>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Darmowe spiny Betsafe

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Promocja jak najbardziej na ✅.
Tylko napiszcie mi czy kasa na zakladach podlega obrotowi czy mozna wyplacac hajs?

D 0

dawid-6804

Użytkownik
Promocja jak najbardziej na ✅.
Tylko napiszcie mi czy kasa na zakladach podlega obrotowi czy mozna wyplacac hajs?
Minimalna wypłata na mb 30 Euro , ale chyba obrotowi nie podlega , w końcu obrót miał byc zrobiony w kasynie a nie na zakładach ????

M 4

mariuszxxx6

Użytkownik
Dostałem maila ale mam spiny tylko na jednej grze a z tego co pisze w jego treści powinny być na trzy. Chyba że ja coś źle zrozumiałem?

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
probuje przelac na zaklady kase ugrana ponad bonus i wyskakuje mi komunikat:
Kwota przekracza twój balans. Transfer funduszy jest zawsze w walucie EURO
nie rozumien tego, w czym problem?

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
probuje przelac na zaklady kase ugrana ponad bonus i wyskakuje mi komunikat:

Kwota przekracza twój balans. Transfer funduszy jest zawsze w walucie EURO

nie rozumien tego, w czym problem?

trzeba wpisac jakis kod promocji, bo tam cos jest kolo przelewow?

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
wow ale faza trafiłem 46 euro ale teraz jaki zajebi obrót musze zrobic ;P 35 razy obrot o rany to az 1610 euro hehehhehe raczej nie mozliwe ale ciekawe czy powyzej tych 46 euro moge przelac na zakłądy ;P nic biore sie za obrót moze trafie jakiegoc jak pota bo inaczej chyba nie obroce za chiny ;P

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
wow ale faza trafiłem 46 euro ale teraz jaki zajebi obrót musze zrobic ;P 35 razy obrot o rany to az 1610 euro hehehhehe raczej nie mozliwe ale ciekawe czy powyzej tych 46 euro moge przelac na zakłądy ;P nic biore sie za obrót moze trafie jakiegoc jak pota bo inaczej chyba nie obroce za chiny ;P
juz po kasie ;P

I 0

ilu

Użytkownik
Ja trafilem 8e. zagralem za 2e i trafilem 28e. 20 przelalem na zaklady. Ale teraz jak komus wyskakuje: Kwota przekracza twój balans. Transfer funduszy jest zawsze w walucie EURO
To probujcie do skutku mi za 5 razem poszlo:-D

Do góry Bottom