1
12
19stalowiak79
Użytkownik
Kolego Lorenzz bravo za typy!!!Mam prośbę : cy jest szansa zebyś np pewność typów???np 5/10 itp
coś czechy dzisiaj słabiutko i zawodzą :;/:dexter89 widzę ze brakuje tobie jeszcze rozeznania jak się w to gra
ja dzisiaj myślę nad takim rozstawieniem zobaczymy jak to będzie ????
Dania - Niemcy(curling M)
1 2,10
Francja - Czech Republic(curling M)
2 1,74:zoltakartka::zoltakartka:
ako 3.65
Szwecja - Norwegia(curling M)
1 1,98
Francja - Czech Republic(curling M)
2 1,74:zoltakartka::zoltakartka:
Szwecja - Norwegia(curling M)
1 1,98
ako 3,44
Oczywiście http://results.worldcurling.org/Championship.aspx?id=444Macie jakas strone gdzie sa podane wszystkie wyniki od poczatku tych Mistrzostw??
Zacytuję Ci post Vadera, będę łagodniej patrzył na ten temat ale coś zawsze wypadałoby skrobnąć, też się nie znam na tym i ten analizy będą pod patologię podchodziły ale jednak to dział tematyczny także wypada chociaż 1-2 zdania napisać.Vader// Curling jest mało popularną dyscypliną, ale suche typy to nie w działach tematycznych.
Loteria jak każda inna dyscyplina sportu. Jak widać Radula nieźle ustrzelił pierwszy raz także zarobić na tym idzie może nie dużo ale zawsze. U mnie gorzej Niemki chyba za mocno przez nas faworyzowane w tym pojedynku i teraz Rosjanki je pokonały. Dzisiaj kolejny dzień także znowu spróbuje coś zagrać.witam!
dzisiaj dopiero zauważyłem, że rozpoczęła dyskusja na temat mistrzostw świata w curlingu, oglądam najważniejsze imprezy od lat i powiem wam szczerze, źe obstawianie tego to wielka loteria, jeszcze nic specjalnego nie wygrałem, np. dzisiaj byłem przekonany, że Rosjanki wygrają w Włoszkami, wszystko na to wskazywało, a tu po 3 endach jest 3:0 dla Włoszek i Rosjanki grają tragicznie. Ja już sobie chyba odpuszcze jakiekolwiek granie na curling.