uzytkownik-76505
Użytkownik
To właściciel SEAL, tak samo wiarygodny jak kontrakty które podpisywał z zawodnikami .Nie mam pojęcia czy koleś jest wiarygodny, ale to by się łączyło w temat pashy
To właściciel SEAL, tak samo wiarygodny jak kontrakty które podpisywał z zawodnikami .Nie mam pojęcia czy koleś jest wiarygodny, ale to by się łączyło w temat pashy
O hurr, to się podpaliłem. No to pozostaje liczyć, że motywacja już zerowa i M1 ogarnie, w co wątpię w takiej sytuacjiquinty PLE dograją starym składem a przynajmniej do okienka transferowego. Wczoraj na miksturę grali normalnie (imd za starka). Śmiesznie, wywalamy trzech, ale muszą grać bo roster lock ???? To po co to ogłaszać? Zresztą jak się czyta wpisy graczy to raczej decyzja włodarzy a nie wewnętrzna zespołu ????
Cos w tym jest. Ostatnio gosciu na oewnym czacie napisal zeby grac dana druzyne bo wygrali pistoletówke. Ja włączam oferte ze streamem a oni jeszcze nie zaczeli tej rundy, a kursy juz poleciały.Bet365 podaje kursy na live z wyprzedzeniem 1 lub 2 rund do przodu. Czyli mogę Wam napisać, kto wygrał pistoletówkę, a Wy jeszcze tego nie widzicie. Oni biorą dane z serwera, a nie z stream'ów. I analogicznie do każdego meczu - jak widzę, że kursy spadają na underdoga, to można spokojnie stawiać na niego, ponieważ wygrali parę rund (2 - 3), których nie widzimy. Mam nadzieję, że rozumiecie.
Jest ale 3:0 dla optic.mikael_14 masz rację, ale to nie działa w 100%. Szukam tutaj luki. Skorzystałem z niej nie raz. Wiecie - 80% jest po stronie bukmacherów, ale w niektórych przypadkach można złapać mega okazję, zwłaszcza jak gra zespół z kursem 1.10 do zespołu z kursem 5.00. Jak spada na tych drugich, to można wyłapać dobre kursy, a wynik na HLTV pokazuje coś innego.
Panowie, kombinuję, próbuje jak mogę. Pomóżcie mi, a nie rzucajcie kłody pod nogi. Co dwie głowy, to nie jedna.
Info z przed sekundy - jest 1:1 dla Mouse lub 2:1 dla Optic, przy czym przewaga dla Mouse.