>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cristiano Ronaldo - geniusz??

C 0

cr7

Użytkownik
Potrafi potrafi ???? Nie bedziemy sie juz kłucić który lepszy bo obaj sa dobrzy. Założyłem ten temat zeby poznać Wasze opinie i szanuje je ???? pozdro

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
eee temat mi się podoba, bo jest o moim ulubionym piłkarzu z mojego ulubionego klubu, według mnie to geniusz pod każdym względem, a że czasami coś mu nie wyjdzie (bardzo rzadko) to przypadek ???? jest po prostu zajebisty LOL

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Dobrze ze Cantona lub Keane zakonczyli kariery , jakby grali tacy gracze , to kariera Krystyny dlugo by nietrwala [czyt. powazna kontuzja].
Wez czasem jak aptrze na twoje wypowiedzi to aż zal mnie ogarnia.gadasz ciagle ze ma farta ze ktos mu w kostke nie wjechał , tak jak koles na podwórku.Moze potrafi tak uciec z nogami ze jeszcze mu ktos w nie az tak mocno nie wjechał.Czy czesto widzisz ostre faule na najlepszych zawodikach swiata racze nie.Np czy polowano na ronaldingo za czasów jego swietnosci chyba nie , raczej mieli do niego respect.
Ogólnie manu nie lubie ale trzeba miec powananie dla Ronaldo , a ty faktycznie jak narazie reprezentujesz poziom gimnazjum przezywajac kluby piłkarzy jak jakies małe dziecko albo kolesie koło piaskownicy &quot;ty jestes głupi nie ty...&quot;
wiec skoncz z takimi głupimi tekstami jak &quot;krystyna&quot; bo ta to masz z gazowni.I tylko widac ze znasz sie na piłce swietnie nie ma co , jak gadasz tylko o w jechaiu w nogi a niedoceniasz tego gracza...
przemysl to co ci napisałem

S 0

sebastian28

Użytkownik
Wez czasem jak aptrze na twoje wypowiedzi to aż zal mnie ogarnia.gadasz ciagle ze ma farta ze ktos mu w kostke nie wjechał , tak jak koles na podwórku.Moze potrafi tak uciec z nogami ze jeszcze mu ktos w nie az tak mocno nie wjechał.Czy czesto widzisz ostre faule na najlepszych zawodikach swiata racze nie.Np czy polowano na ronaldingo za czasów jego swietnosci chyba nie , raczej mieli do niego respect.
Ogólnie manu nie lubie ale trzeba miec powananie dla Ronaldo , a ty faktycznie jak narazie reprezentujesz poziom gimnazjum przezywajac kluby piłkarzy jak jakies małe dziecko albo kolesie koło piaskownicy &quot;ty jestes głupi nie ty...&quot;
wiec skoncz z takimi głupimi tekstami jak &quot;krystyna&quot; bo ta to masz z gazowni.I tylko widac ze znasz sie na piłce swietnie nie ma co , jak gadasz tylko o w jechaiu w nogi a niedoceniasz tego gracza...
przemysl to co ci napisałem
Coś w tym jest ,ale chyba futbol niepolega na wjeżdżaniu na kolana albo kostki?Poza tym piłkarze ,którzy grają w Premier League maja na tyle sportowej kultury i niemusza mścić sie na zawodniku po udnanej akcji itp.Nawet jakby Keane grał dalej to raczej niebyłby jakimś katem dla takich piłkarzy jak Ronaldo.Fakt grał ostro,zdecydowanie ale bez przesady.Niewiem czy takie teksty Grzesia sa ironią czy są pisane poważnie...
Lepiej już skończmy ten temat bo Ronaldo naprawde dozna jakiejś kontuzji:kwasny4565:

roy. 187

roy.

Forum VIP
cr7 - Jaka zazdrosc? Czy ja gram zawodowo, ze mam byc zazdrosny? Cos tam Ronaldo potrafi. Ja osobiscie go nie lubie bo pilkarz powinien umiec takze przyjac z pokora porazke. A ten jak tylko przegraja to zaraz placze, smieszy mnie to wlasnie w Krystynce. No ale coz niczego zarzucic mu nie mozna, wszystkie pilki ida przez niego. Jest taka postacia w MU jak kiedys Henry w Arsenalu (nie obrazajac Thierrego =p). Ciekawi mnie czy bedzie wierny obecnemu klubowi, ja sadze, ze nie. On jest wierny tylko Fergusonowi, tak sadze. A jak Krsytyna odejdzie z MU to i sezonowcy pojda za nim do nowego klubu ; D

S 0

sebastian28

Użytkownik
Cos tam Ronaldo potrafi. Ja osobiscie go nie lubie bo pilkarz powinien umiec takze przyjac z pokora porazke. A ten jak tylko przegraja to zaraz placze, smieszy mnie to wlasnie w Krystynce. D
Po tym co piszesz widać że niemasz pojęcia czym dal wielu ludzi jest piłka...
Rozpłakał sie w finale ME jak pamietam.Wiedział jako jeszcze bardzo młody zawodnik o co gra i ile pracy włożył i co mógł zdobyć dla swojego kraju.Czy to wg Ciebie jest niepokorne przyjęci porażki?Jeśli Cie to śmieszy to widać że jesteś jakoś mentalnie niedojżały chłopie...
Piszesz &#39;coś tam potrafi&#39; ...stary ty wogule wiesz co mówisz?Jakbyś w takim tempie jak on pobiegał z 5 min to byś płuca wypluwał.Wogule umiesz grac w piłke?Grałeś kiedyś na wymiarowym boisku mecz z kolesiami którzy mają pojęcie o piłce chociażby na podwórku?Takie komentarze są bardzo nieobiektywne i niewidać w nich żadnego sensu ....Podaj chociaż jeden słaby punkt Cristiano?

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Cristiano to najlepszy pilkarz swiata a to jak mija kolejnych rywali to jest cos pieknego i nie ma takliego drugiego pilkarza ???? Rzuty wolne to takze jego specjalnosc co pokazal w ostatnim meczu z Portsmouth a takze we wczesniejszych wystepach ???? ????

nie rozumiem jak go mozna nie lubiec a stwierdzenia typu Krystyna sa po prostu zenujace.... !!!!!!

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Cristiano to najlepszy pilkarz swiata a to jak mija kolejnych rywali to jest cos pieknego i nie ma takliego drugiego pilkarza ????
Teraz czy ogolnie ?? Bo jak to drugie to sie niezgdzoe. Czu uznamy go za geniusza - w czerwcu jest taki turniej jak EURO , Portugalia ma wymagajaca grupe + gospodarz.
W Portugalii jest mam talentow , za jakis czas ujrzymy kolejngo dobrego zawodnika , Hiszpania tez , za kilka lat przyszłość futbolu na świecie.
Najlepszy ogołnie to on raczej niesjet bo co chwila gusta sie zmieniaja a kiedys wiadomo inne warunki [czesto gorsze]. 50 lat teamu jak gral taki Pele przykladano sie bardziej - 3 tytuły MŚ [pierwszy w wieku 17 lat bodjaze].
Wez czasem jak aptrze na twoje wypowiedzi to aż zal mnie ogarnia
a co mam pisac nt. pewnego klubu , drugiego obok Polonii [wiecie jak sie nazywa ??] nieznam wiec niewychwalam - warto ich znac ?? :]
Wy piszecie o CR7 jak o geniuszu , a kiedy on zaczął ladnie grac ?? rok- poltora temu , zaraz wam sie ktos upatrzuy kolejny.
I piscie C.Ronaldo jak juz , bo Ronaldo gra w Milanie i osiagnal znacznie wiecej niz Cr7 , niekotrzy to chyba zapomnieli o nim , a pilkarzem byl znakomitym.
Zo ostatnich 8-10 lat to bylo chyba z 16165165 pilkarzy prez was chwalonych - o Figo , Zidanie , Bergkamp czy innych bohaterach pozapominaliscie co ??

roy. 187

roy.

Forum VIP
Po tym co piszesz widać że niemasz pojęcia czym dal wielu ludzi jest piłka...
Rozpłakał sie w finale ME jak pamietam.Wiedział jako jeszcze bardzo młody zawodnik o co gra i ile pracy włożył i co mógł zdobyć dla swojego kraju.Czy to wg Ciebie jest niepokorne przyjęci porażki?Jeśli Cie to śmieszy to widać że jesteś jakoś mentalnie niedojżały chłopie...

Piszesz &#39;coś tam potrafi&#39; ...stary ty wogule wiesz co mówisz?Jakbyś w takim tempie jak on pobiegał z 5 min to byś płuca wypluwał.Wogule umiesz grac w piłke?Grałeś kiedyś na wymiarowym boisku mecz z kolesiami którzy mają pojęcie o piłce chociażby na podwórku?Takie komentarze są bardzo nieobiektywne i niewidać w nich żadnego sensu ....Podaj chociaż jeden słaby punkt Cristiano?
Wez ty sie czlowieku zamknij lepiej bo niedobrze mi jest jak czytam twoje posty. O pilce wiem i to bardzo duzo, gram ponad dobrych 10 lat i dla mnie pilka to cos wiecej niz tylko gra. Jak nie masz zielonego pojecia o mnie to nic nie pisz czlowieku. Odpowiedzial bym ci na twoje pytania ale nie chce mi sie z toba dyskutowac.

Wracajac do Ronaldo, jest moze i dobry ale teraz i tak jak ktos juz napisal wychwalajcie go sobie jak skonczy kariere a nie teraz bo teraz to takich pilkarzy na peczki mozna znalesc ... geniuszem pilkarskim mozna nazwac kogos kto przez cala kariere gral swietnie tak jak wyzej napisal Grzesio, takimi pilkarzami bez watpienia sa chocby Ronaldo, Zidane czy Bergkamp!

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Ronaldo a C.Ronaldo to zupelnie inni pilkarze i ronaldo z Milanu do piet nie dorasta graczowi United !! to co on potrafi zrobic z pilka i jak osmieszyc rywala to jest genialne i zupelnie nie rozumiem jak moze sie to nie podobac ??!!

a to ze sobie poplacze to sa cechy ludzkie przeciez i tak jak sebastian mowi to ze poplakal sie w finale ME to dobrze o nim swiadczy bo oznacza to ze jest profesjonalista i walczy do upadlego o same zwycioestwa wiec nie gadajcie takich glupot bo sie niedobrze robi !!!

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Ronaldo a C.Ronaldo to zupelnie inni pilkarze i ronaldo z Milanu do piet nie dorasta graczowi United !! to co on potrafi zrobic z pilka i jak osmieszyc rywala to jest genialne i zupelnie nie rozumiem jak moze sie to nie podobac ??!!
Nominacja w kategorii tekst of the year pewna.
Ronaldo [Milan] osaignal wiecej niz C.Ronaldo.
Na przesztrzeni lat Ronaldo jest lepszym pilkarzem niz Portugalczyk x100.
Jak dla mnie w MU taki [cham i prostak - zachowania mu nikt niezmieni] Ronney jest lepszy.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Ronaldo nie dorasta do piet C. Ronaldo? Ile ty masz lat, 10? :| Sorry ale po tej wypowiedzi tak wywnioskowalem ... piszesz tak tylko dlatego, ze jestes fanem United, ZERO obiektywizmu w tym jest. No chyba, ze pilka nozna interesujesz sie od roku ...

S 0

sebastian28

Użytkownik
bo teraz to takich pilkarzy na peczki mozna znalesc ...
Hehehe widać ile ty o piłce wiesz ....na peczki to takich jak ty w sieci ,piszących głupoty...Niemożesz czytać moich postów bo robi Ci sie niedobrze?
Bo niemasz argumentów na nie i pieprzysz że C.Ronaldo to płaczka i że takich jak on na peczki...zastanów sie człowieku potem pisz...

S 0

sebastian28

Użytkownik
Nominacja w kategorii tekst of the year pewna.
Ronaldo [Milan] osaignal wiecej niz C.Ronaldo.
Na przesztrzeni lat Ronaldo jest lepszym pilkarzem niz Portugalczyk x100.
Jak dla mnie w MU taki [cham i prostak - zachowania mu nikt niezmieni] Ronney jest lepszy.
Co do pierwszego sie zgodze że Ronaldo (Gruby) z Milanu jest lepszy na przestrzeni osiągnięć ale wiecznie leczy kontuzje i baluje w Rio niż gra w piłke.Świadczy o tym jego latonowskie afto jakie sobie teraz zapuścił...jeszcze mu tylko blanta w buzi brakuje...
A Rooney jest lepszy od Ronaldo??? Ciekawe w czym?? hehe
Kto ciągnie gre Man Utd??Kto strzela bramki?
A wyższość Ronaldo nad Rooneyem wskazuje fakt komu Sir Alex bardziej ufa i komu powierza wykonywanie jedenastek

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Co do pierwszego sie zgodze że Ronaldo (Gruby) z Milanu jest lepszy na przestrzeni osiągnięć ale wiecznie leczy kontuzje i baluje w Rio niż gra w piłke.Świadczy o tym jego latonowskie afto jakie sobie teraz zapuścił...jeszcze mu tylko blanta w buzi brakuje...
A Rooney jest lepszy od Ronaldo??? Ciekawe w czym?? hehe
Kto ciągnie gre Man Utd??Kto strzela bramki?
A wyższość Ronaldo nad Rooneyem wskazuje fakt komu Sir Alex bardziej ufa i komu powierza wykonywanie jedenastek
Pisze jakl dla mnie , specjalnie powiększylem ale widze niktorzy klapki na oczach mają
Z tego co wiem to Ronaldo ostatnio miał poważniejsza kontuzje i musiał niegrać pewien czas.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
popieram sebasan10 ich wypowiedzi sa smieszne ...

a ja nie mam 10 lat napewno !!! i pilka sie interesuje od prawie 10- lat wiec mi tu nie wyjezdzaj ze sie nie znam ... Cristiano jest jedyny i wyjatkowy i nie warto go z nikim porownywac. Ciekaw jestem roY co byc mowil jak by gral w Arsenalu ... ale ze gra w united to od razu zazdrosc przez Ciebie przemawia ...

szkoda poglebiac ten temat.. pozdro sebasan10

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Teraz czy ogolnie ?? Bo jak to drugie to sie niezgdzoe. Czu uznamy go za geniusza - w czerwcu jest taki turniej jak EURO , Portugalia ma wymagajaca grupe + gospodarz.
W Portugalii jest mam talentow , za jakis czas ujrzymy kolejngo dobrego zawodnika , Hiszpania tez , za kilka lat przyszłość futbolu na świecie.
Najlepszy ogołnie to on raczej niesjet bo co chwila gusta sie zmieniaja a kiedys wiadomo inne warunki [czesto gorsze]. 50 lat teamu jak gral taki Pele przykladano sie bardziej - 3 tytuły MŚ [pierwszy w wieku 17 lat bodjaze].

pewnego klubu , drugiego obok Polonii [wiecie jak sie nazywa ??] nieznam wiec niewychwalam - warto ich znac ?? :]

Wy piszecie o CR7 jak o geniuszu , a kiedy on zaczął ladnie grac ?? rok- poltora temu , zaraz wam sie ktos upatrzuy kolejny.

I piscie C.Ronaldo jak juz , bo Ronaldo gra w Milanie i osiagnal znacznie wiecej niz Cr7 , niekotrzy to chyba zapomnieli o nim , a pilkarzem byl znakomitym.

Zo ostatnich 8-10 lat to bylo chyba z 16165165 pilkarzy prez was chwalonych - o Figo , Zidanie , Bergkamp czy innych bohaterach pozapominaliscie co ??
Boze po raz kolejny wyszło twoje doswiadczenie w obserwowaniu piłki , no ale cóz wiek robi swoje tylko po co tak komentujesz jak nie wiesz.Ogladałes jakies 4-5 lata temu n.p u17 ? i gdzie teraz ja sci hiszpanie i portugalczycy ktorzy brylowalu uwczesnie?jedynie co chyba teraz Torres i to gdzie mu do kariery CR.Dla mnie to poprostu smieszne co ty gadasz , za kilka lat zobaczymy hiszpanów a czemu ich teraz nie widzimy? czemu hiszpanie nie wygrywaja euro ms?

a klejne zacytowanie to nie wiem jak bys sie zbakał.. jakiego innego klubu co ty gdasz jakies teksty z dupy.
Ze CR niby gra dobrze od połtora roku hahahahahah
wez mnie nie rozsmieszaj , ja pamietam jak na eurosporcie był towarzyski mecz manu i Sporting i co wtedy robił CR to pamietam do dziś.dokłądnie nie pamietam ale to napewno było z 5 lat temu czy tam 4 no ale cóz ty wtedy miałes 10 lat to czemu sie dziwic.
Naprawde zastanów sie za nim napiszesz kolejne posty w których wykazuje sie ze jestes leikiem i moze znasz piłke ale dopiero max od dwoch lat...

roy. 187

roy.

Forum VIP
najlepiej zamknijcie ten temat bo niektorzy nie umieja normalnie podyskutowac tylko odrazu wszystko przeradza sie w awantury i klotnie itp.

Do góry Bottom