>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czysty umysł Karmola - ZAKAZ KOMENTARZY W TEMACIE

Status
Zamknięty.
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Analiza później. ;)

Blake Griffin over 34,5 pkt + zbiórki ✅✅
1,85
betsson
Stawka: 8j
PW: 14,8

http://prntscr.com/2prz0i

Z dedykacją dla tych dwóch osób, które wspominały coś o zapałkach. Robię wyjątek i wklejam screena.

Otrzymane punkty reputacji: +5
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Dzisiaj na pierwszy ogień poszedł Griffin, który wisi już u mnie w temacie od kilku ładnych godzin, ale połączone pkt + zbiórki na tego zawodnika bo Clippers dzisiaj podejmą Heat, więc ekipę, która ma problem z bronieniem, jak i zbiórkami w pomalowanym. Griffin w pierwszym meczu z Heat rzucił ze spokojem 27 pkt i zaliczył 14 zbiórek. Od jakiegoś czasu jest w niesamowitym gazie i strasznie stabilnie. Sporo napisał też już kieran, więc nie będę powielał. Warto grać w jego stronę:

Blake Griffin over 34,5 pkt + zbiórki ✅✅
1,85
Betsson
Stawka: up
PW: up

Anthony Davis over 33 pkt + zbiórki ✅✅
1,85
Betsson
Stawka: 7j
PW: 12,95

Tutaj również idę w stronę lidera swojego zespołu, jak i zawodnika, który gra na przestrzeni sezonu na znakomitym poziomie. Pod nieobecność graczy, których wymienił Seweryn, Davis musi brać ciężar gry na swoje barki i czyni to bez zarzutu. Oddaje mnóstwo rzutów, a dodatkowo robi to ze skutecznością na poziomie 52,2%, więc nie ma się do czego przyczepić. Dzisiaj Pelikany grają u siebie z Atlantą, która pod koszem nie dysponuje nikim kto mógłby skutecznie powstrzymać Davisa. Mowa tu nie tylko o punktach, ale i o zbiórkach bo zajmują oni miejsce w 2 połowie stawki, jeśli chodzi o statystyki zbiórek. Davis pod tym względem również jak na centra prezentuje się dobrze bo zbiera ponad 10zb/mecz. Dzisiaj powinno być więcej z takim teamem, jak Atlanta. Okrojony skład Pelikanów gwarantuje dużo minut dla Anthonego. Liczę, że i dziś pokaże potencjał, jaki w nim drzemie. Polecam!

Goran Dragic over 20,5 pkt ✅✅
1,85
Sportingbet
PW: 12,95​

Linia w innych bukach o jakieś 2 lub 3 oczka wyższa co robi z tego typu bardzo atrakcyjną opcję, może najlepszą ze wszystkich przez mnie podanych. Dragic jest on fire i nie ma co ukrywać jest postacią wyróżniającą się nie tylko w swojej ekipie, ale i w całej lidze. Facet robi na mnie spore wrażenie i każdy jego występy stoją na stosunkowo wysokim poziomie, z którego nie schodzi. Ostatnie 5 meczów to kolejno: 24,30, 28, 25 i 24 oczka! Dzisiaj Suns zagrają z Rakietami preferującymi styl gry pasujący Słońcom bowiem up tempo i run&amp;gun. Zatem jest to gwarancja sporej ilości punktów, sporej ilości rzutów, a jak spora ilość rzutów to głównym beneficjentem powinien być własnie po stronie Phoenix, Dragic. Na przeciw będzie miał Beverleya, więc obrońce dobrego, ale nie takiego, który mógłby powstrzymać Gorana na poziomie kilkunastu oczek. W pierwszym meczu obu ekip, Dragic rzucił 19 oczek, ale wtedy dzielił pozycję lidera razem z Bledsoe, którego dzisiaj z powodu kontuzji zabraknie. Dobry bet! ;)

Wóz albo przewóz, kto nie ryzykuje, nie pije szampana, raz kozie śmierć, ryzyk fizyk... jakoś tak się mówi nie? ;) No to ja jutro piję szampana:

Griffin over 9 zbiórek ✅✅
1,85
betsson

A niech mi choć jedno nie wejdzie... :mrgreen:

Otrzymane punkty reputacji: +45
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Jeszcze jedna próba tenisowa ;)

