jaki jest obrót tego bonusu urodzinowego?jak tam u nich z szybkoscia wyplat bo dostalem kase na urodziny
jaki jest obrót tego bonusu urodzinowego?jak tam u nich z szybkoscia wyplat bo dostalem kase na urodziny
Aktualny.ten bonus rejestracyjny dla polaków aktualny? ktoś próbował ostatnio?
tak nadalo obrot 1 raz ale tylko depozytu........... A sam bonus z tego co sie orietnuje to 5 razy po kursie 1,5 i nie mozesz zagrac za wiecej niz 20 euro.......obrót nadal 1x i można wypłacać?
Sprawa jest prosta jak zagrales 1 kupon za 40 euro za calosc musisz zagrac 4 kupony po 20 euro po krsie min 1,5......czyli zostalo ci lacznie 80 euro.A co do tego zakladu co zagrales za calosc zostanie ci wliczone bo zagrales raz za bonus i raz za depozyt.Wiec zostalo ci 80 euro!!!mam pytanie o ten zapis:
6. Risk-free betting (e.g. on 1 and 2 within a 2-way-bet) does not count towards the turnover requirements.
czyli,że nie można grać np over i under na dwóch różnych kuponach w digibet.com czy ogólnie dwudrożnych zakładów?
Czy próbował ktoś po obrocie depozytem(1raz)wypłacić depozyt oraz pieniądze wygrane z niego(środki bonusowe zostawiając)?
Nie można grać za więcej niż 20euro?Bo ja pierwszy zakład zagrałem za całość czyli za 40euro to teraz by wypłacić bonus muszę 5razy po 20euro zagrać czy mogę np za 100euro i będę mieć obrót wykonany?
pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
no ok ale czy np mogę zagrać teraz za 80euro 1kupon czy musze 4razy po 20euro xD? i czy mogę grać zakłady dwudrożne ????Sprawa jest prosta jak zagrales 1 kupon za 40 euro za calosc musisz zagrac 4 kupony po 20 euro po krsie min 1,5......czyli zostalo ci lacznie 80 euro.A co do tego zakladu co zagrales za calosc zostanie ci wliczone bo zagrales raz za bonus i raz za depozyt.Wiec zostalo ci 80 euro!!!
mozna tylko dla Polaków zrobili obrót 9razy po kursie 1.5 mimo,że w regulaminie piszę 5razy. Specjalnie pytałem.Można się w dalszym ciągu rejestrować na digibet.com? Bonus dalej dostępny dla Polaków, czy robią jakieś problemy?
Wszystko zgodnie z tym co jest w pierwszym poście?