>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Danny's bets - oby do przodu :D

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +5
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #180
???? Murray/Stakhovsky - Benneteau/Tsonga typ: 1 @ 2.42 ⛔
Stawka: 1/10
Buk: Betsafe
Tsonga musi odpocząć przez Wimbledonem, więc po co mu jeszcze ten debel?...
Pomimo iż na livescore godzina rozpoczęcia to 19:45 to w Betsafe nadal można grać, tam jest 21:40

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Pomimo iż na livescore godzina rozpoczęcia to 19:45 to w Betsafe nadal można grać, tam jest 21:40
to ciekawe, bo oni już grać zaczęli :-D
e: niestety chyba Jo-Wilfried zamierza rozegrać maksymalną liczbę meczy przed Wimbledonem;-)

Otrzymane punkty reputacji: +2
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
no już nie ma ale przez chwilę po rozpoczęciu (jakieś 5 min) jeszcze było. Myślałem, że mecz odbędzie się o 21:40 tak jak zaplanowano i się trochę spóźniłem...
właśnie coś francuz nie odpuszcza... no nic

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #181
???? Fastweb Casale (-6.5)
- Venezia typ: 1 @ 1.85 ⛔
Stawka: 4/10
Buk: Betway
Drugi mecz finałowy, pierwszy wygrali pewnie gospodarze 82:65. Zresztą we własnej hali jadą każdego jak tylko chcą. Goście prawdopodobnie dziś bez Alvina Younga [38meczy, śr.33min/16,3pkt/3,9zb]
Co za łosie...

Otrzymane punkty reputacji: +6
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #182
⚽ Haka - KuPS typ: 1 @ 3.10 ✅
Stawka: 4/10
Buk: Unibet
Nie wiem czemu w tym meczu KuPS jest faworytem... To, że zajmują 7 pozycję i mają 3 pkt więcej od dzisiejszych gospodarzy którzy zajmują 11 miejsce jakoś mnie nie przekonuje. W tym sezonie grali 4 mecze na wyjeździe i żadnego nie wygrali, bilans spotkań 0W-2D-2L i bramki 2-7. Nie ma szału według mnie. Dziś przyjeżdżają bez czterech swoich zawodników: Atte Hoivala [O 3/0], Joni Nissinen [O 3/0], Patrice Ollo [P 7/0], Pietari Holopainen [O 7/1]. Patrząc na kadrę, to jednak te osłabienia coś znaczą.
Gospodarze u siebie w tym sezonie jak narazie 1W-2D-1L i bramki 4:4. Ale jest coś co mnie bardziej zaciekawiło, czyli H2H. Od sezonu 2009 zespoły wymieniają się punktami, czy to w lidze czy to w pucharach. Ostatnio obie drużyny grały w kwietniu w pucharze i wygrał zespół KuPS, także patrząc statystycznie teraz przychodzi kolei na win Haki, która potrzebuje punktów. Powodzenia
Sytuacja niemalże identyczna jak z Djurgarden ;-)

Otrzymane punkty reputacji: +12
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #183
⚽ Czechy U21 - Hiszpania U21 typ: 2 @ 1.72 ✅
Stawka: 8/10
Buk: Pinnacle
Dla mnie peffa. Hiszpanie mają o wiele lepszy skład i grają bardzo ładną dla oka piłkę. Pierwszy mecz zremisowali z mocnymi Anglikami 1:1, teraz grają z Czechami. Przyznam, że nazwiska czeskie są dla mnie anonimowe. Zresztą ten mecz był już opisywany na forum. Dla mnie Hiszpanie zwycięża ten mecz spokojnie

Otrzymane punkty reputacji: +7
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #184
???? Benneteau/Tsonga - Erlich/Ram typ: 2 @ 1.95

Buk: Betsson
Stawka: 2/10

Tsonga dziś odpuścił wyraźnie singla, po co się przemęczać przed Wimbledonem skoro już niebawem? Powinien i odpuścić debla, bo nie widzę żadnego sensu, aby grał dalej skoro i tak prędzej czy później musi odpaść

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #186
⚽ Bryne - Alta typ: over 2.5 @ 1.40 ✅
Stawka: 6/10
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to statystyka H2H. Zespoły spotkały się ośmiokrotnie, we wszystkich meczach padał over, średnia bramek na mecz w bezpośrednich pojedynkach Bryne i Alty to 4,13. A więc statystycznie over powinien paść bez żadnych problemów. Norweska Adeccoligaen to ogólnie rzecz biorąc bardzo overowa liga, tylko 3 z 16 zespołów notują średnio mniej niż 2,5 gola na mecz. Średnia Alty to 4.0 a Bryne 3.0. Jeżeli patrzeć wyłącznie na statystyki, które czasami nie kłamią to over mamy murowany. Bryne ostatnio zaliczyło 2 undery z rzędu, więc czas na over. Według mnie będzie izzi. Polecam do jakiegoś dubla