Philipp Kohlschreiber - Andrey Golubev ✅
1.32
Kohlschreiber

Gael Monfils - Joao Sousa ✅
Monfils
1.22

O.Marach / F.Mergea - P.Lorenzi / F.Volandri
Marach / Mergea ✅
1,45

Ako: 2,34 betsson ✅✅
Stawka: 5j
PW: 11,68

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Snooker - Gdynia. Made in dział snookerowy ;)

Matthew Selt - Ahmed Saif
Selt ✅
1.16

Mark Davis - R. Yotharuck
Davis ✅
1.20

Shaun Murphy - Jamie O Neill
Murphy ✅
1.15

Stephen Maguire - Xin Cao Long
Maguire ✅
1.11

Barry Hawkins - Ryan Clark
Hawkins ✅
1.12

Kurt Maflin - Lee Page
Maflin ⛔ ????
1.15

Alan McManus - Sean O&#39;Sullivan
McManus ✅
1.42

Ako: 3,25 Betsson ⛔⛔ :-(
PW: 22,75

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Dzisiaj z oferty NBA aż się wylewa od ciekawych typów i dlatego jest problem z wyselekcjonowaniem tych konkretnych betów, które nie zawiodą. Droga, która dziś została obrana przeze mnie to sprawdzona wydeptana ścieżka:

Blake Griiffin over 26 pkt ✅✅ 36 pk szacun
1,90
Marathonbet
Stawka: 6j
PW: 11,4

Co tu dużo mówić? Chyba dwa razy z rzędu pisałem o tym zawodniku, a jeszcze więcej razy zagrałem w jego kierunku i za każdym razem był to ten prawidłowy trop. Blake rzuca na niesamowitej skuteczności i oddaje mnóstwo rzutów. Chłopak zrobił postęp i to trzeba mu oddać. Prawda jest taka, że na ten moment wytrąca wszystkie argumenty ludziom, którzy sceptycznie są nastawieni do jego osoby. Po nieobecność Paula bierze na siebie ciężar gry drużyny Clippers i wywiązuje się z tego zadania bez zarzutu. Wystarczy powiedzieć, że jeszcze 2,3 mecze temu statystyki ekipy z Los Angeles były lepsze pod nieobecność Paula, niż z nim w składzie, a to własnie spora zasługa Griffina, który sprawia, że ta ekipa funkcjonuje na wysokim poziomie. W tej chwili nie wiem, jak to wygląda, ale podejrzewam, że nawet porażka z Heat po wyrównanym spotkaniu nie zmieniła tego trendu. Dzisiaj Clippers zagrają we własnej hali z Toronto, które na pewno postawi opór bo są drużyną ciekawą z dużym potencjałem strzeleckim i szykuje się widowisko na dobrym poziomie. Griffin jak to ma ostatnio w zwyczaju linię powinien pokryć bo na przeciw siebie będzie miał niezbyt wymagającego w obronie Amira Johnsona i powinien ten fakt skrzętnie wykorzystać. Zresztą już nie raz mierzył się z lepszymi zawodnikami w tym fachu i potrafił kręcić dobre cyferki. Dlaczego nie ma być i tym razem? Wraz z Crawfordem powinni znów urządzić sobie strzelanie rodem z poligonu wojskowego tym bardziej, że wciąż wątpliwy jest występ Reddicka czyli ważnej postaci w ofensywie Clippers. Dzisiaj nie biorę Griffina ze zbiórkami bo linia coraz wyższa w betssonie, a on jest jednak drugą opcją jeśli chodzi o ten aspekt gry po DeAndre Jordanie i nie zdziwię się, jeśli Blake&#39;owi przytrafi się w końcu słabszy dzień &quot;zbiórkowy&quot;. Punkty zdobywać musi bo jest nr.1. Nie ma co się martwić w kontekście tego typu o powrót Paula bo ten jest zaplanowany na niedzielę.

