>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cristiano Ronaldo - geniusz??

roy. 187

roy.

Forum VIP
Nie martw sie o mnie, zapewniam cie, ze znam sie na niej lepiej niz ty ale nie mam zamiaru zamianic z toba ani jednego slowa wiecej i to byl ostatni post w twoim kierunku wiec daruj sobie newbie.

S 0

sebastian28

Użytkownik
Nie martw sie o mnie, zapewniam cie, ze znam sie na niej lepiej niz ty ale nie mam zamiaru zamianic z toba ani jednego slowa wiecej i to byl ostatni post w twoim kierunku wiec daruj sobie newbie.
hehehehhe tym postem udowodniłeś że jesteś totalnym amatorem...
Jeśli byłbyś takim specem nie pisał byś głupot na temat Ronaldo że śmieszy cie jego płacz po przegranym finale i że takich jak on jest na pęczki człowieku!
Ogranij temat i swoją pacynke bo masz w niej mało ,bardzo mało umiesz tylko krytykowac nic niewprowadziłeś do tego tematu ...
i ty sie znasz na piłce hie hie
I odrazu pisze że nie jestem fanem Cristiano i Manchesteru i ten temat miał służyć obiektywnej ocenie gwiazdy Czerwonych Diabłów a tacy jak roy wyjeżdżają z idiotycznymi tekstami to mi żal dupe ściska.Niby taki typer a pieprzy farmazony

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
ja nie moge, mozna kogos nie lubic tak jak ja nie lubie Cristiano ale napewno nie bede mowil ze cos tam potrafi albo ze jest slaby bo przyznac musze ze jest teraz jednym z lepszych graczy ktorych mozemy ogladac na boiskach , ale wiecznie nie bedzie w takiej formie bo jest to nie mozliwe, bojan zapowiada sie jeszcze lepiej od Messiego i Ronaldo razem wzietych wiec zobaczymy co wyrosnie nam z niego. ale fakt jest taki zeRonaldo nie umie uderzyc z wolnego,Boze on nie umie podkrecic pilki zrobic takiego rogala jak Ronaldinho za swoich lepszych czasow tylko z wolnych strzela tak ze pilka nie ma zadnej rotacji a tak potrafi kazdy nawet ja, co gram na podworku. ja sie nie dziwie ze sie wtedy poplakal sam zrobil bym to samo

easy 3,1K

easy

Forum VIP
ja nie moge, mozna kogos nie lubic tak jak ja nie lubie Cristiano ale napewno nie bede mowil ze cos tam potrafi albo ze jest slaby bo przyznac musze ze jest teraz jednym z lepszych graczy ktorych mozemy ogladac na boiskach , ale wiecznie nie bedzie w takiej formie bo jest to nie mozliwe, bojan zapowiada sie jeszcze lepiej od Messiego i Ronaldo razem wzietych wiec zobaczymy co wyrosnie nam z niego. ale fakt jest taki zeRonaldo nie umie uderzyc z wolnego,Boze on nie umie podkrecic pilki zrobic takiego rogala jak Ronaldinho za swoich lepszych czasow tylko z wolnych strzela tak ze pilka nie ma zadnej rotacji a tak potrafi kazdy nawet ja, co gram na podworku. ja sie nie dziwie ze sie wtedy poplakal sam zrobil bym to samo
z tym wolnym tez dales mi do myslenia , to jestes super gwiazda na podworku , nie no zarcik :-D
ale bez przesady przeciez musi tak uderzyc i ominac mur , to moze w takim wypadku powie mi ktos dlaczego strzela tyle goli z wolnych(bramkarze nie maja nic do poweidzenia) jak wedlug was uderza jak amator ?

S 0

sebastian28

Użytkownik
jasiek kolejny mądry niebede nic pisał nie bede nic mówił zobaczcie sami
http://video.google.pl/videoplay?docid=1777335091737470337&amp;amp;q=cristiano+ronaldo+free&amp;amp;total=343&amp;amp;start=10&amp;amp;num=10&amp;amp;so=0&amp;amp;type=search&amp;amp;plindex=2

Ronaldinho ma lepsze rogaliki ale Cristiano mocniejsze udezenie i bardziej precyzyjne z dalszej odległości
Generalnie po jego strzałach piłka wykonuje dziwne wibracje w powietrzu bo strzał jest piekielnie mocny i celny i w większości przypadków bramkarz nawet sie nie rusza albo rusza sie na lini jak obłąkany

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
wg mnie w tych wolnych nic nie pokazuje co go wyroznia z innych,wybacz ze wszyscy nie mysla tak jak ty , nie maja takiego samego zdania i Cie nie popierają. bo widac ze boli CIe to ze ktos moze uwazac inaczej.widziales jak wolne strzelali junihno, roberto carlos, ronaldinho np w meczu z werderem gdzie leciutko kopnal pilke pod murem ... to byli w tej dziedzinie geniusze

sawas 27

sawas

Użytkownik
wg mnie w tych wolnych nic nie pokazuje co go wyroznia z innych,wybacz ze wszyscy nie mysla tak jak ty , nie maja takiego samego zdania i Cie nie popierają. bo widac ze boli CIe to ze ktos moze uwazac inaczej.widziales jak wolne strzelali junihno, roberto carlos, ronaldinho np w meczu z werderem gdzie leciutko kopnal pilke pod murem ... to byli w tej dziedzinie geniusze
Nie, jasiek. Nie mogę się z Tobą zgodzić tutaj...
Naprawdę radzę Ci - zobacz wczorajszą bramkę Cristiano - ja czegoś takiego nie widziałem i jeszcze długo nie zobaczę... Mam gdzieś czy to był rogalik czy lekka piłka - ani Ronaldinho, ani Carlos czy Juninho nie umieści piłki w tym miejscu co CR7 z Portsmouth... Dodam, że też nie lubię Ronaldo.

