Godzina 13:00
World Champs qualification
Francja- Kazachstan
Kazachstan wygra mecz @2.25 3/10 Pinnacle
Kazachstan 2 mapa +2.5 Handi @1.83 6/10 Pinnacle
Kazachstan wygra 2 mapa @2.14 5/10 Pinnacle
Kazachstan wygra 4 mapa @2.14 5/10 Pinnacle
Kazachstan 4 mapa +2.5 Handi @1.83 6/10 Pinnacle
Kazachstan +1.5 mapy @1.72 5/10 Pinnacle
Jeżeli będą to można jeszcze próbować : OVER 3.5 Mapy
Francja : xms, nonick, mistou, matHEND, kioShiMa
Kazachstan: mou, AdreN, Hobbit, zLex, fitch
Kazachstan w optymalnym składzie. Z mou, AdreNem i Hobbitem kazachstan jest dużo lepszą drużyną niż ten który grał ze szwedami.
Francja by to pewnie wzięła, gdyby nie fakt że wystawili 3? skład. Brak Kennego, NBK, Devila, Bodyy'ego, Apex'a, SmithZz'a, Happiego czy chociażby shoxa. Z tych lepszych graczy dostępny jest tylko kioShima no i powiedzmy że matHEND (chociaż to dużo powiedziane). Skład ten na spotkanie z kazachstanem bo5 (do 3 wygranych map) dziwi o tyle, że ten kto wygra, ten zgarnia 3 miejsce na mistrzostwa, więc jest o co grać. Wydaje mi się że francuzi wystawiając taki skład liczą na cud, albo pokazują że nie zależy im na tym turnieju. Kazachstan w takim składzie potrafił wygrywać z Finlandią czy chociażby Polską , w której w składzie grał Neo i Snax. Według mnie przy takich składach mają bardzo duże szasne na wygranie tego meczu. Wystarczy że AdreN, mou i Hobbit będą grać tak jak w swoich zespołach i tak jak nas do tego przyzwyczaili i francuzi będą musieli się bać o zwycięstwo w tym meczu. Kazachstan wybiera 2 i 4 mapę, więc te mapy gramy na pewno, do tego próbujemy grać na wygraną kazachstanu, myślę że over 3.5 mapy także (jeżeli będzie) Niestety w czasie pisania postu nie ma jeszcze wszystkich zakładów w bet365 . Ale Handi +2.5 na drugą mapę dla kazachstanu wygląda bardzo smakowicie. Nie wiem dlaczego bukmacher faworyzuje francuzów wśród których nie ma zawodników 1 ani 2 składu... Jak dla mnie promocja.
WSZYSTKO PODAJE Z PINNACLE, BO BET365 NIE WYSTAWIŁ JESZCZE OFERTY NA TO SPOTKANIE. NIE POWINNA SIĘ ONA ZNACZĄCO RÓŻNIĆ, DLATEGO TAK PODAJE (JA GRAM W BET365 WIĘC DOPIERO POSTAWIE ZAKŁADY)