Boston Celtic - Sacramento Kings ⛔⛔
Kings
1,80
Sportingbet
PW: 10,8​

Tutaj zaufam drużynie nieokrzesanej, składającej się w dużej mierze z zawodników, którzy mają czasami gorące głowy, ale jest to zarazem ekipa robiąca postępy, chcąca wygrywać i mająca w swoim składzie potencjał, który w takich meczach, jak ten dzisiejszy powinien się ukazywać. Cousins to ścisła czołówka, jeśli chodzi o pozycję centra w lidze w poczynaniach ofensywnych, głupi Gay, który jednak jak ma dzień, a po przeprowadzce do Kings ma ich sporo potrafi uprzykrzyć życie każdej drużynie nie wspominając o Bostonie. Jest i kieszonkowy PG - Thomas fajnie kreujący i mający niezły rzut zawodnik. Ta drużyna mimo, że nie ma szans znaleźć się w PO na silnym Zachodzie nie wykazuje oznak tankowania i po prostu podchodzi do każdego kolejnego meczu z myślą o wygranej. Te powyższe argumenty skłaniają mnie, by zagrać w ich stronę z (nie ma co się oszukiwać) żenującym w tym sezonie Bostonem. Celtowie chcąc czy nie ten sezon mogą spisać na straty, no chyba, że uznać za sukces chęć zdobycia jak najniższego miejsca w lidze mając na uwadze nadchodzący draft. Nie ma w ich grze nic lub prawie nic co mogłoby stanowić o ich sile, zaangażowaniu czy chęci poprawienia swojego położenia. W końcu nie ma też odpowiednik zawodników gwarantujących jakość. (sory Rondo, ale nie w tym momencie) No własnie, Rajon dzisiaj nie zagra,

http://www.rotoworld.com/headlines/n...y-bradley-5050

a i występ Bradleya stoi pod znakiem zapytanie, więc tym bardziej trzeba obrać kierunek na gości. Jestem przekonany, że jeśli tylko Sacramento nie będzie świrować to ten nadchodzący mecz są w stanie wygrać w przekonywujący sposób.

Philadelphia - Lakers
Phila ⛔
1,57

Detroit - Brooklyn
Pistons ✅
1,80

Ako: @2,82 bet365 ⛔⛔
Stawka: 4j
PW: 11,3

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Igrzyska + snooker

Joe Swail - Ross Muir
Swail ✅
1.50

Heidi Weng - Yulia Tchekaleva
Weng ✅
1.46

Krista Lahteenmaki - Anne Kylloenen
Lahteenmaki ✅
1,74

Ako: @3,81 betsson ✅✅
PW: 19,05

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik

Ty Lawson over 30 pkt + asysty ⛔ kontuzja w 2Q...
1,85
Betsson

Jestem w stanie dzisiaj zaufać rozgrywającemu Denver Nuggets bo są wg. mnie do tego dość konkretne przesłanki. Bryłki zmierzą się na wyjeździe z Detroit Pistons, więc mecz jak dla mnie z tych, gdzie ciężko wytypować zwycięzce. Obie ekipy zmagają się na przestrzeni sezonu ze swoimi problemami. U gości był eksperyment ze zmianą stylu gry pod wodzą nowego trenera, ale Denver przechodziło przez ten okres w tak bolący dla nich sposób, że szybko wrócono do tego co wychodzi im najlepiej czyli wysokie tempo gry. Gospodarze za to są drużyną po której kompletnie nie wiadomo czego się spodziewać przed następnym meczem bo ich boiskowe IQ nie jest najwyższych lotów. Dzisiaj za to można być pewnym, że będzie wyrównane spotkanie ze sporą ilością punktów bo bronienie to nie jest coś co obu drużynom wychodzi najlepiej. Do takiej gry jak znalazł pasuje Lawson, który jest niewątpliwie liderem drużyny gości i to on gra na określonym wysokim poziomie i rzadko z niego schodzi. W takim meczu, jak ten powinien wykorzystać sprzyjające okoliczności i wykręcić dobre cyferki. O obronie gości wspominałem, ale nie wspominałem personalnie o pewnej osobie, która dzisiaj będzie miała teoretycznie powstrzymywać Ty&#39;a przed penetracjami i innymi popisowymi zagraniami PG gości. Tą osobą jest nie kto inny jak Brandon Jennings, o którym można by sporo napisać. Ja jedynie odniosę się do jego obrony i powiem, że jest ona na bardzo słabym poziomie, więc Lawson ten fakt na przestrzeni całego meczu powinien skrzętnie wykorzystać. Gospodarze w pomalowanym mają dwóch wielkoludów w postaci Drummonda i Monroe i to może spowodować przeniesienie gry ofensywnej gości na obwód, a tym samym więcej na siebie powinien brać m.in właśnie Lawson. O minuty dla niego powinniśmy być spokojni bo nie ma wartościowego zmiennika z racji kontuzji Robinsona, a mecz powinien być z tych close game, więc bardzo liczę na okazały występ Lawsona. Jeszcze na pokrzepienie serc dodam tylko, że &quot;Taj&quot; na wyjeździe zdobywa średnio o 2,5 pkt więcej niż u siebie, a grając day-to-day zdobywa o 2 punkty więcej niż wynosi jego średnia z całego sezonu, a właśnie taka sytuacja będzie miała dzisiaj miejsce. ;) Biorę z asystami bo Lawson lubi czasem wyciągnąć ich z z kieszenii nawet kilkanaście. Polecam!

Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers
Blazers over 105 pkt ✅✅
1,85
Betsson
PW: 11,1

Tutaj wydaje się, że będzie strzelanina bo wskazuje na to wiele czynników. Przede wszystkim tempo obu ekip, jakie potrafią narzucić jest imponujące. Nie będę już kolejny raz przytaczał tu statystyk bo już nie raz to robiłem. Napiszę tylko, że obie drużyny plasują się wysoko pod względem tempa gry i obie ekipy przekładają ofence nad defence. Gram na over Portland bo po pierwsze uważam ich za lepszą drużynę, po drugie Wilki potrafią mieć przestoje, które powodują czasami nie pokrycie linii, po trzecie Portland wczoraj zagrało fajny mecz z Indianą, gdzie z bardzo dobrej strony zaprezentował się Lillard dając znak, że to już czas powrócić na właściwe tory. Blazers potrafili rzucić najlepszej defensywie ligi 103 oczka (nie wliczając dogrywki) to i dzisiaj są w stanie rzucić o te trzy punkty więcej w meczu, w którym będzie im łatwiej o czyste pozycje rzutowe. Batum wczoraj np. był wyłączony z ataku bo jedynym jego zadaniem, z którego wywiązał się bardzo dobrze było bronienie Georga. Dzisiaj za to powinien dorzucić swoją cegiełkę do dorobku punktowego gości. Aldridge, Matthewes to kolejna porcja min. 40 pkt. Tu nie powinno być wątpliwości. Portland dzisiaj rzuci swoje. ;)

Bobcats - Spurs
Spurs -4,5 pkt ⛔⛔ 100-104 ????
1,90
Betsson
PW: 9,25

http://www.rotoworld.com/headlines/n...eturn-saturday

To info powoduje, że koło kursu na Spurs nie można przejść obojętnie. Po prostu są lepszą drużyną od Boków, mającą szerszy i bardziej wartościowy roster. Zresztą to co piszę to banały, o których każdy dobrze wie. Dalszy komentarz zbędny. Pop nie po to daje zielone światło do gry weteranom, żeby odpuszczać taki mecz, a aspekty sportowe zdecydowanie po stronie gości. Możliwe, że wystąpi też Spiltter, więc tym bardziej śmiało można uderzać w Spurs. Jefferson i Walker to za mało na tak doświadczoną ekipę.

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Jeszcze jeden typ bo uważam, że jest godzien uwagi i napisania kilku zdań.

Klay Thompson over 18 pkt ⛔⛔ i znów jeden punkt do linii... ale noc
1,85
Betsson

Dzisiaj out są Bogut i Lee:

http://www.covers.com/pageLoader/pag.../injuries.html

W obliczu powyższego, szczególnie brak Lee ma tu kluczowe znaczenie bo PF Warriors oddaje w każdym meczu kilkanaście rzutów i zdobywa również minimum te kilkanaście oczek typ na Thompsona wydaje się być bardzo atrakcyjną opcją. Klay w meczach z Phoenix w tym sezonie dwa razy przekraczał linię 18 pkt bo było to 19 i 22 oczka i to przy obecności Lee. Ostatnio grał nieco słabiej i zdarzały mu się kiepskie występy, ale dzisiaj GSW zagrają z ofensywnie usposobionymi Suns i wynik ktoś musi trzymać po stronie gości. Pierwsze nazwiska, jakie się nasuwają to Curry i właśnie Thompson, więc jest obiecująco. 3 dni temu Wojownicy musieli już sobie radzić bez dwójki wyżej wymienionych zawodników w meczu z ultra defensywnym zespołem Chicago i pomimo tego Klay potrafił zdobyć 22 punkty. Zdecydowanie w oczy rzucała się właśnie ta dysproporcja rzutowa między Thompsonem, Currym, a resztą zespołu co tylko przekonuje mnie, że dziś będzie podobnie. Tak jak wcześniej wspomniałem, o punkty powinno być łatwiej bo i Klaya nie ma za bardzo kto dobrze pokryć, a rzucać musi, to jest oczywiste. Jego średnia z tego sezonu to 18,6 pkt, więc widzimy, że oprócz przesłanek, które wskazują na dzisiejszy dobry występ Claya i linia jest lekko zaniżona w stosunku do średniej Thompsona. Ja pobieram z chęcią bo uważam tą propozycję za godną! ;)

P.S... W betcity linia tylko 16,5 z kursem 1,65 dla tych mniej odważnych. ;)

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Igrzyska! Biathlon Pań + skoki narciarskie:

Kaisa Makarainen - Anastasiya Kuzmina
Makarainen ⛔
1,72

Andreas Wank - Roman Koudelka
Wank ✅
1,45

Ako: @2,53 Bet365 ⛔⛔
PW: 17,71

Na noc bo linię pójdą pewnie w niekorzystną dla mnie stronę... Trochę zabawy musi być ????

Oklahoma City Thunder - NYK
over 200,5 pkt ✅
1,96

Los Angeles Lakers - Chicago Bulls
under 193,5 pkt ✅
1,96

Orlando Magic - Indiana Pacers
under 190,5 pkt ✅
1,96

Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers
under 189,5 pkt ✅
1,96

Washington Wizards - Sacramento Kings
over 205,5 pkt ⛔
1,96

Los Angeles Clippers - Philadelphia 76ers
under 220,5 pkt ✅
1,96

Ako: @ 56,69 Marathonbet ⛔ szkoda ;)
Stawka: 1j
PW: 56,96

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Odniosę się jednym zdaniem do wczorajszej nocy, 4 typy z czego jeden wchodzi na luzie, kolejne dwa nie wchodzą bo brakuje po jednym punkcie do pokrycia linii. Kolejny nie wchodzi przez kontuzję gracza.

NBA - Where amazing happens! ????

Cleveland Cavaliers - Memphis Grizzlies
Memphis ⛔⛔ po dogrywce...
2,05 (kurs, który widniał rano, teraz z handi -3,5 też wg. mnie warto ;)
Marathonbet
PW: 16,4​

