą głowę, chciała wszystko szybko kończyć i robiła masę błędów. Nie widziałem jej od tego czasu, ale jestem skłonny zaufać Bouchard.
Malmo powinno pokonać słabe Mjallby, które powinno polec już w ostatniej kolejce z Brommapojkarną, która marnowała masę okazji + nie wykorzystała karnego. Mjallby wykorzystało jedyną kontrę i zamieniło ją na bramkę. Teraz moim zdaniem przeciwnik o kilka klas lepszy od Brommy nie będzie miał problemów z pokonaniem Mjallby.
????
Mecz: Andrea Petković - Monica Puig
Typ: Monica Puig +4,5
Kurs: 1,80
Bukmacher: Unibet
1j
Wynik: 4-6; 4-6
Buki nie doceniają młodej Puig, a ja obserwowałem ją w Rzymie i jestem pod dużym wrażeniem. Wyrównany pojedynek z Sharapovą, która jest w ostrym gazie o czymś świadczy. Moim zdaniem, jeśli w ogóle Petković wygra, to na pewno nie łatwo. Po Charleston coś się w Niemce zacięło.
Bilans ogólny: 11,63j
Bilans maj 2014: 3,79j
Bilans ogólny: 8,56j
Bilans czerwiec 2014: 2,27j
Bardzo fajna oferta dzisiaj, ciężko mi było skleić jakieś fajne AKO, więc puszczam to singlami i czekamy ????
Mecz: Haugesund - Sarpsborg 08
Typ: Haugesund
Kurs: 2,15
Bukmacher: WilliamHill
1j
Wynik: 4:0
Bilans ogólny: 9,71j
Bilans czerwiec 2014: 1,12j
Haugesund ostatnio niezła forma, za przeciwników mieli ostatnio Molde i Stromgodset, czyli obecnego lidera i obecnego mistrza, a zaprezentowali się bardzo dobrze, w obu meczach strzelali bramki. Dzisiaj w końcu powinna nadejść nagroda za dobrą formę.
Informacja dla wszystkich korzystających z moich typów - będę zmuszony ograniczyć swoją aktywność w nadchodzącym okresie wakacyjnym. Typy jeśli będą, to raczej rzadko. Pozdrawiam i przepraszam.
I wracam, mam nadzieję, że dalej będzie co najmniej tak samo dobrze, a może nawet lepiej #42
????
Mecz: Guido Pella - Austin Krajicek
Typ: Austin Krajicek
Kurs: 2,20
1j
Wynik: 2:0
????
Mecz: Sara Errani - Jana Cepelova
Typ: Jana Cepelova +5,5 gema
Kurs: 1,86
Bukmacher: Ónibet
1j
Wynik: 6:3, 7:6(5)
Najwyżej ostro się dzisiaj utopię, ale tak jak wczoraj przy sporej ofercie z tenisa nie widziałem nic specjalnego, tak dzisiaj widzę dużo typów, które pograć warto.