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #187
⚽ Skoftebyns - Ytterby typ: 2 @ 1.90 ✅
Buk: bwin
http://www.soccerway.com/matches/2011/06/16/sweden/division-2/skoftebyns-if/ytterby-is/1066324/
Spotyka się 10 ekipa ligi Skoftebyns, która ma serię 3 kolejnych porażek z 6 drużyną tabeli, która w ostatnim meczu rozniosła rywali aż 6:1. Goście to spadkowicz i z pewnością będą chcieli wrócić do wyższej ligi już w tym sezonie. Dziś szansa na 3 pkt jest duża bo w składzie gospodarzy jest trochę osłabień: Peter Carlsson [BR], Andreas Ringblom [OBR], Mattias Hansson [OBR], David Bryngelsson [OBR], Mathias Björkman [OBR], Selami Sinani [POM], Marcus Bergström [POM], Robin Rundström [POM], Martin Bäckström [NAP]. Sześciu to gracze podstawowej 11stki. Także za drobne trzeba spróbować. GL

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #188
:siata: Finlandia - Serbia typ: 2 @ 1.59 ✅
Dziś nie ma za bardzo co grać, ale spróbuje lekko Serbów. Finlandia jak do tej pory wygrała jeden mecz, Serbia przeplata swoje dobre występy z katastrofalnymi, ale myślę, że dziś uda im się pokonać Finów. Zresztą spotkanie jest opisane w dziale, kto chce niech tam zajrzy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #189
:baseball: Cleveland Indians - Pittsburgh Pirates typ: 1 @ 1.72 ✅
Goście bardzo duże osłabienia, nie zagra chyba 12 graczy, wszystko przemawia za Cleveland i trzeba spróbować. GL

Otrzymane punkty reputacji: +4
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #191
⚽ Argentyna - Albania typ: Argentyna powyżej 2.5 goli do przerwy @ 3.30 ⛔
Stawka: 3/10
Buk: Sportingbet
Przeglądając ofertę znalazłem ciekawy bet na ten mecz, że Argentyna strzeli minimum 3 bramki w pierwszej połowie. Myślę, że jest to bardzo prawdopodobne a po takim kursie trzeba próbować. Mimo iż to tylko mecz towarzyski spodziewam się dużej ilości goli. Argentyna przygotowywuje się do Copa America i wystąpi w tym meczu najlepszym składem. Takich piłkarzy jak Messi, Higuain czy Milito nie trzeba nikomu przedstawiać. Myślę, że każdy będzie się chciał pokazać trenerowi z jak najlepszej strony, każdy będzie walczył o grę w pierwszym składzie podczas Copa America.
O Albanii można napisać tylko tyle, że wystąpią głębokimi rezerwami... Trener miał problem ze skompletowaniem składu, ponieważ większość reprezentantów pojechała na wakacje. Argentyna z pierwszym składem Albanii nie miała by żadnych problemów, a z ich rezerwami to już nie ma co mówić. Spodziewam się wyniku w granicach 5-7 do 0 i myślę, że Argentyna ruszy od początku do przodu i już w pierwszej połowie wpakują 3 bramki. Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +4
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Wakacje, więc paradoksalnie nie ma czasu na siedzenie przy kompie i szukanie typów...
Kupon #192
???? Baltacha - Peng typ: over 21 @ 1.85 ✅
Obie zawodniczki bardzo dobrze prezentują się na trawie, spodziewać się możemy 3-setowego pojedynku. Brytyjka posiada bardzo dobry serwis, gra u siebie i myślę, że spokojnie będzie w stanie ugrać przynajmniej jednego seta. Peng bardzo dobry forhend i beckhend a także return, jej uderzenia są silne i trudne do odbioru. Jest faworytką w tym pojedynku i być może wygra ale nie sądzę, że w 2 setach. W sumie nawet w dwóch setach może paść over, ale jeden musi się zakończyć tiebreakiem. W sumie bardzo możliwe. GL

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #193
:siata: Polska - Portoryko typ: under 135.5 @ 1.85 ⛔
Stawka: 5/10
Nie ma czasu na analizę, po prostu to powinno być gładkie 3:0

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #194
⚽ Strömsgodset (-1.5) - Haugesund typ: 1 @ 2.80 ✅
Buk: Betgun
Trochę ryzykownie, ale skłaniają mnie do tego braki kadrowe. Nie zagra J. Nilsen [O 3/0], A. Tronseth [O 0/0], J. Steinsland [P 0/0], J. Savolainen [P 0/0], E. Mæland [P 4/1], J. Sørensen [P 10/1], U. Bangura [P 11/0], A. Søderlund [N 12/4]. Jak widac linia pomocy rozbita całkowicie.
http://www.soccerway.com/teams/norway/fotballklub-haugesund/
Strömsgodset na własnym boisku radzi sobie dobrze i myslę, że dzis powinni wykorzystac braki kadrowe rywala. GL

Otrzymane punkty reputacji: +3
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #195
⚽ Limerick - Monaghan typ: 1 @ 2.10 ✅
Stawka: 3/10
Buk: Betsson
Mecz pucharowy, trener gości powiedział, że da pograć młodym graczom i zmiennikom. Kursy już wszędzie drastycznie pospadały, ale Betsson trzyma 2.10 i trzeba grać

Otrzymane punkty reputacji: +26
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Kupon #196
⚽ Mikashevichi - Brest typ: 1 @ 5.0 ⛔
Stawka: 1/10
Buk: bwin
Brest interesuje tylko i wyłącznie utrzymanie w lidze, podobno puchar odpuszczają. W ich składzie zabraknie na pewno kontuzjowanych 4 graczy podstawowej 11-stki w tym bramkarza, na ławce zasiadają następni trzej gracze podstawowi. Szanse mają dostać zmiennicy. Po takim kursie grzech nie spróbować. GL

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom