Na Vancouver też puściłem ale na Washington bym nie puścił. New Jersey może sprawić niespodziankę.
Mam nadzieję, że jednak tego nie zrobią i kupony Ci wpadną.
Pozdrawiam
sorki ze dopiero odpisuje - nie zaglądałem tu po podaniu typów. Ja nie ryzykuje bo mogą byc niespodzianki moim zdaniem. a jak mam takie przeczucie to po prostu nie stawiam ????
po pierwsze nie jestesmy kolegami.
Po drugie od początku tematu jest zysk wiec nie mam pojęcia o czym mówisz. Pokaż swoje własne typy bo pewnie masz tu konto by zrzynać je od innych.
A jesli cos Ci nie wlazło to nie płacz po prostu i tyle, żegnam oziemble;]
edit: a czy ja powiedziałem że Bruins nie wygra? powiedziałem ze jak dla mnie nie warto ryzykować po takim kursie i tyle. pajaac
Ja puściłem na Bruins ale miałem też inne mecze na kuponie i nie weszło ;/
Ogólnie to ostatnio masz słabszy okres z tego co widziałem ale czasami tak bywa. Powodzenia w najbliższej kolejce. Wrzuć te perełki a może sam skorzystam, bo gdy ostatnio dałeś pewniaki to wszystko weszło a ja nie puściłem ;/ Wesołych świąt i wysokich wygranych
ziomeczek się zna na nhl co widzę od pewnego czasu tak więc nie rozumiem hejterów ???? a Tobie coreq życzę Wesołych Świąt! obyś nadal pisał swoje typy bo nieźle na tym wychodzę 3m sie ????
Wróbel ty to się znasz na bukmacherce jak świnia na gwiazdach to siedź tam i jak dorośli typy podają to cichutko badź ???? Coreq bardzo dobrą robotę odwalasz i rób tak dalej ???? WESOŁYCH ŚWIĄT!