Tak, w kwalifikacjach grają tylko jednąJedna mapę się gra tylko? ????
No jak Ci pokazałem na załączonych obrazkach EnvyUs to już tylko nazwa, grają tragedię, 1.45 na nich to jakaś lichwa.Tak, w kwalifikacjach grają tylko jedną
Grajcie co chcecie ale jeśli chodzi o moje zdanie na ten temat to odpuszczam ten mecz. Liquid też gra z trenerem i jakoś na tym bardzo źle nie wychodzi.
Wiadomo jakieś info o tym trenerze, co to za gość?
Tak czy inaczej QBF to za niski poziom.Chłopaki
z EnVyUs jak się postarają to mogą wygrać bez problemu.
Serio porównujesz zewsa z Malekiem, który zagrał 4 (!!!!!!!!!!!!) rundy jako standin w jednym meczu online? ????husarz22 co innego jak wiesz od jakiegoś czasu że grasz z trenerem i trenujecie a co innego jak wypada Ci gracz z dnia na dzień. To po pierwsze. Po drugie zews jednak jest chyba lepszym graczem niż maLek.
Zews: liquipedia HLTV
maLek: liquipedia HLTV
Co oczywiście nie znaczy że zdecydowałem się na granie QBF
Czyli jeszcze jeden mecz ????Według regulaminu Eleague nV będzie grało z trenerem do końca, gdyż nie mogą już zrobić kolejnej zmiany i ewentualnie przywrócić rpk.
Widzę, że jesteś jednym z ludzi z twitch chata, który nie zna znaczenia słowa throw, otóż throw a game to oddać grę specjalnie, a nie przegrać przegrywając eco i tracąc momentum, wygrane na eco się zdarzają, throw to oddanie meczu "on purpose".Dobra Vega wygrała. Dobry początek dnia. Juz bałem się, ze walna trhrowa jak przegrali full Eco liquid przy 10-7, ale wyciągnęli. Liquid dobrze kombinuje. Jeśli chodzi o Zewsa trzeba mu oddać, ze mega inteligenta bestia, ma swietne pomysły i widać pasję w oczach. Staty mimo wszystko kręci nie najgorsze. Często idzie 1 za 1, ale nie ma tragedii. Są gorsi w pełni aktywni gracze na tym turnieju... W zasadzie już poza, ale nie chce się już znęcać nad F3.
Macko dziękuję za info. To jest cenna informacja. Już wiem przeciw komu będę grać jeśli envy wygra ????
Od dawna słowo "throw" w grach utożsamia się z sytuacjami, gdy dana grużyna/gracz mając przewagę oraz dogodną sytuącję do wygrania meczu przegrywa poprzez zbyt dużą pewność siebie, głupie błędy, niepotrzebne indywidualne akcje itd, osobiście nie spotkałem się jeszcze by "throw" oznaczało oddać mecz celowoCzyli jeszcze jeden mecz ????
Widzę, że jesteś jednym z ludzi z twitch chata, który nie zna znaczenia słowa throw, otóż throw a game to oddać grę specjalnie, a nie przegrać przegrywając eco i tracąc momentum, wygrane na eco się zdarzają, throw to oddanie meczu "on purpose".
STS: 1.45 Navi - Liquid 2,35Navi - Liquid
Ciekawe który polski buk zdąży wystawić kursy