>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Darmowe spiny Betsafe

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
mi też nie działa, dobrze, że zdąrzyłem wszystko od nich wypłacić ????

zartuje pewnie jakieś problemy techniczne mają i zaraz to poprawią tak myśle

EDIT już działa

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
tez miałem zero , ale lubie ich bo dużo jest tych promocji i każdy prawie coś z nich wygrał lub wygra suport w porzadku , kursy też , kasa szybko

nie ma co narzekać

E 0

ej-no-xd

Użytkownik
Jezu jakimi wy jestescie downami xD
Narzekaja ze za darmo spiny bo nic nie wygrali :/

zal?

zolte kartki to sobie wsadzcie ????

Ja ugralem 50 centow potem na beetle frenzy 6 Euro a potem przegralem przy dokonywaniu obrotu ????

simons 646

simons

Forum VIP
Z tego co ja zagralem to praktycznie nie mozliwe do wyplaty.
Wyciagnalem z free spinow 32 euro ... mialem max 6000 coinsow ... maxymalny budzet 95 euro ... obrocilem kolo 400 euro, ale i tak zabrakolo 700 xD do tych 1100 (ponad) wymaganych ... takze jak ktos lubi spedzic czas przy maszynach nie tracac kasy i bez wtyplat to fajne promo ????

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Z tego co ja zagralem to praktycznie nie mozliwe do wyplaty.
Wyciagnalem z free spinow 32 euro ... mialem max 6000 coinsow ... maxymalny budzet 95 euro ... obrocilem kolo 400 euro, ale i tak zabrakolo 700 xD do tych 1100 (ponad) wymaganych ... takze jak ktos lubi spedzic czas przy maszynach nie tracac kasy i bez wtyplat to fajne promo ????
A nie lepiej przelewać nadwyżkę na zakłady?

simons 646

simons

Forum VIP
Nie moglem ... bynajmniej nie udalo mi sie . Chcialem rpzelac na zaklady a bylo napsiane cos w stylu - na koncie xxx , do obrotu xxx , do wyplaty 0 (przy tym jak chcialem transfer wziac) z tego wywnioskowalem ze msuze miec obrot wykonany.
Jak slzo na zaklady przelac to sporo stracilem :/

Do góry Bottom