Rano spojrzałem na kursy i nie wierzyłem bo na Memphis było 2.05. Pobrałem z chęcią. Teraz kurs poleciał, ale wg mnie nadal jest wart gry. Miśki, które są jedną z lepiej radzących sobie drużyn w ostatnim czasie (dopóki nie wypadł Conley mieli najlepsze wyniki w ostatnich tygodniach) zmierzą się na wyjeździe z Cleveland. Cavs to ekipa, która mimo niewątpliwego potencjału zawodzi na całej linii. Praktycznie nic na ten moment w tym zespole nie funkcjonuje tak jak powinno, a wręcz jest odwrotnie. Mała wyliczanka... Od początku sezonu Irving to nie jest ten Irving z poprzedniego sezonu. W obronie od siebie nie daje nic, a w ataku jego cyferki wyglądają dobrze tylko dlatego, że oddaje mnóstwo rzutów, ale na marnej skuteczności. Czasami przechodzi po prostu obok meczu nie wyciągając z niego żadnych wniosków. Od początku sezonu również wiele mówi się o konflikcie, jaki jest pomiędzy własnie Irvingiem, a Waitersem, który nie wpływa dobrze na atmosferę w całej drużynie. Jarett Jack to kolejny gracz, który w ogóle nie może odnaleźć się w z zespole Cavs. Rok temu był tym, który robił różnicę wchodząc, jako pierwszy rezerwowy w zespole GSW, w tej chwili to cień tamtego zawodnika. Kolejna sprawa to ostatnie domniemane wypowiedzi nowej gwiazdy Cleveland, Denga, który przedstawiał to co dzieje się w drużynie w czarnych barwach co szybko zdementował, ale smród pozostał. Ostatni sprawa i najważniejsza... Mike Brown... trener Clevelend nie potrafi zupełnie ogarnąć bałaganu w swojej drużynie, gwiazdki rządzą szatnią, a on nie ma w niej nic do powiedzenia. Czasami próbuje pokazać swoim graczom w trakcie meczu, że to on jest osobą decyzyjną grając w kluczowych momentach rezerwą, ale to działa tylko na jego niekorzyść. Facet jest pussy i pokazuje to nie pierwszy raz bo wystarczy cofnąć się kilkanaście miesięcy wstecz, kiedy podobne spiny miał z szatnią Lakers. Tam szybko wyleciał, w Clevelend ma więcej szczęścia bo zamiast niego poleciał GM ekipy Cavs co wydaje się błędną decyzją, ale pewnie chodzi tu o kasę jaką Brown ma zagwarantowaną w kontrakcie, więc to wszystko tłumaczy. Podsumowując drużyna w tej chwili ma bilans 2-8 w ostatnich 10 spotkaniach, ich ofensywa pomimo niemałego potencjału jest 24 ofensywą ligi, z obroną jest podobnie i wygląda to w tej drużynie strasznie kiepsko. Zawodnicy grają niejako przeciwko trenerowi, nie ma chemii, nie ma atmosfery, nie ma motywacji, nie ma niczego pozytywnego. To nie może się udać z drużyną, która swoją siłę opiera na kolektywie, na bardzo dobrej defensywie. Miśki potrafią się uzupełniać i wspierać na parkiecie. Do tego są na tej właściwej drodze prowadzącej do PO. Po powrocie Gasola notowali serię imponujących zwycięstw m.in z OKC, Portland, 2x z Hosuton nie pozwalając rywalom na przekroczenie 90 pkt. W ostatnich spotkaniach wypadł Conley i to jest nieco niepokojące, ale Memphis udowodniło, że i bez swojego PG potrafią sobie radzić z niezłymi ekipami wygrywając np. wczoraj z Atlantą on road. Od razu kontynuując ten wątek Grizzlies są b2b, ale już nie raz pisałem, że ten argument do mnie nie przemawia w takim stopniu, bym miał zaniechać grania na gości dzisiejszego spotkania. Takie mecze jak ten, Memphis musi wygrywać bo na Zachodzie straszny ścisk i tu każde zwycięstwo może być na wagę złota w kontekście rywalizacji o PO. Bilans drużyn będących w konferencji Zachodniej jest zdecydowanie korzystniejszy w pojedynkach ze Wschodem, gdzie praktycznie mamy 2 bardzo silne drużyny, a reszta jest daleko w tyle. Nie spodziewam się niespodzianki w dzisiejszym meczu i liczę na dość przekonywujące zwycięstwo. Cleveland powinni zostać stłamszeni przez defensywę gości, która jest ich znakiem firmowym. Dokładam dość ryzykowny typ na ten mecz, ale wg mnie z przesadzonym kursem. Za jakąś drobniejszą kasę czemu nie:

Zwycięzca wszystkich 4Q - Memphis ⛔
Tak
15
betcity
Stawka: 1j
PW: 15

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Igrzyska - Biathlon mężczyzn

Martin Fourcade - Emil Hegle Svendsen
Fourcade ✅
1,55

Dominik Landertinger - Ondrej Moravec
Landertinger ⛔
1,65

Eugeni Ustyugov - Fredrik Lindstroem
Ustyugov ✅
1,50

Ako: @3,83 bet365 ⛔⛔
Stawka: 4j
PW: 15,32

coś ostatnio strasznie pechowo, ale walczymy dalej... ;)

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
NBA na noc, zgadzam się z chłopakami z działu, sam bym lepiej tego nie opisał, więc nie ma co kombinować. Może później pojawi się propozycja w dziale mojego autorstwa, choć już poniżej Duncan jest moim wyborem. Absencje w Spurs. Duncan będzie rzucał sporo. Pod koszem Detroit ma sporych wielkości facetów, ale w obronie nie są już tacy wielcy. ;) Na Howarda najniższa linia na rynku, jest w gazie, nie ma w Minnesocie Peka, więc będzie łatwiej.

