karmol2
Użytkownik
Damian Lillard over 21,5 pkt 

1,81
Marathonbet
Stawka: 7j
PW: 12,67
Wesley Mathews over 17,5 pkt

1,85
Sportingbet
PW: 12,95

1,81
Marathonbet
PW: 12,67
Wesley Mathews over 17,5 pkt

1,85
Sportingbet
PW: 12,95
Oj oj oj Marathon zaspał bo w innych bukach linia na Lillarda wyższa dochodząca nawet do 24 pkt (Betsson). Z kolei Mathewsa najlepiej pograć w Sportingbecie bo właśnie w tym buku chyba najkorzystniej wygląda linia wystawiona na tego zawodnika w stosunku do kursu. Dlaczego typy w kierunku zawodników Portland?
http://www.rotoworld.com/player/nba/...arcus-aldridge
Dlatego... Z gry wypada na tydzień lider ekipy Blazers, Aldridge oddający co mecz w granicach 20 rzutów i będący pierwszą opcją strzelecką w drużynie Portland. Dzisiaj go zabraknie, więc podejrzewam, że sporą część punktów przejmą wyżej wspomniani zawodnicy bo przecież zmiennik LaMarcusa to półka (dwie?) niżej i gra będzie się opierać na innych schematach. W tym sezonie podczas dwóch wcześniejszych meczów Matthews pomimo obecności Aldridge'a linię 17 punktów przekroczył za każdym razem, Lillard zrobił to raz, a w kolejnym pojedynku zaliczył 21 oczek co oznacza, że zabrakło mu punktu do przekroczenia dzisiejszego progu. Jestem przekonany, że co najmniej jeden z dwójki graczy Portland spokojnie ogarnie swoje zadanie, a podaje oba typy bo myślę, że zrobią to we dwójkę.
Sacramento Kings - Golden State Warriors
Warriors -4

1,91
Betsson
PW: 13,37
http://www.rotoworld.com/player/nba/...marcus-cousins
Liczę, że kolega Cousins nie zagra w meczu z Warriors co już na samym wstępie dawałoby spory handicap. Chciałem tu najpierw grać over, ale w obliczu prawdopodobnej absencji lidera gospodarzy wolę pograć w stronę gości. Fakt, nie zagra również Bogut po stronie Golden State, ale w moim odczuciu ta strata nie odbije się mocno jeśli chodzi o grę gości. Głównie dlatego, że Sacramento kompletnie nie umie bronić, a Warriors posiada w ofensywie bardzo dużą moc bo Curry, Thompson czy też Lee wymiennie potrafią w każdym meczu sieknąć powyżej 20 pkt. Jeśli zabraknie Cousinsa to nawet pod koszem gospodarze będą mieli problem ze zdobywaniem punktów. Inna kwestią jest fakt, że czysto sportowo goście są po prostu o klasę lepszym zespołem i nie powinni mieć tu problemów z pokonaniem Kings. Potencjał w ekipie Sacramento jest, ale nie idzie on w parze z ilorazem inteligencji poszczególnych graczy (Gay ????) i tego nie da się nie zauważyć. Gra często jest chaotyczna i niepoukładana. Goście swoje słabości mają i może nie grają na miarę swoich możliwości, ale to raczej wychodzi w meczach z silniejszymi ekipami. Dzisiaj ofensywą zabiją ten mecz. Pod znakiem zapytanie stoi również występ Thomasa (Kings), ale on pewnie zagra. Tak czy siak pewnie w stronę gości.
Powodzenia!
Wczoraj odcięło mnie od świata i nie zdążyłem wrzucić do tematu typów, które były w dziale i które zagrałem... Pozwolę sobie je wstawić dzisiaj., jeśli jakiemuś moderatorowi będzie to przeszkadzać to niech usunie. Dodam tylko, że za każdym razem, kiedy pisałem analizy w dziale, bety wędrowały do tematu dlatego myślę, że jestem wiarygodny.
Wrzucam na sucho bo już jest po frytkach, a jak ktoś chce to może znaleźć opis poszczególnych meczów w dziale NBA:
Memphis Grizzlies - New York Nicks
under 182 pkt

2.02
Marathonbet
Stawka: 6j
PW: 12,12
Washington Wizards - Toronto Raptors
Raptors powyżej 96,5 pkt

1,90
Betcity
Stawka: 6j
PW: 11,4