Kupon #178
Lasnamae - Narva (-2.5) typ: 2 @ 1.63
Stawka: 3/10
Buk: bet365
O tym kto wygra ten mecz chyba nie trzeba pisać bo to oczywiste, pozostaje tylko pytania iloma bramkami wygrają przyjezdni. Ajax Lasnamae to najsłabsza drużyna ligi, po 14 meczach zajmują ostatnią pozycję w tabeli z 2 punktami, bramki 4:46... To chyba mówi samo za siebie. Trans Narva plasuje się obecnie na 4 pozycji z 25 pkt na koncie i bilansem bramkowym 27:11. Na pewno drużyna będzie walczyła o Ligę Europejską, a napastnik Aleksandrs Čekulajevs będzie walczył w tym sezonie o koronę króla strzelców. W tym momencie ma już 12 bramek i wspólnie z Alekseevem zajmują pozycję lidera w klasyfikakcji króla strzelców. A z kim nie nastrzelać w bramek jak nie z absolutnie najsłabszym zespołem? Myślę, że ze 2 bramki powinien ustrzelić.
Zespoły spotkały się do tej pory 10 krotnie. Wszystkie mecze wygrał Trans z bilansem bramkowym 40:1... Czyli strzelają średnio 4 bramki na mecz a Ajaxem, ostatni ich mecz to 7:0. Dziś może aż tak wysoko nie będzie, ale na pewno będzie to pewna wygrana gości. O kontuzjach nic nie znalazłem, wiadomo tylko, że w ekipie gospodarzy nie zagra podstawowy pomocnik Dzmitry Papichyts, który pauzuje za czerwoną kartkę w ostatnim meczu. Powodzenia
![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)
1,89j