A co miało byc grane jak im mousesports same najlepsze mapy wyrzucili?nie mam pojęcia z jakiego powodu w meczu mouse z gambit grane było nuke, czemu gambit tego nie zbanowało? I po samym wyborze mapy można było rozliczać handicapy w stronę gambit na minus
Gra Krystala wynika pewnie z tego, bo dopiero co do nich dołączył (pierwszy oficjalny mecz z nimi zagrał 11 sierpnia), zresztą on też jest bardziej takim zawodnikiem drugiego planu, niż tym który gwarantuje większą ilość fragów. Pamietam jak przyszedł do Imperial, też jako taki strażak, który miał pomóc to wszystko ułożyć. Imperial od jego przyjścia zaczęło grać mega kozackiego CS’a, co zaowocowało wygraniem DH Open Summer 2018 i 50 tysiącami dolarów na koncie, a później przez jakieś problemy EspiranTo go wyrzucili. Wracając do Ghost - normalnie ich piątym był Pollo i nie wiem jaka była dokładna przyczyna tej zmiany, ale Krystala wzięli pewnie po to, by właśnie pomóc i odciążyć trochę Steela z prowadzenia i skupieniu się na fragowaniu, a ten jak trafi z formą to spokojnie sam wygra gierkę.Nie znałem gościa ale ten Wardell robi mega robotę. Tam 4 naprawdę spoko gra ale krystal to poziom niżej. Zawsze kryję plecy lub robi za lurka widać,że nie mają do niego zaufania w sumie słusznie. Ogólnie 3.00 kurs to przesada, mapę mogą ukąsić na podstawie tego co widziałem na ZOTAC CUP.
Zamknięte po kursie 2 przy wyniku 3-3 na trainie.Gra Krystala wynika pewnie z tego, bo dopiero co do nich dołączył (pierwszy oficjalny mecz z nimi zagrał 11 sierpnia), zresztą on też jest bardziej takim zawodnikiem drugiego planu, niż tym który gwarantuje większą ilość fragów. Pamietam jak przyszedł do Imperial, też jako taki strażak, który miał pomóc to wszystko ułożyć. Imperial od jego przyjścia zaczęło grać mega kozackiego CS’a, co zaowocowało wygraniem DH Open Summer 2018 i 50 tysiącami dolarów na koncie, a później przez jakieś problemy EspiranTo go wyrzucili. Wracając do Ghost - normalnie ich piątym był Pollo i nie wiem jaka była dokładna przyczyna tej zmiany, ale Krystala wzięli pewnie po to, by właśnie pomóc i odciążyć trochę Steela z prowadzenia i skupieniu się na fragowaniu, a ten jak trafi z formą to spokojnie sam wygra gierkę.
Mape ugrać to na pewno ugrają, ale taki kursik mnie nie zadowala. Zagram chyba czysty WIN @3 bet563 i będę polować na jakiś cash-out przy chociażby podwojeniu stawki, tak jak udało mi się we wczorajszym meczu NRG - NIP.
Autozamknięcie przy 13-8, pomnożona kasa na koncie, a NRG z tego wyniku przegrywa mecz bez ugrania już żadnej rundy ????
Z taką grą, którą prezentuje Mous chyba warto próbować. Oglądało to się dzisiaj tragicznie, Snax robiący 15 fragów na dwóch mapach, masa błędów, praktycznie wszystkie duele przegrywane, o kłopotach przy zabijaniu w plecy już nie wspomnę. Do tego HR chyba ma w miarę ok mappool pod mous. Polecą nuke i overpass i mous zaczyna mieć problem. Kiedyś mieli praktycznie pewną wygraną mapę w postaci mirka, ale czasy MirageSport już dawno się skończyły i aktualnie strasznie tam dołują. Formy u nich nie widać w ogóle, a to 1,4 które proponują niektóre buki to nieśmieszny żart.Jutro HR z woxicem w składzie, IMHO wzmocnienie ale czy na tyle żeby wygrali z przegranym MIBR/mouz?