>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dafabet

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
ja ostatnio c0dziennie korzystam z bonusu 20% od wpłaty, i co zauwazyłem przez ostatnie 2tygodnie: częste problemy z zawarciem zakładu-na czacie tłumacza sie że jakies problemy mają trwa to kilka godzin(w tym tyg chyba ze 4razy) . limity na zakłady dość słabe, odświezanie kursów na żywo trwa zbyt długo , wiec ciezko cos postawić- klikam postaw a tam info ze kursy juz uległy zmianie(mam tak prawie za kazdym razem)

A 0

arigold312

Użytkownik
Witam Panowie (i Panie ;) )
Ktoś ogarnia z Was jak liczone są zakłady na kartki w dafa, tzn po dwóch żółtych mamy czerwoną i jak to jest rozliczane? Pozdrawiam ????

gokusiek 914

gokusiek

Użytkownik
Wpłaciłem, bonus obróciłem. Większość obrotu zrobione na live, gdzie grałem m.in. kobiecą ligę turecką i drugą ligę rumuńską (więc ligi do których teorytycznie mogą się przyczepić). Z wypłatą żadnych problemów - wczoraj zlecona, dzisiaj na skrillu. Także u mnie wszystko w porządku i mogę polecić ;)

E: europejska

Otrzymane punkty reputacji: +4
czoker 137,1K

czoker

Użytkownik
Może warto dopisywać o której stronce dafy się pisze - czy chodzi o europejską wersję czy azjatycką ???? Ewentualnie administracja mogłaby zrobić dwa osobne tematy

K 100

kksmisiek

Użytkownik
zalozylem konto w angielskiej wersji serwisu.promocja zwrot za pierwszy przegrany zakald 30f.Zaklad wygrany.zlecilem na probe wyplate.bez zadnych weryfikacji natychmiastowa wyplata i srodki blyskawicznie na koncie.wplata i wyplata karta.jak dobrze pamietam przy rejestracji nawet nie podawalenm adresu zamieszkania.Jak najbardziej polecam.

A 185

adikos

Użytkownik
tylko że nie da się zakładać kont w tej azjatyckiej wersji dafabet już od jakiegoś czasu , obecnie rejestracja automatycznie przekierowuje na europejską wersję tego buka.

F 2,4K

filipekk

Użytkownik
Witam. Co to jest Branch Code który trzeba wpisać podczas wypłaty na konto. SWIFT i IBAN wiadomo, le Branch Code? Mam konto w Millennium. Pozdrawiam i dziekuje z góry za pomoc

acetate 474

acetate

Użytkownik
Szybka weryfikacja, mega kursy, bonus reload chyba najlepszy w historii buków, Pani Marta na czacie swietna laska, MEGA PLUS

kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
Ja na Dafabet otrzymałem bonus z innego forum i obrót x5 przy kursie 1,5,Obrocilem kwote bonusu a bylo to 60 euro i na koncie troszke uroslo i niby bonus zszedł z konta , a wyplaty nie mogłem wypłacic bo mi napisali ze musze obrót dalej robic , ale wyjasnilem im ze obrót mam wykonany i pisze mi w ustawieniach ze mam wykonane cała kwote obrócona 5 x , ale oni swoje cos tam, że sprawdzą itp dział techniczniczy , finansowy...
i po niecałych 2 dniach odpisali ,że wszystko sie zgadza wykonany obrót i kase wyplacili na skrilla.

baron1988 931

baron1988

Użytkownik
Pytanko z innej beczki,zauważyłem od dzisiaj ,że pod adresem : http://sb.df-bet.org/pl otwiera mi się już ta nowa,europejska wersja. Jednak nadal chciałbym korzystać ze starej,azjatyckiej witryny.
Rozmawiałem w południe z konsultanką Dafabet i odpowiedziała :
&quot;oczekuję odpowiedzi w tej sprawie, ponieważ już innych 4-ech użytkowników miało ten sam problem. Napiszę Panu e-mail kiedy dowiem się co się dzieje, dobrze?&quot;
Wy też nie możecie korzystać ze starej strony ? O dziwo w telefonie działa mi poprzednia wersja.

Do góry Bottom