>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Danny's bets - oby do przodu :D

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Co do typu na Paris to opisał to w typach dnia mariusz1 -&gt; macie
Od siebie dodam, że zawodnicy obu ekip to koledzy, często chodzą razem na imprezy itp, a więc nie wierze, by goście nie pomogli kolegom w utrzymaniu ????
na bet365 już tylko @ 1.30 ????
Edit: i już nie ma w ogóle :cool:
Kupon #165
⚽ Defensor Sp. - Tacuarembo typ: 2 @ 6.0 ⛔
Stawka: 1/10
Buk: Betsson
Coś dziwne to H2H ????

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #167
⚽ Argentinos Jrs - Estudiantes typ: 1 @ 2.10 ⛔
Stawka: 3/10
Buk: Canbet
Argentinos Juniors zajmuje w tym momencie 7 miejsce w tabeli, Estudiantes znajdują się na pozycji 12 i są w kiepskiej formie. Z ostatnich 10 meczy wygrali zaledwie 2, obecnie mają tylko tymczasowego trenera, który powołał na ten mecz 18-osobową kadrę. Znajduje się w niej większość młodzików http://www.clubestudianteslp.com.ar/portal/noticias/192-lunes.html
Nie zagrają przede wszystkim Barrientos P. [P 13/0], Hernán R. Lopez [N 17/7], R. Brana [P 26/2], J. Veron [P 24/2], L. Benitez [P 32/1].

Otrzymane punkty reputacji: +1
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #169
⚽ Norwegia (-1.5) - Litwa typ: 1 @ 2.0 ⛔
Stawka: 4/10
Buk: Canbet
Fixiarze (????) z Litwy dziś bez takich graczy jak: Stankjavichjus, Skerla, Shemberas, Mikoljunas, Ivashkjavichjus, Danilevichijus, Sernas...

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
fatalna passa...
Kupon #170
⚽ Nieciecza - Piast typ: 1 @ 1.70 ✅
Stawka: 7/10
Buk: Unibet
Później coś dopisze...
jednak zapomniałem...

Otrzymane punkty reputacji: +2
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #171
⚽ Cortulua - Pacifico typ: 2 @ 2.50 ⛔
Stawka: 6/10
Buk: bet365
W składzie gospodarzy niemal sami zmiennicy, dlatego, że za 2 dni grają mecz o awans i to tamten mecz jest dla nich priotetem. Goście wystawiają pierwszy skład i to bardzo ofensywny - 4 napastników ???? Pacifico jeżeli chce jeszcze powalczyć w pucharze musi koniecznie ten mecz wygrać a okazja ku temu nadarza się dobra

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #173
???? Cholet (-4) - Nancy typ: 1 @ 2.0 ⛔
Stawka: 5/10
Mecz finałowy. Cholet to najlepsza drużyna rundy zasadniczej, w ćwierćfinale i półfinale zbytnio się nie męczyli odprawiając przeciwników w dwóch spotkaniach. Nancy tak w ćwierćfinale jak i półfinale rywalizację kończył w trzech meczach. Także zmęczenie może dać się we znaki. Problemy zdrowotne mają dwaj bardzo ważni gracze Nancy i najprawdopodobniej nie zagrają, są to Linehan i Akingbala. GL
Jak nie idzie to nie idzie... :;/:

Otrzymane punkty reputacji: +3
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kuopn #174
⚽ Górnik II Leczna - Stal Mielec typ: 2 @ 3.10 ⛔
Stawka: 6/10
Buk: Betsafe
Goście muszą ten mecz, gospodarze mają ogromne problemy ze składem. Nie mam siły więcej pisać ???? GL
po raz kolejny pechowo... bramka w doliczonym czasie...

Otrzymane punkty reputacji: +6
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #175
???? Dorsch - Munoz-De La Nava typ: 2 @ 1.47 ✅
Stawka: 8/10
Buk: Betsafe
Jak dla mnie raczej peffka. Hiszpan co prawda na trawie ostatnio nie grał, ale osiągnął półfinał w Prostějovie, czyli jakaś tam forma musi być. Odpadł on w Koszycach w 1 rundzie przegrywając gładko, ale według mnie po prostu odpuścił sobie ten turniej aby trochę odpocząć i przygotować się na Wimbledon. O Dorschu trudno co kolwiek napisać... Zagrał w tym roku całe 2 mecze, oczywiście oba przegrał po 0:2 zajmuje w tym momencie 776 lokatę w rankingu i na pewno jej w tym turnieju nie poprawi. Dziś myślę, że Munoz-De La Nava odprawi Niemca w 2 setach. GL

Otrzymane punkty reputacji: +5
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #176
⚽ IFK Göteborg - Djurgården typ: 2 @ 6.50 ✅
Stawka: 2/10
Buk: Unibet
Szukanie poniedziałkowego wałka ???? Gospodarze grają dziś bez 4 podstawowych graczy, ale ten mecz może wyglądać na 3 za 3. Ostatnio &quot;całkiem przypadkowo&quot; Djurgarden oddało w ostatnich minutach zwycięstwo IFK w pucharze. Teraz to oni są w potrzebie, dziś poniedziałek, więc może być ciekawie

Otrzymane punkty reputacji: +26
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #177
⚽ Guatemala (-2.5) - Grenada typ: 1 @ 1.70 ✅
Stawka: 2/10
Przed piłkarzami z Guatemali bardzo ważne spotkanie. Ostatni mecz grupowy, który zadecyduje o awansie do dalszej części rozgrywek. Dalej przechodzą 2 najlepsze drużyny z trzecich miejsc w grupach. Wszystkie 3 mecze rozegrał już Salvador, zgromadził 4 punkty a bilans bramkowy to 7:7. Kanada ma 3 pkt i stosunek bramek 1:2 a Guatemala 1 pkt i 0:2 po 2 meczach. A więc sprawa jest prosta, aby nie oglądać się na wynik Kanady trzeba wygrać ten mecz różnicą minimum 3 bramek, żeby awansować dalej. Nie powinno być to aż tak trudne do wykonania, bo grają z półamatorami z Grenady, którzy w ciągu 2 meczy oddali 5 strzałów i stracili 11 bramek. Szału nie ma. Na dodatek kilka podstawowych graczy tej reprezentacji odniosło kontuzje i w tym meczu nie zagrają. Pewno jest jedno, Guatemala ten mecz wygra i nie ma innej opcji, myślę, że powinno to być zwycięztwo, które zagwarantuje awans. Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +2
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #178
⚽ Lasnamae - Narva (-2.5) typ: 2 @ 1.63 ✅
Stawka: 3/10
O tym kto wygra ten mecz chyba nie trzeba pisać bo to oczywiste, pozostaje tylko pytania iloma bramkami wygrają przyjezdni. Ajax Lasnamae to najsłabsza drużyna ligi, po 14 meczach zajmują ostatnią pozycję w tabeli z 2 punktami, bramki 4:46... To chyba mówi samo za siebie. Trans Narva plasuje się obecnie na 4 pozycji z 25 pkt na koncie i bilansem bramkowym 27:11. Na pewno drużyna będzie walczyła o Ligę Europejską, a napastnik Aleksandrs Čekulajevs będzie walczył w tym sezonie o koronę króla strzelców. W tym momencie ma już 12 bramek i wspólnie z Alekseevem zajmują pozycję lidera w klasyfikakcji króla strzelców. A z kim nie nastrzelać w bramek jak nie z absolutnie najsłabszym zespołem? Myślę, że ze 2 bramki powinien ustrzelić.
Zespoły spotkały się do tej pory 10 krotnie. Wszystkie mecze wygrał Trans z bilansem bramkowym 40:1... Czyli strzelają średnio 4 bramki na mecz a Ajaxem, ostatni ich mecz to 7:0. Dziś może aż tak wysoko nie będzie, ale na pewno będzie to pewna wygrana gości. O kontuzjach nic nie znalazłem, wiadomo tylko, że w ekipie gospodarzy nie zagra podstawowy pomocnik Dzmitry Papichyts, który pauzuje za czerwoną kartkę w ostatnim meczu. Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom