Jeśli chodzi o mecz fnatic - NaVi to praktycznie o nic, bo obydwie drużyny już awansowały do następnej fazy. Będą dwie grupy po 4 drużyny i po dwie awansują na LAN, a o jedno miejsce w formule playoff zagrają 3 i 4 miejsca.Starseries - nie orientuje sie co do tych rozgrywek. Ktos cos ?
Mouse jeszcze teoretyczne szanse ma, ale bardzo małe. VP już kompletnie bez szans.Z tego co czytam to ten mecz jest o pietruszkę, bo ani vp ani mouse nie weszli do czwórki swojej grupy.
bardzo dobry bet, miałem też pisać do niego, ale skoro zostałem uprzedzony to mogę napisać tylko, że również polecam !VP - Flipsid3
VP 2:0 @2.0 b365
Champions League CS GO, walka o wejście do 1/2. Myślę, że VP zależeć będzie na tym turnieju, bo to łatwa kasa dla nich, a 25k $ piechotą nie chodzi. Konkurencji praktycznie brak. Co najwyżej NaVi w finale BO5, ale oni są bez formy kompletnie.
Myślę, że VP dzisiaj łatwo sobie poradzi z F3. Ukraińska formacja ma problem ze składem, bo po odejściu S1mple cały czas szukają kogoś ogarniętego. Davcost już nie gra z nimi, a na próbę grywa Shara. Jednak jest on bardzo przeciętny i nawet w F3 odstaje dość mocno od reszty. Ratio 0.70 mówi wszystko za siebie.
Myślę, że nawet kurs dość ciekawy, bo na pinku chodzi po niespełna 1.8. A sam dziś myślałem, że wystawią coś koło 1.65-1.70, więc jestem bardzo zadowolony i mam nadzieję, że będę też po meczu.
Swag w koncu moze grac czy nie ?W nocy kończymy eliminacje do LANa ESL ESEA Pro LEAGUE. W grupie europejskiej wszystko już znane, rozgrywki zakończone, a ostatnie mecze rozgrywać będą gracze z Ameryki.
Jak zwykle pokuszę się o typy na zespoły, które muszą wygrać.
Liquid ma już pewny awans; Luminosity też awans pewny. CLG musi raz wygrać, ale nie będzie z typ problemów;
Ostatnie miejsce i walczą Complexity, Conquest i Cloud9. Największe szanse ma Conquest.
O 2 w nocy pierwsze mecze:
3sUp - Conquest 2 @1.36 b365
C9 - Luminosity no bet IMO. (1.80 na C9 to trochę mało, nawet jeśli muszą).
CompleXity - Liquid 1 @3.40 b365
Winterfox - CLG 2 @1.16 b365
Conquest i CLG to pewki. Pierwsi jeśli chcą zawalczyć o awans to muszą wygrać ten mecz, a rywal słaby. CLG żeby na spokojnie podejść do ostatniego spotkania to lepiej by wygrali, ale nie muszą. Niemniej ostatni mają z Conquest i sprawa awansu by się mocno skomplikowała. Lepiej teraz, bo rywal słaby.
Co do CompleXity to stawiam na nich, bo to ich ostatni mecz i tylko jeśli go wygrają to będą jeszcze mieć szanse, choć i tak wszystko będzie zależeć od późniejszego spotkania Conquest - CLG. Kurs mnie na pewno do tego zachęca, a Liquid jeszcze rano grali LANa (PL czas), więc bez sensu się dziś spinać, skoro i tak mają pewne 1 miejsce. Trochę żałuję, bo był na pinnku kurs nawet 4.10.
o 3:00 PL czasu (reszty nie polecam):
Conquest - CLG (jeśli Conquest wygra 1 mecz o 2:00 i CLG wygra swój) [email protected] b365
W nawiasie warunek, by to zagrać, lepiej by był spełniony. To ułatwi typ. W takim wypadku Conquest wygrywając będzie na LANie, CLG już go wcześniej zapewni i wszyscy happy.
Swag ma bana za ustawianie meczy ktorego valve prawdopodobnie mu nie zdejmie, wiec swaga w turniejach on-line ktore valve wspolfinansuje raczej nie zobaczymy ???? . Wyjatkiem byl ostatni lan RGN Pro Series Championship w ktorym zastapil seang@resa ktory wybral sie na wesele. Swag mogl wystapic na RGN Pro Series Championship poniewaz regulamin tego turnieju wykluczal tylko gracz z tzw. Vac banem.Swag w koncu moze grac czy nie ?
Ja ide zdecydowanie w strone Navi. W mojej opini Bo3 bez szans dla Luminosity. Guardian ich zaoraLuminosity vs Navi @2.70 na Brazylijczyków imo fajnie wygląda tym bardziej, że Navi bez formy chociaż wiadomo na takim turnieju mogą wspiąć się na wyżyny ale Luminosity bardzo fajnego "KANTERA" gra i mogą powalczyć, a kurs raczej za niski żeby wchodzić w Navi