Ok a więc napiszę dla tych którzy kiedyś będą w mojej sytuacji. Chciałbym nauczyć się tego co tutaj napiszę z czyjegoś błędu ale przyszło mi z mojego.
Niestety nie miałem środków żeby grać surebety i prędzej czy później wyciągnąć całą kasę z
Dafabet. Grałem różnymi systemami i w ogólnym rozrachunku naprawdę kiepsko się to skończyło zanim zorientowałem się co można zrobić.
( dziś autentycznie słyszałem śmiejącego się ze mnie pana Boga w głowie )
W
Dafabet jeśli masz postawiony zakład to nie liczy się on do Twojego obecnego stanu konta. Pewnie u większości booków azjatyckich też tak jest.
Jeśli masz dużo kasy którą zamroziłeś u buka z kolosalnym roll overem bo źle weszły Ci surebety zrób to:
(sprawdzone w
Dafabet, u innych radzę poczytać w necie)
Krok 1.
(Musisz się liczyć ze stratą bonusa który otrzymałeś od
Dafabet lub innego buka
W moim przypadku depozyt wynosił 120 gbp + 60 gbp bonusu.)
Zostawiasz na koncie początkowy depzyt + bonus który Ci przyznali
Całą resztę wygranych stawiasz w jakimś kursie np 1.05 i robisz leya na
betfair żeby zabezpieczyć się przed ewentualną stratą.
Krok 2.
Kontaktujesz się z
live chatem i informujesz ich, że chcesz zrezygnować z promocji bonusu. Oni upewniają się 20x czy aby napewno i informują Cię, że w przypadku zakończenia promocji zostanie zabrany Ci bonus + wszystkie wygrane na co oczywiście się zgadzasz. Po paru chwilach na koncie zostaje Ci tylko depozyt początkowy i odbierany jest bonus.
Krok 3
Wypłacasz depozyt z konta na swoje konto
skrill lub inne bo roll over jest już odblokowany przez system.
Krok 4
Czekasz aż kasa z dafabet beziecznie wróci na Twoje konto
skrill i do tego czasu zakład w
Dafabet który wcześniej postawiłeś już powinien być rozstrzygnięty.
Na to, że trafisz akurat lay'a na
betfair jest mała szansa więc kasa najzwyczajniej wraca Ci na konto
Dafabet. Teraz spokojnie możesz wypłacić wszystkie środki na swoje konto
skrill bo nie są już objęte roll overem (tą opcję wyłączył agent z
live chatu zamykając promocję na Twoim koncie).
PS
Naprawdę radzę NAJPIERW wypłacić depozyt który Ci zostawili a później dopiero resztę środków która wróciła z betu, bo jest szansa, że mają procedurę sprawdzania stanu konta przed wypłatą i może się okazać, że jesli poczekamy aż bet się rozstrzygnie i będziemy chcieli wypłacić całość czyli depozyt + wygrane, to agenci zorietują się co się stało.
Dla ciekawych ile straciłem to ze smutkiem muszę stwierdzić, że poszło się walić ponad 2/3 mojego wyrobionego bank rolla. Całe szczęście wyciągnąłem też swoją własną zainwestowaną kasę którą tam miałem. Więc nic tak naprawdę nie straciłem z własnych pieniędzy, zostałem z czymś do gry i dostałem dobrą szkołę życia. Może to dziwnie zabrzmi na tym forum, ale cieszę się, że jutro NIE BĘDĘ musiał nic obstawiać i szukać jakiś value betów aby ratować kasę. Kamień z serca.
PAMIĘTAJCIE !!! ZAWSZE CZYTAJCIE REGULAMIN ZANIM ZACZNIECIE GDZIEŚ GRAĆ !!!
Oszczędzicie sobie kasę, czas i nerwy.
Pozdrawiam