Ja zagralem AKO
navi, nip, faze 2.35. Zagralem odrazu jak pojawily sie na
forbet. Przed chwila chcialem puscic drugi kupon na lvbet korzystajac z bonusu x100 i byla doskonala okazja poki kursy nie spadly.Nie oplaca sie grac i bede sledzil na zywo.
Navi vs fnatic Wiadomo ze nie ma pewniakow, ale patrzac jak gra fnatic i jak gra navi, nie mam watpliwosci ze navi to wezmie. Fnatic nie mialo silnych rywali w ostatnich 2 meczach, wygrali z Winstrike i dzisiaj w sumie bardzo fartownie z Vega Squadron, ktorych jednak nie widze jak mocny zespol. Navi przegralo po bardzo wyrownanym meczu z Astralis, a 2 kolejne wygrali w pieknym stylu. Piekny powrot z faze i dzisiaj deklasacja Nipu.
Dwa kolejne tez powinny wejsc, jednak tutaj juz nie mam takie pewnosci i moga pojawic sie niespodzianki.
Tyloo vs faze jak dzisiaj zagralo Tyloo na innej mapie niz inferno i mirage doskonale bylo widac. Na overpassie nie istnieli w terro, a w ct tez mogl byc inny wynik ( wygrali fartownie 2 rundy 3v2 3v1 po podlozeniu bomby). Faze dzisiaj ladnie zagralo, z kiepskim co prawda mouse, ale wygrali. Tyloo tak samo jak Vega to moim zdaniem klany 1-2 udanych meczow, w dluzszej perspektywie cos sie wypala. Jesli faze zbanuje mirage i inferno powinno pojsc z gorki, chociaz faze tez lubi grac mirage. Zreszta jesli faze aimowo wroci do starej formy, to zadna mapa Tyloo nie uratuje.
Vega vs nip nie daje szans Vedze. Co z tego ze niezle graja jak ostatecznie przegrywaja? Dzisiaj mnie wkurzyli bo zepsuli kupon z kursem 63. Ile rund przegrali gdzie mieli przewage 4v2 5v2 4v3? Cztery, piec? Do tego jeszcze z tragicznie grajacym fnaticiem. Vega potrafi tylko wygrac z zespolami w kryzysie, jak przychodzi do starc z pierwszo ligowcami to wymiekaja. Wygrali z C9 ale wiadomo ze C9 gra tragedie. Wygrali z North ktore rowniez tragicznie gralo na tym turnieju. Z astralis dostali rowne becki i dzisiaj przegrali z tragicznym fnatic. Nie widze tutaj szans z bardzo dobrym nipem, chyba ze zagraja mecz zycia i beda mieli duzo szczescia. Nip wygral z Tyloo, wygral ze slabym mouse, ale wygral i pokonal Astralis. Przegrali tylko z dwoma zespolami typowanymi na zwyciescow majora Liquid i Navi. Dlatego nie widze tutaj szans, dla tak niestabilnej Vegi. Zreszta dokladnie to samo bylo podczas Boston Major, sensacyjne zwyciestwa na starcie, zeby potem dostac w trzech meczach do trzech i czterech rund. Mam nadzieje ze tutaj bedzie to samo.
Reszta meczy to loteria, chociaz mysle ze Astralis wezmie sie w garsc i wygraja ten wazny dla nich mecz. C9 i G2 - dwa gowniane zespoly i tutaj moga sie dziac cuda. Jednak mysle ze G2 ma wieksze szanse. HR Big 50/50. Big gra bardzo nierowno a HR nie potrafi konczyc meczy nie grajac w dogrywce, ladnie graja ale przegrali ze slabym g2. Cholera wie kto to wezmie, duzo zalezy od mapy. Czuje ze bedzie overpass a tutaj to 50/50.