Dobrze napisałeś, na papierze. A wiemy, że teoria nie idzie w parze z praktyką.
Jak wiemy na przykładzie Kinguin mieszanie narodowści bez perfekcyjnej znajomości języka nie jest dobrą sprawą. Wiem, że może nie do końca trafiłem z porównaniem ale myślę, że mniej więcej wytłumacze na przykładzie naszego zespołu. Nie mam pojęcia, czy chłopaki między sobą się tak dogadali, czy na przykład organizacja ich do tego zmusza ponieważ nie odnoszą ostatnio żadnych sukcesów.
Z tego co pamiętam, to Simple już miał krótki epizod w składzie amerykańskiej drużyny Liquid. Ciekawe jak będzie teraz, być może z flamie jakoś to lepiej pójdzie. Na pewno jest to coś interesującego i trudno mi przewidzieć co będzie dalej z SK ale życzę im jak najlepiej.
Tylko, że Mutiris z tego co wiem nie mówi po angielsku praktycznie wcale, nasi też orłami z angielskiego nie są, foxa widać poniżej mimo że video z 2k15
Transfer Foxa i Mutirisa był pomysłem CEO Kinguin, gdyby Fox i Mutiris wypalili podejrzewam że nastąpiłaby wymiana trzech Polaków na graczy zagranicznych.
Lecimy z typami na lana na Węgrzech
Spotkania bo2, 2 grupy po 4 drużyny, dwie wychodzą:
@5.53
Fortuna
Taki wariat, mouz i FaZe powinni skończyć grupy na pierwszym miejscu, stąd moje 3 typy na Faze, dwa pierwsze raczej no brainer, można brac handicapy ujemne na mapy, ale będę w pracy więc nie będę oglądał od początku.
Trzeci mecz z HR to mecz o 1. miejsce w grupie, myślę że oba zespoły przed tym meczem będą miały wynik 4:0 i tutaj się wszystko rozstrzgnie, zakładając mouz wygrywające drugą grupę to FaZe będzie chciało ich uniknąć w półfinale, więc mam nadzieję, że się zepną na HR.
HR powinni łatwo poradzić sobie z Dark Tigers, to zespół mi nieznany, zresztą hltv niewiele o tym zespole wie
https://www.hltv.org/results?team=7842, motywacja do pokazania się to jedno, ale umiejętności zabraknie.
Pierwszy na liście, ostatni do omówienia mecz, jak wspomniałem myszy powinny wygrać swoją grupę gdzie oprócz x-kom grają też eXtatus i Virtus.pro. Oba ostatnie zespoły mają jednak potencjał urwania im mapy, więc nie dorzucam tych meczów do kuponu. X-kom a.k.a. Venatores to jednak poziom niżej niż eXtatus, chociaż potrafili zaskoczyć, dlatego nie typuję 2:0 przeciwko nim w meczach z eX i VP, na mouz jednak nie powinno starczyć im umiejętności.