>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czysty umysł Karmola - ZAKAZ KOMENTARZY W TEMACIE

Status
Zamknięty.
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Under 95 Nets
1,89 ⛔⛔
Betsafe
6j

NYK +4 ⛔⛔
1,91
Betsafe
6j

Leonard powyżej 16 pkt ⛔⛔
2,03
Betsafe
6j

Spurs + OKC ✅✅
Betsafe
7j
1,54 +1,4

Otrzymane punkty reputacji: +19
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Derrick Favors powyżej 16,5 pkt ⛔⛔
1,85
Sportingbet
8j​

Analizowałem już ten typ w nocy i powiedziałem sobie, że jak buki dadzą linię 17,5 to wchodzę w to mocniej. Chyba nie muszę mówić, że taki próg zadowala mnie jeszcze bardziej... Wiele czynników przemawia za tym typem, zarówno czysto statystycznych, jak i sportowych, więc będę stał za nim murem. Po pierwsze zacznijmy od sportowych aspektów skłaniających mnie, by zaufać młodemu podkoszowemu Jazz. Forma Favorsa w lutym jest praktycznie nienaganna. 5 rozegranych meczów, średnia to: 17,8pkt/mecz a zaniża ją 11-punktowy występ z Miśkami, gdzie każdy choć trochę interesujący się NBA wie, jak ciężko walczy się z frontcourtem Grizzlies. Do skuteczności również nie można się doczepić bo zdecydowanie przekracza 50%. Być może najważniejszą informacją, która powoduje, że ten typ jest atrakcyjny jest zapowiadana absencja Chandlera, który jest na ten moment jedynym klasowym podkoszowym w drużynie Dallas i bez niego w pomalowanym Utah może zrobić konkretny dym.

http://www.rotoworld.com/headlines/n...nesday-vs-jazz

Po wymianie z Bostonem, kiedy to Mavs pozyskali Rondo m.in za solidnego Wrighta ta ekipa ma ogromny problem na tablicach i w chronieniu pomalowanego. Wystarczy napomnieć, że Dallas zajmuje 29 pozycję w całej lidze, jeśli chodzi o zbiórki, a Utah w tej statystyce plasuje się na 2 miejscu. W meczu, w którym zabraknie po stronie Mavs tego, który jest ostoją defensywy i świetnym rim protectorem, a także najwięcej zbiera, samemu można sobie odpowiedzieć, którzy zawodnicy powinni być dokarmiani sporą ilością piłek. Favors w pomalowanym czuje się, jak ryba w wodzie. Większość swoich punktów zdobywa właśnie z trumny, ewentualnie odpali jakiegoś jumpera. Nieprzypadkowo napisałem o zbiórkach bo nadarza się okazja do tego, by zdobyć kilka punktów drugiej szansy po ofensywnych zbiórkach, a przecież kilka z nich na pewno padnie łupem Derricka. Co jeszcze?
Nie chcę na siłę szukać argumentów za typem bo i tak jest ich już sporo, ale od pewnego czasu w s5 Utah wychodzi Dante Exum, który nie oddaje tyle rzutów, co jego poprzednik Burke, który na ten moment gra z 2nd unitem. To wszystko sprawia, że lwią część rzutów mają do dyspozycji Hayward, Favors i Kanter, ale z racji powyższych okoliczności moim wyborem jest Favors. W ostatnim czasie praktycznie co mecz to właśnie oni plus Burke z ławki punktują dla Utah najwięcej.

