uzytkownik-24118
No one
rain pisał na twitterze że mają mieć bootcamp. Mam nadzieję że nikt nie grał FaZe po tym śmiesznym 1.10 Na cache w pierwszej połowie brakło przełamania ekonomii , tak jak to zrobili po stronie terro. No i grając CT IMO za mocno oddawali środek, stąd się brały przegrane rundy.. Szczerze to trochę się bałem drugiej mapy - zaryzykowali mocno z tym pickiem nuke. Bo formę indywidualną pokazywali już w piątek - wygrać na myszy, nawet jeśli ostatnio train im nie leży, pomimo przegrania dwóch pistoli to duża sztuka. W finale, jeśli pójdą za ciosem to może zdarzyć się wszystko. Odblokowali się na pistoletach, duża scena, finał, emocje - to idealne warunki dla Virtusów. Teraz już nie zdziwi mnie nawet podniesiony w górę puchar. No i MICHU za TaZa to był (przy całej mojej sympatii dla Wiktora) świetny ruch - zdecydowanie zyskali aimowo a IGLem Neo na pewno gorszym od TaZa nie jest.
W drugim półfinale to widzą mi się 3 mapy, myszy powinny wziąć mirage ale czy coś więcej? Chociaż tak naprawdę to jedni i drudzy nie pokazali nic specjalnego w fazie grupowej. Tylko, że to nic nie znaczy to pokazał mecz zakończony przed chwilą. O ile w przypadku HR spodziewam się prawie na pewno bana nuke to nie wiem co myśleć o myszach. Inferno? Overpass? Ciekawe co poleci. Dla mnie ta druga z tych dwóch i tak powinna wpaść na konto HR
Powyżej 2.5 @2.00 LVBet
Chociaż kusi też za jakąś 1-2 j spróbować HR. 3,00 jakie daje LVBet to trochę za wysoko jak na to co pokazują jedni i drudzy.
W drugim półfinale to widzą mi się 3 mapy, myszy powinny wziąć mirage ale czy coś więcej? Chociaż tak naprawdę to jedni i drudzy nie pokazali nic specjalnego w fazie grupowej. Tylko, że to nic nie znaczy to pokazał mecz zakończony przed chwilą. O ile w przypadku HR spodziewam się prawie na pewno bana nuke to nie wiem co myśleć o myszach. Inferno? Overpass? Ciekawe co poleci. Dla mnie ta druga z tych dwóch i tak powinna wpaść na konto HR
Powyżej 2.5 @2.00 LVBet
Chociaż kusi też za jakąś 1-2 j spróbować HR. 3,00 jakie daje LVBet to trochę za wysoko jak na to co pokazują jedni i drudzy.