Randy Foye over 14,5 pkt ⛔
1,85
Sportingbet

Tim Duncan over 17,5 pkt ⛔
1,85
Sportingbet

Corey Brewer over 14,5 pkt ⛔
1,85
Sportingbet

Dwight Howard over 20,5 pkt ⛔
1,85
Sportingbet

Jak ma nie wejść to poproszę więcej niż jednym punktem, jak to miało miejsce ostatnio... ale wejdzie na luzie. Liczę na 3/4 ????

Kompromitacja moja oraz foye&#39;a i brewera... nie zasłużyli na duże litery.

Otrzymane punkty reputacji: +10
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Biatlon + biegi narciarskie Pań na jutro. Powinno być bez niespodzianek:

Kaisa Makarainen - Gabriela Soukalova
Soukalova
1,62

Denise Hermann - Ida Ingemarsdotter
Hermann
1,40

Ako: @2,27 bet365 ⛔⛔
PW: 15,89

Passa trwa w najlepsze...

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Nie poddaje się bo nie jestem mięczakiem ;) Analiz brak, typy przemyślane.

Chicago Bulls - Atlanta Hawks
under 189 pkt ✅
1,90
Bet365
PW: 11.4

Charlotte Bobcats - Dallas Mavericks
Bobcats +4 ✅
1,83
Bet365
PW: 10,98

Phoenix Suns - Miami Heat
Suns over 102,5 pkt ⛔
1,90
Betsson
PW: 11,4

Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder
Portland ⛔
1,86
Bet365
PW: 11,16

Al Jefferson powyżej 23,5 pkt ✅
1,75
Betsson
PW: 10,5

Otrzymane punkty reputacji: +11
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Ostatni zastrzyk solidnej porcji typów przed ASG ????

David Lee over 18,5 pkt ✅
1,85
Marathonbet
PW: 14,8

Dla mnie jedną z ciekawszych opcji, jak nie najciekawszą z dzisiejszej szerokiej oferty, jaką przygotowały buki jest over power forwarda Warriors! Davi Lee, jak już kiedyś pisałem to bestia w ataku, która gorzej sobie radzi w defensywie, ale jego obrona mnie nie interesuje biorąc pod uwagę powyższy typ. GSW dzisiaj w nocy zmierzy się z Miami, więc szykuje się naprawdę mega spotkanie być może zakończone rewanżem za pierwszy mecz, w którym to Wojownicy będący w niesamowitej dyspozycji (bodajże po 1 poł mieli ok. 80% skuteczności!) ograli Mistrzów na ich parkiecie. Dzisiaj o łatwym rewanżu mowy być nie może bo m.in Curry oraz Lee powinni zapewnić wiele &quot;atrakcji&quot; przyjednym.
Na Curry&#39;ego linia wysoka, więc uderzam w zawodnika stanowiącego o sile frontcourtu gospodarzy. Słowo frontcourt to słowo klucz biorąc pod uwagę siłę podkoszową Miami. Pierwszy mecz pomiędzy obiema drużynami? 32 pkt Davida Lee, ponad 76% skuteczności przy 17 oddanych rzutach. To wiele mówi kto powinien być dzisiaj jedną z głównych opcji w ataku gospodarzy. Lee jest mobilny, potrafi zdobyć punkty wypracowując je sobie samemu, potrafi zrobić to z ponowienia lub z półdystansu. To teoretycznie powinien być koszmar dla ekipy Heat bo właśnie tu mają w obronie &quot;dziurkę&quot;.
Linia dość niska bo Lee miał kilka dni rozbratu z koszykówką i po powrocie rzucił 13 pkt z Philadelphią... dlaczego tak mało? Bo więcej nie musiał, bo mało grał, bo był blow out, więc odpoczywał i myślał, jak tu użądlić Miami. Dla mnie typ godny polecenia.

