Myslisz się. Rozliczone prawidłowo. Tutaj masz regulamin:Przy kreczu w tenisie rozstrzygają zakład jako przegrany. Może jeszcze by to nie było dziwne, ale... to Bublik skreczował, a nie Musetti na którego zagrałem. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. To w ogóle jest legalne? Przestrzegam przed nimi bo jak widać robią co chcą.
No tutaj jest napisane że w przypadku kreczu zakłady podlegają unieważnieniu. Więc to chyba znaczy zwrot a nie przegraną?Myslisz się. Rozliczone prawidłowo. Tutaj masz regulamin:
- Jeśli Zdarzenie zostanie odwołane, przeniesione na inny termin lub w inne miejsce, lub przerwane przed ukończeniem regulaminowego czasu i nie ukończone w tym samym dniu (także w przypadku tzw. kreczu w rozgrywkach tenisowych), zakłady przyjęte na takie zdarzenie podlegają unieważnieniu. W przypadku rozgrywek tenisowych, zakłady na dany mecz są ważne pod warunkiem odbycia się i dokończenia takiego meczu w ramach tego samego turnieju tenisowego. Postanowienia niniejszego ustępu mają zastosowanie także do przypadków, w których uczestnik, którego dotyczy zakład, nie weźmie udziału w zdarzeniu lub gdy w zdarzeniu, którego dotyczy zakład, wezmą udział uczestnicy w liczbie mniejszej od wymaganej regulaminem określonym przez organizatora zdarzenia.
Masz zwrot po kursie 1.00.No tutaj jest napisane że w przypadku kreczu zakłady podlegają unieważnieniu. Więc to chyba znaczy zwrot a nie przegraną?
Tak tylko pokazuje, za to wyżej że kupon jest przegrany (a drugi mecz wszedł). A żadnego zwrotu stawki nie dostałem.Masz zwrot po kursie 1.00.
Jakis błąd najwidoczniej. Napisz do supportu.Tak tylko pokazuje, za to wyżej że kupon jest przegrany (a drugi mecz wszedł). A żadnego zwrotu stawki nie dostałem.
Nie, czytam tylko Twoje wypocinyaronek ty w ogole czytasz to co wklejasz?