>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Counter Striker 2

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Widocznie nie mam pojecia o tym bo sie nie znam niestety. Bede jednak czasmai dalej wrzucal typy sam dla siebie a moze bede miec farta

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +50
kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Rebels - Fnatic @ 2.85
Win Rebes
Betclic

Tutaj patriotycznie troche, ale do wzięcia. Nadal bo1. Sangal wygrało z Rebels a z fnatic NaVi. Ekipa Polska mocno treneowala, nie spisywałbym ich na straty.
Fnatic na papierze wyglądają lepiej, ale jak wiemy to drużyna bardzo niestabilna. Oni ciągle pracują i doskonalą się, ale ciągle chodzą pogłoski że ta formacja przy takiej grze długo nie potrzyma.
Bezpieczniejszym typem jest +3,5 rundy dla Rebels po kursie @ 1.85. CIęzka drabinka się szykuje da polaków bo na pewno przegranie pierwszej mapy poskutkowało większą dezorientacją, ale tak jest też w przypadku fnatic, gdzie przeciwnik był znacznie trudniejszy. Rebels ostanimi czasy rozegralo wiecej spotkań official niż fnatic.

Ostatnia edycja:
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Fnatic vs Rebels / Fnatic
Saw vs Unity / Saw
Kurs : 1,62 betclic

Witam, niestety na szybko bo czas goni.
Gram takiego dubelka. Nie zgodzę się z kolega wyżej odnośnie naszych grajków. Jesteśmy ciency i taka jest prawda, nie będę tutaj szukać niespodzianki na siłę. Jedyna nadzieja dla nas jest to, że to bo1.
Sporo naszych oglądałem, ale po czasie odstąpiłem od tego bo oczy krwawiły. Innocent nie jest tym samym zadownikiem co lata temu a ta jego arogancja na streamach...ma się chłop za niewiadomo kogo a strzela w Rebels, które przyjechało po szybkie lanie.
Drugi mecz to Portugalczycy, którzy poniżej pewnego poziomu nie schodzą, są solidni. Myślę, że spokojnie sobie poradzą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1916
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Faze vs Vitality / Faze +1.5 @ 1,60 ggbet

Króciutko. Spotkanie za około 15 minut, uderzam tutaj w mapę Faze. Nie widzę tutaj jakiejś dominacji, obie ekipy mają przestoje w spotkaniach, obie ekipy szukają tej pełnej stabilności. Mecz wariatów, chaotyczny już Panowie z Faze mają za sobą, oczywiście mowa o spotkaniu z Falcons. Czy Vitality będzie w stanie zagrać tak dobrze a Faze tak słabo aby się skończyło to szybkim 2:0 dla Francuzów? Najzwyczajniej w świecie wątpię. Mam wrażenie, że Apex i spółka są tutaj zbyt mocno faworyzowani, ale jak będzie przkonamy się koło południa.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom