>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Darmowe spiny Betsafe

davvid89 0

davvid89

Użytkownik
Masz Trzy Darmowe Spiny w Kasynie!

Witaj Dawid,

Gry w jakich czekają na ciebie darmowe spiny, to: Beetle Frenzy, Relic Raiders i Crusade of Fortune.

Najlepszym w tym jest to, że wygrane możesz oczywiście zatrzymać dla siebie. Musisz jedynie dokonać przynajmniej 35 obrotu w kasynie otrzymaną kwotę, zanim będziesz nią mógł dowolnie dysponować. Masz cały tydzień na wykonanie obrotu. Pamiętaj, że otrzymujesz 3 darmowe spiny we wszystkich grach, nie 3 darmowe spiny w każdej grze.

Czyż nie jest to proste? Nie musisz dokonywać wpłaty czy też spełniać jakichkolwiek innych wymagań – po prostu zaloguj się do swojego konta gracza i udaj się do jednej z wymienionych powyżej gier.

nie wiem czy dal wszystkich czy tylko dla wybrańców ????

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
hehe mialem 12euro z darmowych slotow i wykonac obrot ponad 400:jezora: oczywiscie poleglem w mniej wiecej polowie:kwasny4565:

adi1026 0

adi1026

Użytkownik
6 ojro mam ale nie mogę przelać wiec idę popykać w coś ???? Myślicie że jak ugram coś ponad te 6 to mogę przelać na zakłady?

A 23

adam2173

Użytkownik
Ja ze spinów wyciągnęłem 9 euro, w pewnym momencie miałem około 15, a teraz powróciłem do kwoty bonusu, a do obrotu zostało mi jeszcze duuużo. :p Zobaczymy co będzie dalej.

A 23

adam2173

Użytkownik
Ja przelałem 10 euro, ale temat nie o tym tylko o samych spinach ????

Łącznie przelałem na zakłady jakieś 35 euro i koniec ????

D 0

dawid-6804

Użytkownik
Ze spinów wpadło 3.10 Euro , pograłem troche n Hi-Low i na Crusaiders of Fortune czy jakoś tak dało mi jakiś bonus i 40 złotych na zakładach :spokodfhgfh:

Do góry Bottom