Al Jefferson over 24,5 pkt ⛔
1,85
Sportingbet

Jeszcze jeden mecz Al i masz zasłużony odpoczynek. Jefferson to zawodnik, który trzyma Bobki przy życiu, mało tego dzięki niemu drużyna Bobcats w tym sezonie sprawiła już niejedną niespodziankę pokonując wyżej notowanych przeciwników, Dzisiaj Bobki zagrają wyjazdowy mecz z Nets, wiec łatwo nie będzie, ale na pewno jakąś tam walkę będą w stanie nawiązać. Jeśli tak się stanie pierwszą opcją strzelecką po stronie gości musi być Jefferson bo to, w jaki sposób radzi sobie w ostatnich tygodniach, budzi wielki szacunek. Linie pokrywał w ostatnich 8 spotkaniach 7-krotnie i co warto zaznaczyć np wczoraj już przy obecności Walkera, który też jest ważną postacią w drużynie Bobcats. Dzisiaj występ Kemby znów stoi pod znakiem zapytania i jeśli ten zawodnik nie zagra to Jefferson będzie miał jeszcze łatwiejszą drogę do overa. Jest w gazie, ciągnie ten wózek, więc w takich gości warto inwestować. Oddaje masę rzutów, często przekraczając granicę 20/mecz i robi to na dobrej skuteczności. Więcej dodawać nie trzeba. All jeśli zagra na poziomie do którego przywykliśmy w ostatnich tygodniach overa pokryje z zapasem.

Orlando Magic - Memphis Grizzlies ✅
Memphis
1,77
Betsson
PW: 14,16

Ja wszystko rozumiem... Orlando wygrało u siebie z OKC i Indianą i stąd pewnie ten kurs, ale do jasnej ciasnej tamte drużyny mogły sobie na to pozwolić. Są w swoich konferencjach na pierwszych miejscach i czasami siłą rzeczy przychodzi rozluźnienie, kiedy trzeba grać z takimi drużynami, jak Orlando. Miśki na coś takiego pozwolić sobie nie mogą. Nie po to wygrzebali się z głębokiej studni, by takimi meczami, jak ten dzisiejszy znów w nią wpaść i pogrzebać znów nie tylko siebie, ale i udział w PO. Obrona jest na wysokim poziomie i tak chimeryczna i po prostu przeciętna drużyna, jaką jest Orlando musi w pewnym momencie pęknąć. Zaufam jeszcze raz Misiom mimo, że zawiedli mnie bardzo z Cavs, ale jednak Cavs posiada spory potencjał, na pewno większy niż Magic i nie mogą tego zmienić te dwa niespodziewane zwycięstwa z potentatami. Wciąż nie ma Conleya dlatego też może są problemy z urozmaiceniem gry ofensywnej u gości dzisiejszego meczu, aczkolwiek uważam, że Courtney Lee i Calathes wystarczą na takiego przeciwnika. Oczywiście szczególnie liczę na Gasola i Randolpha, którzy powinni grą obronną uprzykrzyć życie gościom. Pobieram!

Warto chyba rozważyć jakiś under w Indianie i dodatnie handi na Portland bo jest kosmiczne, ale to tylko luźne przemyślenia....

Powodzenia!

Wilson Chandler over 16,5 pkt ⛔ i po co Cię dodawałem? ;)
1,85
Betcity
PW: 11,1

Otrzymane punkty reputacji: +7
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Biathlon mężczyzn - 20 km

Dominik Landertinger - Fredrik Lindstroem
Landertinger
1,85

Evgeny Ustyugov - Jean Guillaume Beatrix
Ustyugov
1,75

Ako: @ 3,24 Sportingbet ⛔⛔
PW: 16, 19

Dominik Landertinger poniżej 6,5 miejsca (musi być 1-6) ✅✅
2,55
Betsson
PW: 12,75

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers
Lakers under 97,5 pkt ⛔⛔
1,90
Betcity
PW: 13,3

Chicago Bulls - Brooklyn Nets
under 185,5 pkt ✅✅
1,93
Betcity
PW: 13,51

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Skoki:

Stoch K - Bardal A
Stoch ✅
1.18

Freund S - Schlierenzauer G
Freund ✅
1.27

Kot M - Ziobro J
Kot ✅
1.22

Ito D - Takeuchi T
Ito ✅
1.30

Ako: @ 2,38 STS ✅✅
PW: 16,76

Otrzymane punkty reputacji: +4
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
W oczekiwaniu na jutrzejsze wznowienie rozgrywek NBA coś z NCAAB:

Wiliam &amp; Mary - NC Wilmington
Wiliam &amp; Mary -9 ✅
1,90
bet365
Stawka: 3j
PW: 5,7

Georgia St - Texas State
Georgia -12 ✅
1,90
bet365

Baylor - OKC St
OKC +5,5 ⛔ w dogrywce przegrali 6 pkt...
1,90
bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom