lepiej sie pochwal jak tam twoja przygoda z gg betem, ja sie z ciekawosci zalogowalem na moje zlimitowane pare lat temu konto, to mi wylaczyli calkowicie mozliwosc wplaty/wyplaty, spoko ziomki ogolnie.Nie, czytam tylko Twoje wypociny
lepiej sie pochwal jak tam twoja przygoda z gg betem, ja sie z ciekawosci zalogowalem na moje zlimitowane pare lat temu konto, to mi wylaczyli calkowicie mozliwosc wplaty/wyplaty, spoko ziomki ogolnie.Nie, czytam tylko Twoje wypociny
Anulowali kolejne wyplaty. Proponuja wybrać inny sposób wyplaty niż jeton. Twierdza ze problem tkwi po stronie dostawcy płatności. Czekam na weryfikacje mifinity i na to sprobuje wyplacic, bo przelew bankowy odrzucająlepiej sie pochwal jak tam twoja przygoda z gg betem, ja sie z ciekawosci zalogowalem na moje zlimitowane pare lat temu konto, to mi wylaczyli calkowicie mozliwosc wplaty/wyplaty, spoko ziomki ogolnie.
I co dostałeś zwrot? Może zakład zrobili przegrany bo nie mogą ogarnąć jak to rozliczyć. Wyższy kurs zwrot, mniejszy wygrany. Wychodzi ako 1.03 - 12% podatek. Musieliby zwrócić mniej niż zainwestowałeś.Przy kreczu w tenisie rozstrzygają zakład jako przegrany. Może jeszcze by to nie było dziwne, ale... to Bublik skreczował, a nie Musetti na którego zagrałem. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. To w ogóle jest legalne? Przestrzegam przed nimi bo jak widać robią co chcą.
Napisałem do nich, każą czekać na maila z odpowiedzią. Ale możliwe że jest jak piszeszI co dostałeś zwrot? Może zakład zrobili przegrany bo nie mogą ogarnąć jak to rozliczyć. Wyższy kurs zwrot, mniejszy wygrany. Wychodzi ako 1.03 - 12% podatek. Musieliby zwrócić mniej niż zainwestowałeś.
Wypłacają, zależy jaki bank masz.Comeon wypłaca w weekendy? Od wczoraj wypłata mi wisi.
Jaki masz bank?No właśnie rano wczoraj zleciłem i do dziś mogę anulować wypłatę.
Ja w ogóle nie mogę zagrać szybkiej szóstki ale jak mogłem to zawsze na czas była kasa. Teraz się nie kwalifikuje czy ktoś też tak ma ?Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post na tym forum i niestety będzie on negatywny. Zazwyczaj stronie od wystawiania jakichkolwiek opinii, ale w tym przypadku nie mam wyjścia. Korzystam z ofert wielu firm bukmacherskich ale jak dotąd nie spotkałem się z aż tak fatalną firmą jak ComeOn. Zaczynając od tego że oferty bonusowe są wielce nieczytelne i wprowadzają klientów w błąd. Do tego posiadają też bonusy typu "szybka szóstka" w których to wygrałem "boosty" 2 dni z rzędu i żadnego z nich nie otrzymałem. Jakakolwiek próba kontaktu z nimi nie ma sensu bo po prostu mają ludzi gdzieś i nie odpisują na maile. Nie ma możliwości kontaktu live na czacie. W regulaminie jasno jest napisane że wygrane są wypłacane do 24h, w tym momencie mija 48h i zero odzewu. Do tego dodam funkcjonalność strony, która jest na poziomie poniżej krytyki, do tego aplikacja mobilna która po pobraniu na telefon jest niemożliwa do zainstalowania. Zdecydowanie odradzam zakładanie konta u nich i wpłatę jakichkolwiek pieniędzy. Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia, a próbowałem wielu.
Też mam od dawna. Wykluczali z promocji osoby które wygrywałyJa w ogóle nie mogę zagrać szybkiej szóstki ale jak mogłem to zawsze na czas była kasa. Teraz się nie kwalifikuje czy ktoś też tak ma ?
oficjalnie comeon jak i pzbuk zrezygnowały z supportu i nie prowadzą już liveczatu . pewnie będą się zawijac niedługoWitam wszystkich. Jest to mój pierwszy post na tym forum i niestety będzie on negatywny. Zazwyczaj stronie od wystawiania jakichkolwiek opinii, ale w tym przypadku nie mam wyjścia. Korzystam z ofert wielu firm bukmacherskich ale jak dotąd nie spotkałem się z aż tak fatalną firmą jak ComeOn. Zaczynając od tego że oferty bonusowe są wielce nieczytelne i wprowadzają klientów w błąd. Do tego posiadają też bonusy typu "szybka szóstka" w których to wygrałem "boosty" 2 dni z rzędu i żadnego z nich nie otrzymałem. Jakakolwiek próba kontaktu z nimi nie ma sensu bo po prostu mają ludzi gdzieś i nie odpisują na maile. Nie ma możliwości kontaktu live na czacie. W regulaminie jasno jest napisane że wygrane są wypłacane do 24h, w tym momencie mija 48h i zero odzewu. Do tego dodam funkcjonalność strony, która jest na poziomie poniżej krytyki, do tego aplikacja mobilna która po pobraniu na telefon jest niemożliwa do zainstalowania. Zdecydowanie odradzam zakładanie konta u nich i wpłatę jakichkolwiek pieniędzy. Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia, a próbowałem wielu.
Jak dobrze że nie dałem tym darmozjadom ani groszaTeż mam od dawna. Wykluczali z promocji osoby które wygrywały
Hej. I jak ? Wypłacili?No właśnie rano wczoraj zleciłem i do dziś mogę anulować wypłatę.
Ja w weekend skorzystałem z ich promocji powitalnych, ugrałem z 400 zł i normalnie wypłacili.Hej
Czy oni są wypłacalni? Ktoś ostatnio wypłacał jakieś pieniądze?
Post automatycznie złączony:
Hej. I jak ? Wypłacili?
Długo czekałeś na zlecenie wyplaty?Ja w weekend skorzystałem z ich promocji powitalnych, ugrałem z 400 zł i normalnie wypłacili.
Bo kontaktu z nimi praktycznie nie ma xD ale normalnie zaakceptowali dokumenty po paru godzinach, wypłacają jakoś w 2h od zleceniaDługo czekałeś na zlecenie wyplaty?
Nie odpisują na maile, ogólnie kontakt z nimi średni.