Dla mnie to ta przygoda z tą firmą skonczy sie dla wszystkich tak: kto wygral to nie zobaczy kasy na swoim koncie, a ci co przegrali to mogą sie spodziewac zapewne kilku maili wzywających do splaty zobowiązan. Firma pewnie chce zarobic na naiwnych ludziach, gdyz moze ktos sie wystraszy konsekwencji i splaci przegraną kwote ale jak by wygral to i tak by mu nie wyplacili. A odnosnie sciągania dlugów, to przeciez to jest smieszne, bo na jakiej podstawie oni maja to robic? Przeciez kazdy przy rejestracji podal tylko dane i zatwierdzil regulamin i tyle, nikt nie skladal zadnych podpisow ani nic. Nawet przy zalozeniu konta w mbanku nie mozna zatwierdzic umowy przez internet tylko trzeba zlozyc odreczny podpis, po prostu takie zatwierdzenie regulaminu przez klikniecie jest nie wazne. Jakby by nawet chcieli sciagnąc ode mnie kase to moglbym powiedziec ze nic nie podpisywalem i ktos pewnie sie za mnie podszyl, nie mają dowodow ze to bylem ja (jezeli chodzi o ip to mozna zmienic sobie maca karty i mam inne ip). Tak wiec nic nie mogą nam zrobic (choc sam nie zakladalem tam konta bo tak firma jest dla mnie niewiarygodna)