Hejka ????Hejka :hokej:
No właśnie! Ja się rozstrzeliłem niepotrzebnie na niższe szczebelki i to był błąd. Litvinov młodzieżą opykał Dynamo, pokazali się znowu Hanzl i Mysak, których typowałem ostatnio...W Chance lidze liczyłem,że Dukla dzisiaj jeszcze powalczy...Jednak o ELH będzie grało Kladno, które dzisiaj pokazało,że ma siłę. Myślę,że jest to śmiało ekipa by walczyć w ELH. Klub dobrze budowany z kapitałem Jagra, Plekanca, klub z tradycjami..Nawet Jarda Jagr sobie dzisiaj bramę strzelił ! Jest motywacja i świadomość celu. Ogólnie Rytiri wyglądają niezle na te baraże i mają spore szanse na awans.
Kometa tak jak myślałem, ciasny underowy mecz, po mistrzowsku rozegrany. Mueller 2 gole...
Olomouc - Pilzno @ 2.25
Co do meczu w Olomoucu, to był to kawał dobrego hokeja. Co jednak trzeba stwierdzić, to to,że Olomouc gra pod maxa, a Pilzno coś nie może się rozpędzić. Różnica potencjału graczy i umiejętności indywidualnych jest spora. Wierzę,że jutro się obudzi siła pp Pilzna Gulas z Kovarem. Ten pierwszy dziś był bardzo aktywny, szczególnie na koniec. Myślę,że jutro Pilzno lepiej wejdzie w mecz i będzie łatwiej im się rozpędzić. Jeszcze nie mają noża na gardle,ale juz jutro muszą wrzucić wyższy bieg. Myślę,że stać ich na to
Pozdrawiam ????
Wygląda to dobrze, ale czy starczy na Kometę...hmmm? Myślę,że to najtrudniejszy przeciwnik na jakiego Ocelari mogli trafić. Byłem w Werk Arenie na ostatnim meczu z Kometą (0-1) i to była ostra defensywna walka. Trochę,szkoda,że seria z Vitkami skończyła się tak szybko, bo myślałem, że jeszcze odwiedzę w tej seri Werk Arene...jednak różnica między ekipami była wyrazna i Ocelari zasłużenie szybko ograli rywala.I jeszcze mi taka szalona myśl przyszła do głowy,hehe...Cienciała został ojcem, urodziła mu żonka wczoraj córeczke i tak pomyślałem,że będzie chciał to uczcić Cienciala gol @ 6.20 / kb Może akurat się podari
A kto powiedział że zagramy z Kometa? Tak się stanie tylko jeśli Olomouc przejdzie Pilzno. W przypadku awansu Skodovki trafiamy właśnie na Indianow.Hejka :hokej:
O!O! Ocelari!
No znamy drugiego półfinaliste. Ocelari... Trinec!
Właściwie to znamy parę półfinałową Trinec- Kometa ! Oj ciężkie pojedynki czekają Ocelari! Bedziemy kibicować!
No cóż Ocelari wygrali derby bezapelacyjnie. Pokazali ofensywną siłę,równość formacji, zaangażowanie, zgranie,dobry power play. Hrubec mocno trzymał! Do zespołu dobrze wkomponował się Vrana. No i Martin Ruzicka, który potrafi zrobić różnicę. Chmielewski mimo,że stracił zęby dobrze gra, do tego Cienciała na którego stawiałem wczoraj, a zapakował dziś
Wygląda to dobrze, ale czy starczy na Kometę...hmmm? Myślę,że to najtrudniejszy przeciwnik na jakiego Ocelari mogli trafić. Byłem w Werk Arenie na ostatnim meczu z Kometą (0-1) i to była ostra defensywna walka. Trochę,szkoda,że seria z Vitkami skończyła się tak szybko, bo myślałem, że jeszcze odwiedzę w tej seri Werk Arene...jednak różnica między ekipami była wyrazna i Ocelari zasłużenie szybko ograli rywala.
