Polecam najpierw czytać regulaminy, zanim zaczniesz robić gdzie indziej konto, na przyszłość.ale czemu mam obrócić depozyt jak go tylko wpłaciłem??
czyli jak wpłace 1000 zł i przegram 200 zł to nie moge wypłacić reszty bo musze to raz obrócić??
Aktualizacja Twoje obliczenia za bardzo doceniały ComeOn Radosnego maila o przetworzeniu wypłaty dostałem dziś o 19, ale ważne, że jest już w trakcie ????ja w poniedziałek o 12 zleciłem i już poszło , a ty o 23, więc według moich obliczeń dziś około 21 powinni ci puścić twoją wypłatę :grin:
Nie trzeba, i instytucja charytatywna nie ma tu nic dorzeczy. Ile razy wpłaciłem np. 2000zł i z pierwszego zakładu, albo w kasynie wygrywałem po 1000-1500zł i generalnie po obróceniu 500zł (25% kwoty depozytu) wypłacałem całość. To jest twoja kasa i ty decydujesz jak ją sie dysponuje. W kasynie naziemnym rozmieniasz 100zł i jak przegrasz 30zl to nie możesz iśc do kasy wymienić 70zł ??? Myślcie trochęPytania jak w przedszkolu. A co ty dziecko jesteś, myślisz że bukmacherzy to instytucje charytatywne? U każdego bukmachera zasada jest taka, że wpłacony depozyt musi być 1x obrócony. Ma to związek z przeciwdziałaniem praniu brudnych pieniędzy. Czasem u niektórych buków może być tak, że 1,2 pierwsze wypłaty przepuszczą. Szczególnie na drobne kwoty. Ale generalnie wszędzie jest zasada, że 1x trzeba obrócić. Na czymkolwiek.
Jeśli wpłacałeś przez bank i chcesz wypłacić na konto to nie ma problemu, ale jeśli wpłacasz jedną metodą, a chcesz wypłacić inną (np. wpłata na konto, wypłata na moneybookers), to wtedy mogą robić problem i kazać obrócić 1x depozytem, ja to tak widzę.Nie trzeba, i instytucja charytatywna nie ma tu nic dorzeczy. Ile razy wpłaciłem np. 2000zł i z pierwszego zakładu, albo w kasynie wygrywałem po 1000-1500zł i generalnie po obróceniu 500zł (25% kwoty depozytu) wypłacałem całość. To jest twoja kasa i ty decydujesz jak ją sie dysponuje. W kasynie naziemnym rozmieniasz 100zł i jak przegrasz 30zl to nie możesz iśc do kasy wymienić 70zł ??? Myślcie trochę
Tylko ze przez Moneybookers nie da się wypłacic bo oni nie obsługują tej formy płatności :]Jeśli wpłacałeś przez bank i chcesz wypłacić na konto to nie ma problemu, ale jeśli wpłacasz jedną metodą, a chcesz wypłacić inną (np. wpłata na konto, wypłata na moneybookers), to wtedy mogą robić problem i kazać obrócić 1x depozytem, ja to tak widzę.
Tak, wiem, ale ja nawiązywałem do wcześniejszych postów o "bukmacherach", nie konkretnie ComeOnTylko ze przez Moneybookers nie da się wypłacic bo oni nie obsługują tej formy płatności :]
Na ich maila jednak konta nie usuniesz jedynie zamknieszjak usunac u nich konto gdzie napisac poda mi ktos?
nadal czekam na depozyt, pisałem do supportu to napisali tylko ze mam sie uzbroic w cierpilowscja od soboty czekam na depozyt do nich, i czekam, i czekam, kasa z konta sciagnieta, a u nich nie ma. ale to chyba ostatni depozyt.
Tak, chcieli spolszczyć Draw No Bet, to im wyszło Losowanie Bez Zakładu Bo draw to po angielsku zarówno remis, jak i losowanie, więc użyli złego translatora i nieszczęście gotowe :jezora:Pojawił się u nich typ zakładu: "losowanie bez zakładu"
Co to jest? Czy to jest ich określenie DNB?
Witam Panowie, czy mieliście taką sytuację że poszedł wam depozyt, jeden po drugim ( drugi właściwie po 6 min).NIby wszytko ok, tylko ze depozyt drugi nie wpłynol, tymbardziej ze przelew był robiony 14 grudnia, a dzisiaj support odpisał mi ze takiego przelew nie był robiony, tak to dlaczgo kasa z konta bankowego zeszła?nadal czekam na depozyt, pisałem do supportu to napisali tylko ze mam sie uzbroic w cierpilowsc
tzn?napisz do pośrednika, może u nich coś jest nie tak?