Wejdź sobie w te rekordowe kupony, ktoś z 0.5 EUR zrobił niezły kapitał więc na pewno nie 1 EUR min.Euro na PLN przelicza albo twój bank, albo moneybookers. Digibet wypłaca w euro i nie ma nic do przewalutowania. A jaka jest w końcu minimalna stawka na zakład 0,50 czy 1 euro? Bo pojawiły się wcześniej różne odpowiedzi.
Ja wczoraj zleciłem i dzisiaj kasa na skrill jest. Mały minusik to to, że wpłacając przeliczali mi euro na złotówki 4.3 a wypłacając już tylko 4.075, a wszystko miało miejsce w przeciągu dwóch dni :razz:Wszyscy zachwalali, że ten buk super i , że robi bardzo szybko wypłaty, a ja czekam już 48h na przelew na moje konto MB i kasy nadal nie widać co bardzo mnie już irytuje. Trochę długawo jak na mnie idzie ten przelew na MB..
No to mój błąd. Po prostu trochę się zdziwiłem, że gdy wpłacałem we wtorek przeliczyli po wyższym niż dzisiaj wypłacając. Ale są to sprawy groszowe, choć oczywiście wolałbym gdyby było na odwrót.Jaki minus ? Przeciez to MB przelicza a nie oni
U mnie wyplata tak samo szybko w tym tygodniu
Ja czekałem dwa dni i już się wkurzylem więc napisalem do supportu co z tą kasą ???? Po pół godzinie mi odpisali, że dzisiaj będzie, a po godzinie wpłynęła na moje konto, także jak coś to interwencja pomaga.Ja wczoraj zleciłem i dzisiaj kasa na skrill jest. Mały minusik to to, że wpłacając przeliczali mi euro na złotówki 4.3 a wypłacając już tylko 4.075, a wszystko miało miejsce w przeciągu dwóch dni :razz:
Przecież zawsze gdy kupujesz walute masz cene wyższą niż sprzedajesz, więc skąd to zaskoczenie? Normalna sprawa ...No to mój błąd. Po prostu trochę się zdziwiłem, że gdy wpłacałem we wtorek przeliczyli po wyższym niż dzisiaj wypłacając. Ale są to sprawy groszowe, choć oczywiście wolałbym gdyby było na odwrót.
A ja napisalem do nich i taka dostalem odp rozumiem ze otrzymam bonus w woli niesislosci:Wcześniej też była napisane że ograniczenie do Germany, Austria, Switzerland, Liechtenstein and Luxembourg , ale w regulaminie w języku niemieckim.
-------------------
A teraz przy rejestracji:
The welcome bonus https://www.digibet.com/content/account/register.php# at your place of residence is 100% on all deposits up to a maximum of 20,- EUR. The bonus must roll over at least 5x through sports- and/or horse-betting at a minimum of 1.50 odds before it’s valid for withdrawal.
Zatem można się zarejestrować, zaznaczyć okienko i bonusa otrzymać.
-----------------
A najlepiej upewnić się u supportu..