>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Curling

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Dania - Chiny
Na sesję o 14:00 polecam mecz Danii z Chinami. Jest to mecz drużyn walczących o awans do najlepszej czwórki mistrzostw świata. Dunki, gospodynie mistrzostw poczynają sobie bardzo dobrze. Bilans 6-3 przed ostatnim dniem daje im realne szanse walki o wspomnianą pierwszą czwórkę. Warunkiem awansu jest zwycięstwo z Chinkami, które jakoś mnie nie przekonują. Dodatkowo Dunki nie biorą udziału w sesji porannej więc będą wypoczęte przed wspomnianym meczem. Chinki rywalizują z Rosjankami i zapowiada się walka do samego końca ( w momencie pisania posta 6:4 prowadzą Chiny). Po kursie 2,37 w Fortunie myślę że warto zaryzykować ????
Chiny - Dania - 2 @ 2,37 ⛔
Fortuna

S 42

sebek15

Użytkownik
Dania - Chiny

Na sesję o 14:00 polecam mecz Danii z Chinami. Jest to mecz drużyn walczących o awans do najlepszej czwórki mistrzostw świata. Dunki, gospodynie mistrzostw poczynają sobie bardzo dobrze. Bilans 6-3 przed ostatnim dniem daje im realne szanse walki o wspomnianą pierwszą czwórkę. Warunkiem awansu jest zwycięstwo z Chinkami, które jakoś mnie nie przekonują. Dodatkowo Dunki nie biorą udziału w sesji porannej więc będą wypoczęte przed wspomnianym meczem. Chinki rywalizują z Rosjankami i zapowiada się walka do samego końca ( w momencie pisania posta 6:4 prowadzi Rosja). Po kursie 2,37 w Fortunie myślę że warto zaryzykować ????

Chiny - Dania - 2 @ 2,37
Fortuna
Chinki prowadzily 6-4 a teraz jest 6-5. Maly blad sie wkradl.

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Racja, racja. Myślałem inaczej, napisałem inaczej ???? Już edytowane. Koniec, końców poszedł taki kuponik ????
Kanada-Niemcy @ 1,4
Szwecja-USA @ 1,44
Szwajcaria-Norwegia @ 1,4
Dania-Chiny @ 2,37
AKO: 6,69
Wczoraj ładnie ominięte niespodzianki ????
Co do Dunek to obawiał bym się ich ???? Bardziej jestem skłonny zagrać na Chinki bo naprawdę ładnie grają . Myślę że mogą powalczyć o finał ????
Co do pozostałych typów to pójdzie tripelek taki ???? Tylko czekam aż expekt wystawi kursy ???? Mam tylko takie pytanko : Kanada i Szwecja mają zapewniony już awans nie? ???? Ciekawe czy nie odpuszczą meczu ????

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Kanada i Szwecja mają zapewniony już awans nie? Ciekawe czy nie odpuszczą meczu
Z czego widzę to tylko Szwedki mają zapewniony awans oraz Chinki są bardzo blisko. Nie wiem czemu ale czuje te Dunki. W tym momencie po sesji porannej Dunki muszą wygrać mecz z Chinami aby awansować dalej. Innej możliwości nie ma. Właśnie tak myślę jeszcze o tym tripelku. Chyba zejdę sobie do Fortunki i też zapuszcze go.
Te drużyny jeszcze walczą o awans.
Szwecja 8-1
Chiny 7-3
Kanada 6-4
Rosja 6-4
Szwajcaria 6-4
Dania 6-3
Jak widać 6 drużyn, a miejsca tylko 4 ???? Więc odpuszczania nie będzie

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Kanada i Szwecja mają zapewniony już awans nie? Ciekawe czy nie odpuszczą meczu
Niemki mają zapewniony powrót do domu, więc jeśli chodzi o odpuszczanie, to raczej po ich stronie mobilizacja może być mniejsza niż po stronie Kanadyjek. 1.45 w bet365 wygląda naprawdę dobrze ????

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa_%C5%9Awiata_Kobiet_w_Curlingu_2011
Te typy co podałeś to czasem nie są z godziny 19:00? ????
Bonka wiem o tym ???? Na eurosporcie gościu mówił ????
E: a nie to tylko jeden mecz z z 19:00 ????
więc tak z 14:00 proponuję zagranie:
Kanada -Niemcy 1
Czechy-Szwecja2
i w singlu Dania-Chiny 2
W sumie każdy wynik mozliwy.Po znakomitej grze Chinek z mniej efektownymi dzisiaj Rosjankami mogą wygrać ???? Co do Dunek to bardziej grałbym na nie o 19:00 z Rosjankami ???? Słabo dzisiaj wychodziły wybicia mało pomysłu w grze ????
Mecz jeszcze do przemyślenia ???? Dubla na pewno zagram grubo ????
Co do 19:00
Szwajcaria-Norwegia 1
Szwecja- Usa1
do singla dałbym Niemki z Koreą ???? Ale zobaczy się czy będzie wartro zagrać po kursie ????

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Tak, tak z 19:00 także, bo ja sobie łącze obie sesje na kuponie z Fortuny ???? Jak na razie dobrze na tym wychodzę. Bo z oferty na 14 za bardzo nic nie ma.

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Jak nie ma a to:
Kanada -Niemcy 1
Czechy-Szwecja2
Dzięki za podesłanie wyniku ???? Niestety ja takiej roboty nie posiadam żeby sobie wyniki sprawdzać ???? Miejmy nadzieje że dzisiaj ktoś podeśle też wynik ????
A kurde 1,10 na szwedów dali ???? No nic niestety nie mogę łączyć w expekcie tak jak ty ???? Bo jeszcze oferty nie wystawili ???? Wystawiają przed każdą grą ????

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Ładny kursik jeszcze na mecz Rosja-Dania na 2 po 1,97 (godne przemyslenia). Zobaczę po meczach o godzinie 14 i jeżeli będą miały o co walczyć Dunki to trzeba cisnąć grubo po takim kursie. Hehe postaram się przechytrzyć Fortunę aby kursy mi nie pospadały i pójdę w czasie spotkań o 14 postawić na drużyny walczące jeszcze o 4 ????

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Mecze nie raz lecą na Eurosporcie dziś był Kanada-Niemcy
Według mnie zmęczenie fizyczne jest bardzo małe i nie ma według mnie znaczeni bardziej psychika ;)

w meczu USA-Szwecja grałbym handi na USA (handi z tego co widzę oferuje tylko pinnacle chyba że ktoś widział gdzie indziej)
Najciekawsze spotkanie o 19 to Dania-Rosja i ciężko coś tu wybrać ja tak jak pisałem wyżej jak pinnacle wystawi handi i kursy to gram USA;)

B 1

bostonczyk

Użytkownik
z tego co widze w programie na Eurosporcie nie ma żadnego curlingu
a na internecie jest może jakaś strona z transmisją live?
bo ja mam tylko z wynikami live
, a chętnie zobaczyłbym RUS-DEN, stawiam na Danie @2.00 , myślę że nie zawiodą na własnych mistrzostwach

Otrzymane punkty reputacji: +1
trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Tobet ma wystawione handicapy na mecz Szwecja - Usa
Szwecja - USA H(0 - 1.5) 1.60 - 2.20
Szwecja - USA H(1.5 - 0) 1.18-4.25
ciekawy kurs USA jeszcze walczy ,Szwedki widać było w meczu z Czeszkami że nie grały jakoś zawzięcie lekko odpuściły wygrały o ile się nie mylę 7-6 a po takim kursie biorę +1.5 na USA
Pierwsze miejsce Szwecja ma zapewnione
z tego co widze w programie na Eurosporcie nie ma żadnego curlingu
a na internecie jest może jakaś strona z transmisją live?
bo już był chyba jeden mecz dziennie leci a na internecie wątpię w jakieś streamy

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Wczoraj jednak Dunki przegrały mecz z Chinami. Dodatkowo wynik meczu USA-Szwecja też pozostawia do życzenia. Lecz był to już mecz bez znaczenia, ponieważ Szwedki zapewniły sobie 1 miejsce w I fazie MŚ już wcześniej. Dziś 2 mecze. Na początek o godzinie 14 mecz preeliminacyjny Kanada-Szwajcaria. W mojej opinii to Kanadyjki są faworytkami do awansu do półfinału tej imprezy. W meczu rozgrywanym 23.03 na tych MŚ wygrały pewnie reprezentantki Kanady 7:4 i jest szansa na powtórzenie tego rezultatu. Kanadyjki mają chyba patent na reprezentantki Szwajcarii ponieważ na ostatnie 7 spotkań wygrały 5 ???? Z czego ostatnie 5 spotkań padły łupem właśnie Kanady.
Kanada - Szwajcaria @ 1,55 ✅ 8:6

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Będzie wyrównana walka ???? Ale też myślę że Kanadyjki ogarną ten mecz ???? Liczyłem na kurs większy z racji tego że Szwajcarki bardzo dobrze spisują się na tych mistrzostwach ???? Co do Finału to juz napewno nie będzie Szwecja-Chiny ???? A szkoda bo liczyłem na taki finał:p

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Będzie wyrównana walka ???? Ale też myślę że Kanadyjki ogarną ten mecz ???? Liczyłem na kurs większy z racji tego że Szwajcarki bardzo dobrze spisują się na tych mistrzostwach ???? Co do Finału to juz napewno nie będzie Szwecja-Chiny ???? A szkoda bo liczyłem na taki finał:p
Tak samo liczyłem na finał Szwecja-Chiny heh ;)

Co do typu na Kanadę zgadzam się i jeszcze over 12.5 tylko z tego co widzę pinnacle nie wystawiło kursów jeszcze .W drugim meczu bardzo ciężkim do typowania liczę na Chinki +1.5 1.735 wydaję się spoko ;)

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Spokojnie Panowie jeszcze finał Szwecja-Chiny jak najbardziej realny ???? Zwycięzca dzisiejszego meczu pomiędzy Chinami i Szwecją awansuje bezpośrednio do finału a przegrany idzie do półfinału gdzie będzie czekać na niego zwycięzca meczu pomiędzy Danią a Szwajcaria/Kanada. Więc jeszcze wszystko możliwe.

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
A no racja dopiero zauważyłem jak to będzie rozgrywane ???? trochę zamotane ale da się ogarnąć ???? To dzisiaj jakie mecze mamy do grania?
Ja na razie dałem Kanadę sobie. Jak tak patrzę na ten mecz wieczorny to tam może być ciężko z wytypowaniem zwyciezcy. Niby Szwecja wygrała na tych MŚ już z Chinkami 7:5 ale nie wiem sam. Niby grają równo i przekonująco, jedynie 2 wpadki na tych MŚ w pierwszym meczu z Norwegią (pewnie nie weszły jeszcze w turniej) oraz z USA na koniec jak już wszystko było jasne.

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Dzisiaj Chinki jadą z Dunkami 1,60 ????
e: Chociaż z drugiej strony walka o 3miejsce i Dunki na swoim terenie grają ???? Szkoda by było żeby nie miały 3miejsca :p :pLUS:
Ciekawe jak potoczy się finał ???? Myślę że Kanadyjki ogarną Szwenki ????

Do góry Bottom