Bonus BGC tego forum czyli większości dobrze znany jako Wanderlei nie przestaje mnie zadziwiać co za tym idzie bawić do granic możliwości ????
Otóż pan Bonus Wandek jest moim osobistym livescorem ! Wysyła mi na priw moje wyniki dosłownie 2-3 minuty po zakończeniu spotkania. W sumie byłoby to nawet przydatne i pomocne, bo nie siedze ciągle przy kompie, a Wandek śledzi każdy mój mecz. Problem tylko w tym, że śledzi nie dokładnie i nie mogę zbytnio bazować na jego informacjach. Otóż dziś ok. 2 minuty po skreczowaniu przez Almagro ucieszony i radosny Wandek przesłał mi taką o to informacje privem:
No i ucieszony Bonus posmutniał, bo krecz w moim wypadku to po prostu zwrot. Wanduś tak się ucieszył, że niby przegrałem kupon, że albo nie sprawdził wyniku i zobaczył tylko nazwisko Socka na czarno albo po prostu jest takim amatorem, że nie wie, że krecz w bet365 to zwrot, albo trzecia najprawdopodobniejsza opcja jedno i drugie ???? Ogólnie trzeba stwierdzić, że gość jest po prostu chory...Bo normalny człowiek tak się nie zachowuje ????
Żarty żartami, Wandki Wandkami, ale kupon trzeba rozliczyć. Taśmy oczywiście nie siadły. Nawet na to nie liczyłem, ale, że Dimitrov Wawrinka i Li będą tego powodem to bym nie pomyślał... Najważniejszy kupon za większą stawkę siadł, więc plan na 1 rundę wykonany. Jutro z rana kolejny kupon, również mam nadzieję trafiony. Więc dzisiaj Wandku nic już nie będzie - nie śledź tematu. Dopiero jutro baw się w livescora ????
KUPON 24 (bet365)
416,81 j
1. ????
A.Cornet - A.Barty --> 1 - 1,14
2-0
2. ????
J.Jankovic - S.Fichman --> 1 - 1,071
2-1
3. ????
A.Golubev - A.Murray --> 2 - 1,083
1-3
4. ????