Jamal Crawford powyżej 18,5 pkt ✅✅
1,85
Sportingbet
7j​

Kolejny bet, który jeśli tylko nie zawiedzie skuteczność powinien wjechać, jak w masło. Pojedynek z Houston, więc z samej definicji zapowiada to sporo punktów bo mecz zapewne będzie toczony w szybkim tempie. Po stronie Clippers nie zagra Blake Griffin, czyli pierwszy strzelec tego zespołu i człowiek oddający co najmniej kilkanaście rzutów w jednym meczu. Wiadomo, że to nie jest pozycja Jamala, ale wąski skład ekipy z LA i mało wartościowa ławka rezerwowych pozwala sądzić, że Crawford tych rzutów odda całą masę. Potrafi sprawnie wymuszać faule, co jest dodatkowym handicapem bo rzuty wolne wykonuje na dobrym %, więc to zawsze okazja do łatwych punktów. Chris Paul powinien być tu naturalnym liderem tej ekipy pod nieobecność Griffina, ale Paul będzie miał problem bo stawić czoła będzie musiał Beverley&#39;owi, czyli specjaliście od wyciszania swoich vis-a-vis. Elitarny obrońca na swojej pozycji, także ciężki matchup czeka Chrisa. Wszystko wskazuje na to, że Jamal powinien dzisiaj przekroczyć próg 20 pkt i być może zrobi to ze sporą nawiązką. Wiadomo, że musi być tu spełniony szereg czynników, których nie da się przewidzieć w tej chwili, w miarę wyrównany mecz, czy jego w miarę dobra skuteczność, ale myślę, że typ jest godny uwagi. Dodam, że w pierwszym meczu pomiędzy tymi zespołami Jamal rzucił 22 pkt, kiedy to po parkiecie biegał Griffin oddający 20 rzutów... Hawes dzisiaj tyle nie odda, a ktoś rzucać musi. ;)

Ten sam mecz i over Motiejunasa 12,5 milenium jest godny polecenia. Już kilka dni temu pisałem o tym zawodniku... Ostatnio jej nie przekroczył, ale powód był taki, że dostał mniej minut z powodu faul trouble. Hawes w obronie jest słaby, więc D-Mo powinien to wykorzystać. Swoje rzuty dostanie, by przekroczyć tą linię. Pod nieobecność Howarda jak wspominałem rzuca więcej i zazwyczaj z dobrym skutkiem. Możliwa absencja Jonesa spowodowałby, że ten bet wyglądałby jeszcze lepiej, ale i tak jest ok. Jones jest Q.

Jamal i Favors lecą singlami. D-mo w treblu również z nimi w milenium za mniejszą stawkę. ;)

Jamal over 19,5
D-Mo over 18,5
Favors over 16,5

Ako 6,33 Milenium ⛔⛔
2j
11,14

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Sporo ciekawych rzeczy się dzieje, a stwierdziłem, że do tematu nie wrzucam sporo betów, które w rzeczywistości gram, także jeśli czas pozwoli będę podawał nie tylko NBA.

biegi narciarskie - sprint kobiet:​

H3H
Kari Vikhagen Gjeitnes - Celine Brun-Lie - Ida Ingemarsdotter
Gjeitnes ✅✅
2,10
Betsafe
Stawka: 4j​

tenis:
Makarova +3,5 ✅✅
1,90
Bet365
Stawka: 5j​

Otrzymane punkty reputacji: +32
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns
Wolves ✅✅
1,83
Betsafe
6j​

Wczoraj Suns wytransferowali Dragica i Thomasa i Plumlee. Doszedł m.in Knight, który dzisiaj jednak nie zagra. Zamieszanie powinna wykorzystać Minnesota. Wszyscy w końcu zdrowi. Powinien być ogień.

Otrzymane punkty reputacji: +5
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Bulls + Portland ⛔⛔
@2,10
Bet365
Stawka: 6j​

Sacramento Kings - Boston Celtics
Kings -3 ✅✅
1,83
Bet365
Stawka 6j

Philadelphia 76ers - Indiana Pacers
76ers poniżej 88 pkt ⛔⛔
1,90
Marathonbet

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Jak przyjdzie ochota na taśmę to nie ma bata i trzeba zagrać. Under tyczy się meczu w Nowym Jorku.

