Ode mnie na dziś:
Fnatic - ex-TSM @ 1.497 pinnek
Mecz bo3, zawodnicy Fnatic w formie co pokazali na ostatnim lanie oraz niedawno rozegranych meczach online. Zmiana pronax za dennis wychodzi na plus. Ostatnie bezpośrednie pojedynki z listopada 2-0 na korzyść Szwedów. Duńczycy mają troszkę zawirowań z organizacją, wczoraj wyszedł news że opuścili obecną TSM. Co też nie wpłynie za dobrze na ich grę bo gdzieś to będzie w głowie siedzieć. exTSM przegrało 2 dni temu z G2, z tą samą drużyną w dniu wczorajszym Fnatic sobie poradziło i gładko ograli ich 2-0, co prawda były to spotkania internetowe ale mniej więcej wyznacznik o firmie jakiś jest. TSM traci mapy ostatnio na wszystkich przeciwników (z G2 przegrali 2-0 ; DenDD stracona ; e-frag stracona ; dignitas stracona ; Luminosity przegrali 2-1).
Nie sądzę żeby jakikolwiek zespół odpuszczał ten turniej.
Nie mówię ,że fnatic tego meczu nie wygra ,bo są tu faworytami ,to pewne ,ale czy warto na nich stawiać po 1.5? "?" [ex-TSM] to nadal mocny zespół ,na pewno jeden z 4 najlepszych na świecie ,więc nie są tu bez szans. Jak dla mnie kurs na fnatic powinien być troszkę wyższy. Rozumiem ,że forma ,H2h i ogólnie sytuacja w drużynie na pewno lepsza po stronie fnatic (wygrali niedawno turniej ,wczoraj online zniszczyli G2) ,ale "?" to wciąż
bardzo mocny zespół ,który może zaskoczyć i spokojnie nawiązać walkę z fnatic. Zważając na to z kim grają ja mimo wszystko wystawiłbym trochę wyższy kurs ,bo jak dla mnie ryzyko tego betu nie jest adekwatne do kursu. Jak pisałeś na pewno żaden zespół tego turnieju nie odpuści ,a weź pod uwagę ,że jak wygra "?" to z nikim się nie będą musieli tą wygraną dzielić ,bo są przecież niezależną 5-tką graczy :grin: (taki żarcik :razz ????
Warto dziś zagrać
EnVyUs vs E-frag - EnVyUs wygra 2:0 po kursie 2.10 na bet365. Pytałem samego NBK na stream ,czy mają szansę na awans z grupy w Starladderze i potwierdził ,że wciąż mogą awansować. Moim zdaniem kurs wart gry ryzyka. Co prawda nie za bardzo lubię grac dokładne wyniki w CS:GO ,lecz jednak przy starciu tych dwóch drużyn ,po takim kursie, skusze się jak najbardziej. Dlaczego ? Dlatego ,ze wszystkie mapy z map pool'u E-frag są równocześnie mocnymi mapami EnVyUs. Francuzi jedynie muszą zbanować overpassa ,co zapewne uczynią i wtedy powinno być już z górki. Co prawda ostatnio EnVyUs gra trochę słabiej ,zaskakująco nie wyszli z grupy na DH Winter i słabe wyniki wczoraj w internecie ,ale to nie zmienia faktu ,ze są oni drożyną o wiele lepsza niż Bułgarzy. Kiedyś była to nadzieja bałkańskiej/bułgarskiej sceny ,jeszcze jako G-Play ,jeździli na lany ,słychać o nich było w internecie ,a teraz ? Nie przypominam sobie kiedy ich ostatni raz widziałem na lanie. W internecie średniawo i przeciętnie ,żeby nie powiedzieć słabo. Nie widać ich w kwalifikacjach do jakiś turniejów ,raz na jakiś czas zaskoczą ,to prawda - chociażby wygrana 2-1 z G2 ,ale oprócz pojedynczych przebłysków tego nie graja za dobrze. Francuzi muszą się wziąć się w garść i wtedy powinni to wygrać 2:0. Jedyny tylko czego się obawiam to to ,że będą mieli kolejne problemy z internetem. Oprócz tego wszystko przemawia na ich korzyść i wciąż pomimo słabszej formy są ogromnym faworytem w tym meczu.
Jak myślałem :razz: