>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Cristiano Ronaldo - geniusz??

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
ale fakt jest taki zeRonaldo nie umie uderzyc z wolnego,Boze on nie umie podkrecic pilki zrobic takiego rogala jak Ronaldinho za swoich lepszych czasow tylko z wolnych strzela tak ze pilka nie ma zadnej rotacji a tak potrafi kazdy nawet ja, co gram na podworku. ja sie nie dziwie ze sie wtedy poplakal sam zrobil bym to samo
heh rozsmieszył mnie twoj post .Mam pytanie jesli nie potrafi uderzac z wlnego to czemu strzela bramki ?
to ze strzela tak a nie inaczej niezmienia fakty to jest jego sposób tz zagranie markowe.
No wiesz co jesli ty potrafisz strzelac tak ja CR to czemu cie nie widze chociazby w pierwszej lidze , bo osobiscie gram w piłke od około 10 lat , w tym 5 lat w klubie i to niezłym i tak niepotrafie.poprostu mistrzu jestes wielki ze swoja wypowiedzia....

ciekawe jak sprawdzilby sie w lepszej lidze... takie kompilacje mi sie podobaja ale za bardzo mnie nie przekonuja bo praktycznie mozna zrobic taki filmik nawet o grzesiu rasiaku, powybierac najlepsze zagrania o ile takie ma i podziwiac
kolejny twoj wspaniały post w ktorym tak jak /Grzesio pokazujesz swoja wiedze na temat piłki.Jesli miałbys polstat sport to tam leca czesto spotkania włąsnie z nim i mozna go poogladac i to raczej nie sa wyrywkowe momenty bo ja nawet jak on ra widze lepsze niz na tym filmiku , wiec jesli nie widziałes to sie nie wypowiadaj!!bo sie tylko osmieszasz i to chyba nie tylko ja moge przyznac tylko wielu ktorzy ogladaja piłke z zamiłowania do samej piłki a nie do jednego klubu

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
ojej przejalem sie
Cytat:
ciekawe jak sprawdzilby sie w lepszej lidze... takie kompilacje mi sie podobaja ale za bardzo mnie nie przekonuja bo praktycznie mozna zrobic taki filmik nawet o grzesiu rasiaku, powybierac najlepsze zagrania o ile takie ma i podziwiac
kolejny twoj wspaniały post w ktorym tak jak /Grzesio pokazujesz swoja wiedze na temat piłki.Jesli miałbys polstat sport to tam leca czesto spotkania włąsnie z nim i mozna go poogladac i to raczej nie sa wyrywkowe momenty bo ja nawet jak on ra widze lepsze niz na tym filmiku , wiec jesli nie widziałes to sie nie wypowiadaj!!bo sie tylko osmieszasz i to chyba nie tylko ja moge przyznac tylko wielu ktorzy ogladaja piłke z zamiłowania do samej piłki a nie do jednego klubu
za to tywidze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, czy ja mowilem ze on slabo gra albo ze nie potrafi tego co jest na filmiku, mowilem ze ciekawi mnie jak sprawdzilby sie w lepszej lidze
po za tym nie oceniaj kogos jesli go nie znasz a to ile grasz w pilke to mnie najmniej obchodzi

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
nie napisałes ze mozna zrobic o rasiaku a to jest pojazd , pwoeidziałes ze tak jak by miał przebłyski geniuszu ale to wszystko i tak twój post dla mnie brzmiał ze tylko chwile ma dobre i z tego filmik zrobimy .dla mnie jasne nie ogladałes go w akcji i wsio..i zbednie sie na jego temat wypowiadasz.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
wystarczy mi ze ogladam skroty z meczy i wiem co on potrafi, malo bylo takich pilkarzy ktorzy blyszczeli a w lepszej lidze nie potrafili sie odnalezc

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
wystarczy mi ze ogladam skroty z meczy i wiem co on potrafi, malo bylo takich pilkarzy ktorzy blyszczeli a w lepszej lidze nie potrafili sie odnalezc
no włąsnie ogladasz skróty sam sie przyznałes ze znasz &quot;super&quot; piłke a na skrótach wszystkich akcji indywidualnych nie pokazuja.
z mojej strony koniec konwersacji z toba , bo raczej niejest ona na poziomie.

ps kontynujcie rozmowe o CR bo jest bardzo ciekawa ;)

sawas 27

sawas

Użytkownik
Przepraszam - o kim mowa teraz? O Ricardo i lidze portugalskiej? Jeśli tak to nie pozwolę sobie jej obrażać :p
Superliga jest, wg mnie, 3-4 siłą w Europie! Oczywiście jeśli chodzi o poziom sportowy, bo organizacja nieco kuleje, co nie może dziwić - Portugalia to nie Anglia czy Niemcy... Liga włoska czy francuska to nic w porównaniu do bWin Ligi, więc jeśli macie na myśli &quot;lepszą ligę&quot; to jedynie Premiership lub Primera Division...

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
no bo to prawda nie interesuje mnie liga portugalska na tyle zebym ogladal cale mecze, koniec dyskusji sawas mialem na mysli angielska wloska lub hiszpanska

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
bialas spusc z tony , jezdzisz po wszytkich.
Wiesz dziwne ze ja jakos sporo wiem o pilce , pierwsza moja impreza obejrzana w Tv bylo EURO &#39;00
A od 2 lat to ja sie MLB interesuje.
Jak juz zejsc do tesamtu , to oceniamy C.ROnaldo jak skonczy kariere , a jak tak chwalicie to w czerwcu EURO na sam koniec sezonu + zmeczenie po sezonie

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
bialas spusc z tony , jezdzisz po wszytkich.
nie jezdze tylko kuje mnie w oczy to jak ktos nie mówi prawdy bo nie ma racji , bo czegos nie ogladał i mowi tylko bo słyszał lub ogladał skróty a tak naprawde o tej sprawie nie wie za dobrze.Ja na nikogo nie najezdza. tylko jak ja na jakis temat nie wiem za wiele to poprstu nie pisze postów..

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Dobrze ze Cantona lub Keane zakonczyli kariery , jakby grali tacy gracze , to kariera Krystyny dlugo by nietrwala [czyt. powazna kontuzja].
jaka kontuzja? przeciez graliby w tym samym zespole :spokodfhgfh:
dzieki temu tematowi troche poprawil mi sie humor :-D
fcbialas ma racje, ja tylko dodam ze wiekszosc z was pewnie ma telewizje N i mysli ze jest sie specem od pilki n. :]

T 9

tosterkm

Użytkownik
Ronaldo a C.Ronaldo to zupelnie inni pilkarze i ronaldo z Milanu do piet nie dorasta graczowi United !! to co on potrafi zrobic z pilka i jak osmieszyc rywala to jest genialne i zupelnie nie rozumiem jak moze sie to nie podobac ??!!
czy ty kiedys widziales co robil z pilka i przeciwnikami Ronaldo Luis Nazario de Lima (dla jasnosci) za czasow gdy przywdziewal barwy Barcelony? czy ty widziales co on potrafil zrobic gdy byl w najwyzszej formie? porownanie obecnego Ronaldo i CR7 nie ma sensu bo Ronaldo juz jest bez formy, przytyl i chyba nie stara sie tak bardzo, a CR7 jest obecnie w chyba zyciowj formie, porownal sobie Ronaldo jak byl w zyciowej formie i CR7 w zyciowej formie... wg mnie porownanie na korzysc Ronaldo
co do osiagniec w futbolu to wogole nie ma co porownywac, CR7 nie istnieje...

Ale sie temat rozkręcił Fajnie ale bez kłutni panowie.
Ja osobiście sądze ze nie jest ważne czy CR7 robi rogaliki jak R10 czy Juninho! Ważne ze strzela piękne bramki z rzutów wolnych! I to b. często wiec strzelaćumie! A swoją drogą jak by były zupełnie bez rotacji to bramkarze by bronili te strzały a na meczach widac ze sa bez szans! Nie zdąrzą się rruszyc za piłką.
CR7 strzela inaczej niz Ronaldinho, wg mnie mocniej i bez rotacji, po jego strzalach pilka nie kreci sie (lub kreci sie bardzo powoli) wokol wlasniej osi, nie znaczy to ze pilka leci prosto, wrecz przeciwnie
taki obiekt jak pilka jezeli leci z duza predkoscia i nie wiruje wokol wlasnej osi jest bardzo podatny na zawirowania osrodka w ktorym sie znajduje, czyli w tym przypadku powietrza, wszyscy sie zgodzimy ze w czasie meczu powietrze &quot;nie stoi w miejscu&quot;, pilka lecac bez rotacji potrafi skrecac w bardzo niekontrolowany sposob, nawet strzelec nie jest w stanie tego przewidziec, efektem sa gole po strzalach np w srodek bramki, bramkarz widzi pilke i na nia czeka, a ona 2 metry przed nim zaczyna skrecac, a ze leci bardzo szybko nie ma czasu na reakcje, niektorzy siatkarze w podobny sposob zagrywaja, silnie i bez rotacji i potem przeciwnik nie odbiera ale odbiera w aut mimo ze pilka leciala (wydawalo nam sie) na niego
dodam jeszcze ze lecacy obiekt ktory posiada rotacje wokol wlasnej osi leci duzo stabilniej, jego tor lotu jest przewidywalny poniewaz obiek taki jakby wkreca, wwierca sie w osrodek i nie jest tak narazony na zawirowania osrodka, widac to chocby na przykladzie broni palnej, lufy sa od wewnatrz gwintowane i pocisk wylatujac z lufy ma juz nadana rotacje wokol wlasnej podluznej osi, bron gladkolufowa jest mniej precezyjna bo jest efekt o ktorym pisalem na poczatku, z tej samej (miedzy innymi) przyczyny dawniej bron palna nei byla tak precezyjna jak dzis, nie stosowano (bo nie znano) luf gwintowanych
nie bez znaczenia jest tez ksztalt, kulisty powoduje zwiekszona wrazliwosc na zawirowania osrodka, miedzy innymi dlatego nie stosuje sie pociskow kulistych, ale o ksztalcie stozkowym
koniec tych wywodow, chodzi mi o to ze CR7 strzela inaczej i nie mniej skutecznie niz chocby Ronaldinho,ten drugi potrafi nadac taka rotacje pilce ze leci ona takim torem i na tyle szybko ze bramkarz nie ma czasu na interwencje, natomiast strzaly CR7 sa silniejsze i leca po malo przewidywalnym torze
pozdrawiam

komarr 4

komarr

Forum VIP
Ja bym nazwal geniuszem ROnaldo jakby utrzymal sie w takiej formie przez kilka lat. Dla mnie geniuszem moge nazwac tylko Pelego i Zidana ktory gral bardzo dlugo na swoim bardzo wysokim poziomie.

pacek09 0

pacek09

Użytkownik
Ja bym nazwal geniuszem ROnaldo jakby utrzymal sie w takiej formie przez kilka lat. Dla mnie geniuszem moge nazwac tylko Pelego i Zidana ktory gral bardzo dlugo na swoim bardzo wysokim poziomie.
Zgadzam się... C.Ronaldo jest bardzo dobrym piłkarzem, ale do geniusza mu jeszcze duuużo brakuje. To duuużo to są mecze z lepszymi rywalami... Ronaldo dostaję podwójne krycie i już nic nie potrafi dobrze zrobić... a to się zagubi w dryblingu, a to źle przyjmie, a to źle poda, a jak już strzeli to też fatalnie... oczywiście zdarzy się czasami jakieś dobre zagranie, ale to już nie tak często jak w meczach ze słabszymi rywalami... Geniuszem, jak komarr napisał, można nazwać Pelego i Zidane&#39;a dlatego, że nie ważne z kim by był mecz to graliby na wysokim poziomie... ile to już było meczów o najwyższą stawkę, w których Zidane cały czas na wysokim poziomie udowadniał swój geniusz. moim skromnym zdaniem tego brakuje Ronaldo... Co do dryblingu, jest świetny, ale napewno nie najlepszy. Technika jak najbardziej bajeczna ???? Strzał i jego siła również extra, przygotowanie fizyczne też super. Jednym zdaniem piłkarz świetny, ale nie genialny.
Pozdrawiam

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Mimo że nielubie Zidana to tez w przeciwieństwie do C.Rondaldo ma troszke trofeów + czerwoną w finale MŚ :] [2 fianły MŚ to tez cos , mimo że w drugim zachował sie jak cham i prostak , karnego tez uderzył ze sam mysalem ze niewieszla pilka]. Moim zdaniem Francja nieco szczesciem weszla do finalu niz umiejetnosciami [ale to inny teamt]
A CR7 co ma ?? Mistzrostwo Anglii [Zidan tez ma misztra kraju , ale liga lidze niewrowna] , 2 miesjce w EURO , 4 miejsce na świecie i niewiem co jeszce

Do góry Bottom