Ako: @5,90 ⛔
Stawka: 2j

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Simona Halep - Karolina Pliskova
Halep 2-0 ✅✅
1,92
Betsafe
5j

Oglądałem obie w kilku ostatnich spotkaniach. Pliskova bazuje na serwie. To na pewno jej atut, ale wymianach od Halep będzie dostawała łomot dlatego nie widzę szans na przełamanie dla Pliskovej. Simona potrafi grać inteligentnie i na pewno szanse na przełamanie przyjdą. Sprawniejsza, regularniejsza. Powinna ogarnąć to w dwóch setach. Pliskovą trzeba ruszyć bo z jednego miejsca potrafi posyłać petardy, ale Halep na pewno o tym wie, a jak wspomniałem w wymianach powinna górować. Gra kątowa też nie jest jej obca. Pliskova dzisiaj wyniszczający mecz z Muguruzą. Ostatnio bardzo dużo grała. To też może mieć znaczenie.

Otrzymane punkty reputacji: +15
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Te kursy to jakieś jaja... Fog pajac, ale na Nadala się zepnie, a ten jak na swoje umiejętności nie pokazuje za wiele dobrego.

Rafael Nadal - Fabio Fognini
Fognini +5,5 ✅✅ ????
1,98
Pinnacle
7j​

Fognini win ✅✅✅✅ ????
13
Pinnacle
1j​

E: Rozliczyłem po 1 secie na minus, tym samym zapeszając, że nie wejdzie. Mój ruch był z punktu widzenia czysto strategicznego trafiony w &quot;dziesiątkę&quot; bo Fog ogarnął handi na luzie, a nawet postarał się o zwycięstwo.
????

Otrzymane punkty reputacji: +21
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Dla mnie kurs nie powinien być wyższy niż 1,6 a na Rakiety są jeszcze wzrosty... Wczoraj Raptors wygrali gładko na wyjeździe z Hawks i pewnie &quot;janusze&quot; rzucili się na nich i dziś. Nie mówię, że Houston dzisiaj na pewno wygra, ale widzę w nich solidniejszego faworyta niż ta bardzo niska ujemna linia.

Houston Rockets - Toronto Raptors
Rockets -2 ✅✅
1,91
WH​

E: O widzę Lucash zagrał Raptors +3 czyli siłą rzeczy nazwałem go &quot;januszem&quot; ???? Gl!

Otrzymane punkty reputacji: +24
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Miśki mają patent na Blazers. Ci drudzy wzmocnieni Afflalo, ale nie oczekujmy, że od razu wkomponuje się idealnie w zespół. Defence i wszystko jasne. ;)

Portland Trail Blazers - Memphis Grizzlies ✅✅
Memphis +4
1,952
Pinnacle
6j​

Otrzymane punkty reputacji: +21
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Ty Lawson powyżej 16,5 pkt ⛔⛔
1,85
Sportingbet
6j

Danilo Gallinari powyżej 10,5 pkt ✅✅
1,85
Sportingbet
7j

Pelicans under 94,5 pkt ⛔⛔
1,91
WH
6j​

Otrzymane punkty reputacji: +15
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Minnesota Timberwolves - Washington Wizards
Wolves -2 ✅✅
1,925
Pinnacle
Stawka: 8j
Dzisiaj wielki powrót Garnetta do składu Wilków i od razu miejsce w wyjściowej piątce. To jest wielki wydarzenie w Minnesocie. Przed spotkaniem będzie mega otoczka (już jest) i zapewne wielka motywacja, by w tym szczególnym dniu pokonać rywala. O ile Garnett nie wniesie Wilków na lepszy poziom gry z racji swojego wieku to w szatni stanie się na pewno mentorem dla młodych zdolnych graczy, których w Minnesocie nie brakuje. Jeśli chodzi o argumenty czysto sportowe... Skład gospodarzy wygląda w tej chwili naprawdę solidnie. Masa talentu, chęci do gry i w końcu prawie wszyscy zdrowi, co wcześniej było jedynie marzeniem. Wiggins rozkręcił się niesamowicie, jest Rubio, Pek, mogący odpalić Martin, więc grupka solidnych zawodników. Po drugiej stronie Wizards... w totalnym dołku. Nie dość, że problemy zdrowotne ma Beal, który nie gra od kilku spotkań, to jeszcze wczoraj kontuzji kostki nabawił się Pierce, którego dzisiejszy występ stoi pod sporym znakiem zapytanie. Brak Pierce&#39;a może zupełnie ograniczyć spacing Wizards, którzy już w tej chwili mają z tym ogromny problem. Do tego w kiepskiej formie są podkoszowi Czarodziejów, a nawet jeśli taki Gortat w dwóch ostatnich spotkaniach pokazywał przebłyski dobrej gry to i tak jest sadzany w 4Q na ławce, co ciężko jest zrozumieć. W tej chwili skład Wilków na papierze wygląda po prostu w mojej opinii lepiej i dzisiaj powinni to udowodnić. Wizards są oczywiście b2b, więc nie sądzę, by wyszli dzisiaj naładowani podobną energią do tej która towarzyszyć będzie Wilkom.

E: Pierce raczej zagra, co nie zmienia mojego poglądu na ten mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +19
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Jeremy Lin powyżej 10,5 pkt ⛔⛔ 3/12 z gry
1,85
ónibet
Stawka: 8j​

Lakers dzisiaj zmierzą się na wyjeździe z Utah Jazz i raczej nie mają co liczyć na pozytywny rezultat tego spotkania dla siebie, ale Lin powinien swoją linię pokryć. Wytworzyły się do tego bardzo dobre warunki, gdyż dzisiaj w zespole z LA nie zagrają Nick Young i Ronnie Price.

http://www.rotoworld.com/headlines/n...ay-vs-the-jazz

http://www.rotoworld.com/headlines/n...-elbow-surgery

Są to gracze obwodowi, którzy w każdym spotkaniu oddają co najmniej kilka, jak nie kilkanaście rzutów. Lin gra w kratkę, ale w ostatnich dwóch spotkaniach zasygnalizował niezłą formę rzucając kolejno 18 i 25pkt. W tych meczach na parkiecie byli jeszcze obaj wyżej wymienieni gracze, więc rotacja guardów była szersza. Na ten moment w Lakers na pozycjach 1 i 2 mamy tylko 3 graczy, czyli Ellingtona, Clarksona i właśnie Lina. Siłą rzeczy ten ostatni dostanie dzisiaj na pewno więcej minut, niż w poprzednich spotkaniach, powinien być największym beneficjentem całej tej sytuacji, a jeśli tak będzie to linię pokryje, jeśli tylko skuteczność koelgi Lina doszczętnie nie zawiedzie ???? . Na dodatek wychodząc w 2unicie będzie kryty przez Burke, który jest jednym z najgorszych defensorów na swojej pozycji. Utah pod koszem prezentuje się w tej chwili bardzo dobrze. Favors i przede wszystkim Gobert świetnie zamykają pole 3 sekund i chornią obręczy, więc większa odpowiedzialność za zdobywanie punktów powinna leżeć na graczach obwodowych Lakers, w tym właśnie Lina.

Johanna Larsson - Aleksandra Krunic
Krunic -1,5gema ⛔⛔
1,90
Betsafe

Ivo Karlovic - Dusan Lajovic
Karlovic 2-0 ⛔⛔
2,02
Betsafe

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Russel Westbrook powyżej 9 asyst ✅✅
1,91
WH
7j

Stephen Curry rzuci 27 pkt lub więcej i GSW win ⛔⛔
@5
WH
Stawka: 2j​

Otrzymane punkty reputacji: +2
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Love over 16,5pkt ✅✅
Ónibet
1,85
Stawka: 9j​

Grać! Nie gra Lebron i Irving!

Otrzymane punkty reputacji: +10
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
z tel:

Thunder -3
1,917
Pinek
8j​

Lakers i 4 zwycięstwa z rzędu? No way, ze zmotywowaną Oklahomą mającą teraz szeroki skład i wartościowych zawodników? No way... Ibaka i reszta pozamiatają ich. Może z małymi problemami ale +5-10 się skończy.

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom