Wczoraj w miarę ładnie powchodziło.
Fnatic-mouse: nie ruszam, aczkolwiek w kursie na myszy można doszukać się value.
Godsent-envyus: nie wiem co kierowało bukami, by w roli lekkiego faworyta dać godsent. Wczoraj pokazali padakę, a mecz z astralis był chyba bardziej wynikiem słabości Duńczyków niż pokazem siły godsent. Envyus oczywiście to jak dla mnie drużyn kaszaniasta i nie lubię ich, ale jednak jakiś poziom prezentują. I ten poziom wydaje mi się na tę chwilę wyraźnie wyższy od godsent. Nie można przejść obok takie kursu @2.0 bet365
North-HR: Wczoraj north zawiodło mnie, zrobili 10:4 i nagle po ct się posypali. Dwie przegrane pistoletówki też swoje zrobiły. HR lane przez każdego, wyglądają na wielkiego outsider i ten mecz to potwierdzi. North ma potencjał, pokazywali to w każdym meczu, tylko czegoś brakowało. Dzisiaj mają rywala, którego powinni stłamsić w zarodku i dlatego daje tutaj handi -3.5 @1.8
VP-GG: Niby VP powinno sobie poradzić, ale GG to wariaty. 1.6 na Virtusów kusi, widać buki doceniły Gambit. Tylko oni tutaj jeszcze nie mieli rywala pokroju VP. Snax nadal wymiata, wczoraj Taz też miał godlike moda. Neo i byali robili swoje. Jedynie pasha cały czas pod kreską. Nie wiem, czy on jeszcze jest w stanie powrócić do dawnych umiejętności. Z drugiej strony wczoraj dużo nie fragował, ale jak już to robił to były to istotne zabójstwa. Dobra idziemy na
[email protected] bet365
W ogóle trzeba przyznać, że losowanie zarówno w drugiej rundzie jak i teraz w trzeciej było łaskawe dla VP. O ile w pierwsze dostanie optic to był dramat, to w drugiej rundzie G2 było jedną z lepszych drużyn jakie mogli dostać. A teraz, gdy w gronie zostało SK, NaVi i Gambit, to trafienie na gambit jest darem od losu. Takie coś trzeba wykorzystywać.
G2-Astralis: 1.42 na spoconych od stresu Duńczyków nie warte świeczki. G2 niedoceniana drużyna. W tym turnieju to G2 pokazuje się z lepszej strony, a rywali mieli rzekłbym że lepszych. Value na G2 i postawię, ale tylko za drobne bo mimo wszystko to może być dziwny mecz. @2.62 bet365
SK-NaVi: nie ruszam. Zadecyduje forma dnia. Poza tym kurs na NaVi zaniżony jak dla mnie. Wczoraj 1.44 na nich było w pojedynku z cienkim Envyus, a dzisiaj 1.53 z SK? Śmiech.
I teraz 2 mecze z wyraźnym jak dla mnie faworytem i tutaj ide grubiej w handi.
Liquid-Faze: Liquide ma 2 graczy, którzy niszczą, Faze ma takich 5. W dodatku w liquid nitro odstaje strasznie. Faze ogólnie mega paka, wczoraj mogli pokonać mega mocne SK. Nie udało się, ale oni są imho top4 obecnie. Powinno być łatwo -3.5 @1.80 bet365
F3-Optic: Optic miało pecha, trafaiając w obydwu rundach na mega mocnych rywali. W obydwu pojedynkach tanio skóry nie sprzedali, ale jednak przegrali. F3 zgodnie z planem 0:2, wczoraj przeciwko liquid dali ciała, bo mieli mecz pod kontrolą przez długi czas, a potem dziwne akcje, głupie błędy i koniec końców lose. Optic powinni ich łyknąć, taka drużyna nie może skończyć z wynikiem 0:3. Optic -3.5 @1.66 bet365