Dyscyplina Counter Strike : Pinnacle
Godzina : 12:00
Spotkanie : Copenhagen Flames vs K23
Typ : Win Copenhagen Flames
Kurs : 2.30
Bukmacher : lvbet
No i mamy półfinał. Mecz rozgrywany bo3. Dzisiaj rozpiszę to tak:
Copenhagen Flames - utalentowani Duńczycy, HooXi, nicoodoz, roej, jabbi, Zyphon. - powiem tak drużyna dogowa jak dla mnie w 2021 roku, chłopaki na prawdę grają fajnego csa, i mają mocnego mapoola, perma dust2,perma ancient, to to co widzę. Oglądałem dzisiaj mecz z turkami. Rozprawili Xantiego i resztę, może nie rozprawili bo na nuke dostali baty, ale dwie mapy bez zastrzeżeń, chłopaki grają fajnego teamplaya, mocny overpass oraz mirage. jabbi jest wariatem który, który bierze karabin w dłoń i robi robotę, skillowo silnie bardzo, nicoodezm mocno intuicyjnie, spokój i opanowanie, reszta uzupełnia, ale nie odstaje silny skład. w 2021 w jednym z ważniejszych truniejów drużyn bili po kasach takie zespoły jak Liquid.
K23 - są w gazie, na prawdę chłopaki nie z łapanki, bo znane marki na zapleczu cs;go. Czapki z głów wyeliminowali dzisiaj Heroic, są w półfinale, h2h K23 2:0 Copenhagen. Grają wspaniale dusta ale poleci perma ban od Copenhagen, czyli ich najlepsza mapa zbanowana, grali obecnie troszeczkę i na niższym szczeblu niż Duńczycy (niewiele), mają wspaniały winrate, biją wszystkich, ale jutro spotkanie na którym pokażą swoją moc.
Idę po raz kolejny w stronę doga. Dzisiaj Wisła szybkie rozgromione 2:0. Dla mnie po prostu granie K23 po kursie 1.5 nie ma żadnego sensu, można popróbować +2,5 mapy, ale ja nie jestem zwolennikiem takiego grania. Wspomnę o IEMIE, który jest za 2 tygodnie tam właśnie zagrają za chwilę chłopaki z Dani, ten truniej, ta presja, te bo3. Dzisiejsza meta, oni szlifują kamień i to dziś jestem przekonany że namieszają na IEMIE. Wierzę w nich bardzo bo grają mocnego cs'a. K23 są silni, jutro zagra teamplay nie inwidualność. Kurs zachęcający jak wspomniałem wcześniej idę w doga w którego warto. Moim zadaniem kursy poiwnny wyglądać 1.8 vs 1.8. Nie zdziwię się jak kursy rano polecą więc gram dzisiaj.