cuadrado12
Użytkownik
Kinguin nowy skład, ale cały czas jest potencjał. Dycha strzelać potrafi, już nawet widziałem przystawki do „polskiego Zywoo” ???? Z drugiej strony Gambit, które tak samo jakiś czas temu pozmieniało zawodników, przyszedł chociażby Bondik i grają nowym składem znacznie dłużej od Kinguin, ale to nadal wygląda mega przeciętnie. Kinguin 2/3 godziny później grają z OpTic w kwalach o IEM Sydney, co obecnie zapewne jest ich priorytetem, więc przy meczu z Gambit jedyne co może martwić to to, czy Kinguin bierze ten turniej bardziej na poważnie, niż tylko pograć i poczuć chemię z nowym zawodnikiem. Pokazał to chociażby wczorajszy dzień, gdzie na tym turnieju dostali manto od pro100, a później w kwalach do Sydney pokonali Windigo, które jest level wyżej od Ukraińców. Meczów nie oglądałem, więc więcej nie napisze - mógł to tak samo być efekt mapy, bo cache raczej nie po drodze Kinguin, ale oklep do 3, to nawet na najgorszej mapie nie jest dopuszczalny. Niby kursy na Kinguin spadają, ale to było do przewidzenia po wygranej z Windigo. W takich meczach gdzie nie ma faworyta zawsze puszczałem coś w stronę doga, ale dzisiaj jestem w kropce.