Co do jutrzejszego meczu:
Pilzno - Olomouc @ 1.46
Bardzo słaby kurs na Pilzno i trzeba by się zastanowić co tu warto grać? Ja myślę,że jednak jutro Pilzno pokaże różnicę potencjału. Wspominając pierwszy mecz obu ekip w Pilznie (8-1), pokazali,że potrafią! Potem Olomouc z kolei pokazał mocny hokej,waleczność a Pilzno nie mogło się przebić Mecze były na styku. Nie będę wymieniał formacji, bo o Pilznie i Olomoucu pisałem już nie raz. Myślę,że najważniejsze w Pilznie,żeby obudzili się liderzy Gulas, Kovar, Eberle, Straka. A już czas! Skodovka musi nabrać tempa i myślę,że u siebie jutro przy takim stanie play off powinni wygrać. Wszystko w głowach graczy, będzie liczył się team i czy Pilzno szybko otworzy mecz
Gulas / Irgl Filary obu ekip
Swietnie ostatnio mimo niskiego ice time pokazał się Stach, wyśmienity mecz zagrał obrońca Allen / wysoki icetime + pp...takie polowanie na wysokie kursy kb+ :fubar:
Pozdrawiam ???? .
Dobrze,że jesteś i czuwasz! Zasugerowałem się drabinką na livescore :] Napisz proszę w wolnej chwili jak to widzisz...A kto powiedział że zagramy z Kometa? Tak się stanie tylko jeśli Olomouc przejdzie Pilzno. W przypadku awansu Skodovki trafiamy właśnie na Indianow.
cytat z dnia 2 kwietnia 2019 19:29 przez rybarz
Hejka
Nie podoba mi się ten nowy szablon. Aż mi się posta odechciało pisać...a jutro zaczynamy półfinały...Pozdrawiam
cytat z dnia 3 kwietnia 2019 09:42 przez rybarz
Hejka. No to jak już zmienicie ten wygląd i funkcjonalność to ja się odezwę. Myślę jednak,że najpierw powinno się coś dopracować a potem wprowadzać. Ja nie rozumiem tych zmian. Dla mnie zwykłego użytkownika nic one nie poprawiają,a tylko pogarszają i zmuszają do zmiany przyzwyczajeń...
cytat z dnia 3 kwietnia 2019 10:23 przez suomi
Mimo całego szacunku i sympatii dla osób, które każdego dnia służą poradą, pomocą @rasijskij w całej długości i rozciągłości zgadzam się z @rybarz Daliście nam coś co nie jest gotowe do użytku. Może warto było poczekać do weekendu majowego (?) Dopracować wszystko i wtedy ruszyć. Jakbym ja "sprzedał" klientowi coś w takiej formie, to bym poleciał z biura ! Nie mogę się tu odnaleźć, ciągle coś zawodzi i to mocno zniechęca. Na tą chwilę brak u mnie chęci, żeby tu coś pisać, komentować, wstawiać. Usuwam się w cień. Uwierzyłem w fajne zmiany, ale teraz widzę, że nie są fajne. Z punktu widzenia zwykłego użytkownika stwierdzam, że było lepiej. Nie rozumiem po co zmieniać coś, co jest dobre.
cytat z dnia 3 kwietnia 2019 11:27 przez rasijskij
Dodam jeszcze, że dla mnie najważniejsza jest tutaj treść. Otoczka zajmuje dalsze miejsce. Kiedy ostatnio zmieniałem pracę też byłem negatywnie nastawiony przez pierwszy miesiąc, a teraz nie zmienił bym jej na inną - taka mała dygresja
cytat z dnia 3 kwietnia 2019 10:23 przez suomi
Mimo całego szacunku i sympatii dla osób, które każdego dnia służą poradą, pomocą @rasijskij w całej długości i rozciągłości zgadzam się z @rybarz Daliście nam coś co nie jest gotowe do użytku. Może warto było poczekać do weekendu majowego (?) Dopracować wszystko i wtedy ruszyć. Jakbym ja "sprzedał" klientowi coś w takiej formie, to bym poleciał z biura ! Nie mogę się tu odnaleźć, ciągle coś zawodzi i to mocno zniechęca. Na tą chwilę brak u mnie chęci, żeby tu coś pisać, komentować, wstawiać. Usuwam się w cień. Uwierzyłem w fajne zmiany, ale teraz widzę, że nie są fajne. Z punktu widzenia zwykłego użytkownika stwierdzam, że było lepiej. Nie rozumiem po co zmieniać coś, co jest dobre.