deniak 0

deniak

Użytkownik
Boze on nie umie podkrecic pilki zrobic takiego rogala jak Ronaldinho za swoich lepszych czasow tylko z wolnych strzela tak ze pilka nie ma zadnej rotacji a tak potrafi kazdy nawet ja, co gram na podworku.
Boże, to już jest czysta herezja, chyba widzimy dwie różne rzeczywistości. Zobacz sobie jeszcze raz DOKŁADNIE zapodany tu filmik z gogla a dokładnie miedzy 2:13 a 2:16 minutą - podkręć tak piłkę:spokodfhgfh:. Ronaldo ma swój specyficzny styl wykonywania wolnych i nie ma znaczenia czy wkręca jak Becks, czy sadzi proste atomówki jak Carlos ważne ze jest skuteczny, bo o to w wolnych chodzi.
Od razu mówię, że nie darzę tego piłkarza sympatią, ale lubię dobry futbol i obiektywnie on go póki co reprezentuje.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
ale ja widzialem ta bramke zanim tu napisalem ???? mam swoje zdanie i jest ono takie a nie inne wkoncu jest subiektywne,heh no pewnie ze tak nie umiem,gdzie temat o matusiaku bo chcialem sie posmiac a juz go nie widze a rano byl

C 0

cr7

Użytkownik
Ale sie temat rozkręcił ???? Fajnie ale bez kłutni panowie.

Ja osobiście sądze ze nie jest ważne czy CR7 robi rogaliki jak R10 czy Juninho! Ważne ze strzela piękne bramki z rzutów wolnych! I to b. często wiec strzelaćumie! A swoją drogą jak by były zupełnie bez rotacji to bramkarze by bronili te strzały a na meczach widac ze sa bez szans! Nie zdąrzą się rruszyc za piłką.

C 0

cr7

Użytkownik
A co sądzicie o jego dryblingu?Czy jest ktoś równie dobry w dryblingu co Cris?
W tym momęcie? Zdecydowanie NIE MA!!!! Ale w swoich najlepszych czasach np wspomninany czesto Ronaldinho napewno tak!

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
to wlasnie najbardziej rozni messiego od ronaldo, ronaldo macha tymi nogami jak chyba nikt inny no i efekt to przynosi a Messi wypuszcza pilke przed siebie i niky go niedogoni a ni mu jej nie odbierze bo bardzo szybko potrafi zmienic kierunek biegu i pilki gdy drybluje i uywa tych najprostszych zwodow ale jakze skutecznych ????

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
ciekawe jak sprawdzilby sie w lepszej lidze... takie kompilacje mi sie podobaja ale za bardzo mnie nie przekonuja bo praktycznie mozna zrobic taki filmik nawet o grzesiu rasiaku, powybierac najlepsze zagrania o ile takie ma i podziwiac

S 0

sebastian28

Użytkownik
Masz racje majestic Ricardo pokazuje klase w każdym calu i tak genialna zewnętrzna część stopy ...On jest 83 rocznik i moim zdaniem powinien zmienić otoczenie ,najlepiej gdzieś w Hiszpanii.Ale widać Porto go niechce oddac póki grają w LM ...ja sie jeszcze zastanawiam kto może mieć lepszy drybling od Ronaldo....hmmm

sawas 27

sawas

Użytkownik
Masz racje majestic Ricardo pokazuje klase w każdym calu i tak genialna zewnętrzna część stopy ...On jest 83 rocznik i moim zdaniem powinien zmienić otoczenie ,najlepiej gdzieś w Hiszpanii.Ale widać Porto go niechce oddac póki grają w LM ...ja sie jeszcze zastanawiam kto może mieć lepszy drybling od Ronaldo....hmmm
Quaresma najprawdopodobniej opuści Porto po tym sezonie.

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Quaresma najprawdopodobniej opuści Porto po tym sezonie.
No prawdopodobnie tak... i mam nadzieje, że zobacze go w koszulce Arsenalu.:jezora:
Co do Ronaldo to jak najbardziej jest efektowny ale często te jego akcje nic nie dają. Jego sukces polega na tym, że potrafi ściągnąć kilku zawodników na siebie i dzięki temu jest więcej miejsca w innych częściach boiska. Ale wystarczy nieprzeciętny pomocnik (patrz. Cesc:jezora ???? aby go zatrzymać. ????
Pozdro:-D

sawas 27

sawas

Użytkownik
No prawdopodobnie tak... i mam nadzieje, że zobacze go w koszulce Arsenalu.:jezora:
Co do Ronaldo to jak najbardziej jest efektowny ale często te jego akcje nic nie dają. Jego sukces polega na tym, że potrafi ściągnąć kilku zawodników na siebie i dzięki temu jest więcej miejsca w innych częściach boiska. Ale wystarczy nieprzeciętny pomocnik (patrz. Cesc:jezora ???? aby go zatrzymać. ????
Pozdro:-D
Tak, tu się zgodzę, że jeśli trener doklei do Ronaldo jednego ze swoich graczy, który będzie wiedział jak ma Portugalczyka pilnować to ten nie będzie błyszczał już swoim pełnym blaskiem... Przykład: G. Bronowicki, Chorzów - Leo zapewne spędził długie godziny na rozmowach z tym graczem.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
ohh wielki spec sie znalazł hahaha. a skad pewnosc ze masz wieksza wiedze niz ktos.Skoro kierujesz sie jedynie swoimi uczuciami do danego zawodnika a nie racjonalnymi przemysleniami...
newbie to chyba tez z rodzaju pojazdów a ty wczesniej mnie upominałeś ,ehh dziecko

Do góry Bottom